Kredi cekmek mantikli olabilir mi ??

aslında altından daha önemlibi mevzu var bencekayınpederinizin sizin eşinizin birer birey ayrı bi aile olduğunuzun bilincine varması için baştan tedbir almalısınız yakso diğer abiniz gibi 50 yaşında hala sizi taciz ediyor olacaktır varsın siz kötü olun kimseye bişey söylemek hesabını vermek zorunda değilsiniz ayrıca kredi çekmek hiç mantıklı değil onun faiizi altındaki yükselişi azalışı hiç bir zaman karşılamayacaktır 20 milyarlık gösteriş için 30 40 milyar paradan olmaya gerek yok. herkes nerde durması gerektiğini öğrensin.

ha diosanızki ben bunları göze alamam diosanız şuyle yapın : ben mesela bileziklerimi hiç bi düğünde takmam kayınvalidem bazen şaka yapar tak falan die oda hiç gösterişi sevmeyen biridir. ban naparım spor biri olduğumdanmıdır bilmem çok zarif olan setimi yada inci setimi takar giderim .
sizde öyle yapın çok üstünüze gelirlerse sevmiorm gösterişi hem nazar değer gerek görmüyorum dersiniz :KK66:
nacizane fikrim :)

aslında altından daha önemlibi mevzu var bencekayınpederinizin sizin eşinizin birer birey ayrı bi aile olduğunuzun bilincine varması için baştan tedbir almalısınız yakso diğer abiniz gibi 50 yaşında hala sizi taciz ediyor olacaktır varsın siz kötü olun kimseye bişey söylemek hesabını vermek zorunda değilsiniz ayrıca kredi çekmek hiç mantıklı değil onun faiizi altındaki yükselişi azalışı hiç bir zaman karşılamayacaktır 20 milyarlık gösteriş için 30 40 milyar paradan olmaya gerek yok. herkes nerde durması gerektiğini öğrensin.

ha diosanızki ben bunları göze alamam diosanız şuyle yapın : ben mesela bileziklerimi hiç bi düğünde takmam kayınvalidem bazen şaka yapar tak falan die oda hiç gösterişi sevmeyen biridir. ban naparım spor biri olduğumdanmıdır bilmem çok zarif olan setimi yada inci setimi takar giderim .
sizde öyle yapın çok üstünüze gelirlerse sevmiorm gösterişi hem nazar değer gerek görmüyorum dersiniz :KK66:
nacizane fikrim :)
Evet haklisiniz. Ilk once kayinpederimden baslamamk gerekiyo sanirim esimle bu durumu konusacam isten gelsin aksam karsima alip adamakilli konusacam! Cok tesekkur ederim aydinlattiniz :KK66:

ya akıl vermek gibi olmasın siz daha ii bilirsiniz nasıl konuşacağınızıda öyle güzel cümlelerle anlatın izah edinki ne şikayet gibi olsun nede eşiniz o benim babam napabilirimki atimmi satimmi tarzı cümleler kurmasın oda anlasın başka bir aile olduğunuzu :KK66:

ya akıl vermek gibi olmasın siz daha ii bilirsiniz nasıl konuşacağınızıda öyle güzel cümlelerle anlatın izah edinki ne şikayet gibi olsun nede eşiniz o benim babam napabilirimki atimmi satimmi tarzı cümleler kurmasın oda anlasın başka bir aile olduğunuzu :KK66:
Haklisiniz. Dediklerinizi dusunucem cook sagolun dusunup yazdiginiz icin :KK66:

Muhtemelen bebekte geldikten sonra o altınlara bir daha kavuşamazsın..bende evlendikten sonra altınlarımı sattım. ama setlerim duruyor. onlar aile yadigarı çok ekstra bi durum olmadıkça satmam dedim. eşiminde bana sözü var altınlarının hepsini tekrar alıcam diye..ama ben bu konuda şöyle düşünüyorum. eşim ve ben artık tek kişiyiz. harcamalarımız ikimiz için. altınları da evlenirken yaptığımız borçları kapamak için sattık. yani yine ikimiz için. bence bir anlamı yok..bir bankacı olarak bebek öncesi krediye bulaşmayın derim ben. sonra iş içinden çıkılmaz bir hal alır. altınlara ayıracağınız parayı bebiş için ayırın. ilerde durumlar düzeldiği zaman bi ev filan alırsınız sizin üstünüze olur. böylece faiziyle almış olursunuz altınlarınızı..bana bebiş öncesi böle bir masrafa girmek pek doğru gelmedi açıkçası

