Ev almak şart mı?

Ev almak Neden şart biliyomusun iki ay kira vermez sin ev sahibi çık demeye başlar sokak sokak ev ararsın birde sole bi durum var kıranı verirsin faturani odersin günü günü ne ama ev sahibi manyak tir takar birşeyine yine çıkartır en iyisi kendi evim hem şimdi kiralarda kiredi kadar istanbul .uskudar camlicada oturuyorum ve endüsuk kira 1300 den başlıyor en güzeli kendi evin

Orası öylede sıfır peşinatlada eve girince en az ödeceğin miktar 3000tl kredi faiziyle 100 binlik ev oluo 200 bin 100 bine bir ev daha alırken faize ödüyosun

rabbim inşallah hemen nasip eder bir ev.

amin canım çok teşekkür ederim. evlendim borç bitti. şimdi para biriktirelim ki biraz eve girelim dedik. bende 26 yaşındayım daha 1 buçuk senelik evliyim bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayat işte istediğin yaşta istediğin şeyleri yaşayamıyorsun her zaman

Orası öylede sıfır peşinatlada eve girince en ödiyceğin miktar 3000tl kredi faiziyle 100 binlik ev oluo 200 bin 100 bine bir ev daha alırken faize ödüyosun

Zaten peşinatsız girmek akıl karı değil suan almak istemememin nedeni o. Peşinat az olunca kredi cok fazla oluyor aylık zora giriyorsun bu defa.

Peki evini borcla aldıysan her ay öduyorsan 2 ay kredini ödeyemezsen ne olacak? Sadece borcun bittiği gunleri düşünmek yanlıs geliyor bana. Bunun borclu gececek 10senesi var. Yoksa ben burada ev sahibi olmak istemiyorum demiyorum tabiki. Borclanmaktan bahsediyorum.Armut piş ağzıma düş evim olsa zaten dert etmem

canım, genelde bu işler küçük yatırmlarla başlar. örneğin evlenirken hiç bileziğin altının olmadımı, işte yeni evli çiftin ilk sermayesi on lar olur. önce 1+1 falan bakılır, onun borcu biter ev buyutulur, hayttada bir amaç edinilmiş, birlikte birseyler basarılmıs olur. gecer gider ömür

2000 geliri olan 2 arkadaş aldıeşleri 2000 alıyor..arkadaşta bir eve temizliğe gidiyor 3000 1250 si ev kredisine gidiyor..şimdi girmezssen ileride çok pişman olursun bu devirde başka türlü birikim olmaz..gelen gidiyor..kızkardeşim her sene bu haziranda kart borcumuz bitiyor diyor 8 sene oldu

sabit gelirin varmı

Eşimin ailesinin evlenirken desteği olmadı. Eşimle ben yaptık birde ailem destek oldu. Sonrada borclara oraya buraya gitti. Elimizde az bir miktar kaldı peşinat olabilecek kadar yok malesef.

çokkk gencsin canım benim, eşin de çok şanslı. bende evimi 29 yaşımda almıştım. ama bıraz boyumuzu aşan bir eve çok borca girmiştik. Allah yardım etti ödendi gitti.

Tamam krediyi gelirden dengeledik diyelim peşinatı bulamıyoruz bu kezde.

Eşimin ailesinin evlenirken desteği olmadı. Eşimle ben yaptık birde ailem destek oldu. Sonrada borclara oraya buraya gitti. Elimizde az bir miktar kaldı peşinat olabilecek kadar yok malesef.
İstanbuldamısınız 1+1 bakabılırsınız

Bankaya krediyi ödeyebileceğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz

Biraz zorlar ama sonra rahat edersiniz

bence böyle bir konu açman bile senin için bu işin gerekli oldugunun farkında olmandan kaynaklı. Bence sen halledersin. önce kredi kartınızı azaltmaya bakın, tatillerde çok lukse kaçmayın. aylık planınızı yapın ve bu ev işini ciddi ciddi dusunun. umarım akıllı yatırımlar yaparsınız.

Hislerimin tercumani olmussun

evin var borcun yok her ay en az 3 bin tl atıyorsun bankaya. canım maşallah Allah daha çok versin ama yaşam standartların yüksekse böyle düşünmen normal. ben evim olsun 2000 tl gelirim olsun razıyım.

Canim zaten hiçbir Ev sahibide gel bedava otur evimde demez emin ol kredide olsa mecbur verceksiniz kirada olsa mecbur ödeyecek siniz kimse kimseye kıyak geçmez kiracı olunca bide tasinma parası olacak surekli allaha sukur 70 bin evimi aldım 2+1 banyo tuvalet ayrı mutfagida büyük100 mate ama şunu iyibil borca girmeden de havadan ev vermiyorlar 10 bini kirediyi bitiyor hem gezim hem eğleniyim hemde evim olsun oh neguzel varsa bizede yollasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…