Muhtemelen bebekte geldikten sonra o altınlara bir daha kavuşamazsın..bende evlendikten sonra altınlarımı sattım. ama setlerim duruyor. onlar aile yadigarı çok ekstra bi durum olmadıkça satmam dedim. eşiminde bana sözü var altınlarının hepsini tekrar alıcam diye..ama ben bu konuda şöyle düşünüyorum. eşim ve ben artık tek kişiyiz. harcamalarımız ikimiz için. altınları da evlenirken yaptığımız borçları kapamak için sattık. yani yine ikimiz için. bence bir anlamı yok..bir bankacı olarak bebek öncesi krediye bulaşmayın derim ben. sonra iş içinden çıkılmaz bir hal alır. altınlara ayıracağınız parayı bebiş için ayırın. ilerde durumlar düzeldiği zaman bi ev filan alırsınız sizin üstünüze olur. böylece faiziyle almış olursunuz altınlarınızı..bana bebiş öncesi böle bir masrafa girmek pek doğru gelmiyo banada. Hicbisey bizim huzurumuzdan onemli degil sukurki esimke cok mutluyuz. Kac gundur bu konu aramiza sogukluk getirdi ama bu aksam konusacam esimle herseyi burdan haber veririm kararimi :KK66:

Ne yaptın konu sahibi konuştunmu kocanla? Bisi diyimmi deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Sesini yükseltip hakaret etme büyüktür amma gülümseyerek de olsa hakkını savun kardeşim.Kocam beni savunacak diye bekleme .

Ne yaptın konu sahibi konuştunmu kocanla? Bisi diyimmi deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Sesini yükseltip hakaret etme büyüktür amma gülümseyerek de olsa hakkını savun kardeşim.Kocam beni savunacak diye bekleme .
Konustuk tatlm ama hala bi karara varamadik. Babasindan cekiniyo esim dugune gelemeyecek ya ben gidince babasi soracak ya orda beni gorurse esim bundan korkuyo yaa canim :KK43: kayonpederim gormezse kiyameti koparirr dugunde olay cikarir

:KK67::KK67::KK19::KK67::KK67::KK67:
Konustuk tatlm ama hala bi karara varamadik. Babasindan cekiniyo esim dugune gelemeyecek ya ben gidince babasi soracak ya orda beni gorurse esim bundan korkuyo yaa canim :KK43: kayonpederim gormezse kiyameti koparirr dugunde olay cikarir
ya üfff kusura bakma canım da kıyameti koparır düğünde olay çıkarır valla adam kolayını bulmuş haaa deli olup millet onun kahrını çekio etrafındaki herkes böyle konuştuğu için adam düzleceği yerde benden korkuolar modunda ohhh keyfim keyf buna bi dur dien olsun oda siz olun çok politik bi yol izleyerek alt edebilirsiniz hiiiiçde karışamaz ya aaaaaa

:KK67:

:KK67::KK67::KK19::KK67::KK67::KK67:
ya üfff kusura bakma canım da kıyameti koparır düğünde olay çıkarır valla adam kolayını bulmuş haaa deli olup millet onun kahrını çekio etrafındaki herkes böyle konuştuğu için adam düzleceği yerde benden korkuolar modunda ohhh keyfim keyf buna bi dur dien olsun oda siz olun çok politik bi yol izleyerek alt edebilirsiniz hiiiiçde karışamaz ya aaaaaa

:KK67:
Aynen canim valla dugunde kiyameti koparir olay cikarir. Esime soyluyorm acikca herseyi konus diyorm yok diyo ben saygi duyarm babam a ne kadar kotu olsada benim babam diyo bisry diyrmem diyo.Bendr eşime biraktm cevabi kendisi verir artik sorun yasayacagimizi bile bile :KK43:

Bilezik almak icin Kredi cekmek hic mantikli degil, onun faizi var.Bebeginin dogmasina daha vakit var,her ay atabildigin kadar at kenara.Yavas yavas al, illaki hepsini alacak diye bir Kaide olmamali.Sonucta senin esin,yabanci biri degil.kimseye hesap verme durumunda degilsin,gebe oldugun icin Altinin sana alerji yaptigini belirtebilirsin.Veya takmak istemedim diyebilirsin,sadelik istedim diyebilirsin vs.Bende verdim ama aramizda hic sorun olmadi,sende cok bunaltma kendini bununla.Kendin de söyledigin gibi,hem kira hem gecim hem bebek tek maas gercekten zor ;-) Hersey maddiyat degildir,Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, O rizkiyla gelicek inan.Insan beraber sevgiyle olsun,gerisi muhakkak hal olur.Saglicakla canim

Bilezik almak icin Kredi cekmek hic mantikli degil, onun faizi var.Bebeginin dogmasina daha vakit var,her ay atabildigin kadar at kenara.Yavas yavas al, illaki hepsini alacak diye bir Kaide olmamali.Sonucta senin esin,yabanci biri degil.kimseye hesap verme durumunda degilsin,gebe oldugun icin Altinin sana alerji yaptigini belirtebilirsin.Veya takmak istemedim diyebilirsin,sadelik istedim diyebilirsin vs.Bende verdim ama aramizda hic sorun olmadi,sende cok bunaltma kendini bununla.Kendin de söyledigin gibi,hem kira hem gecim hem bebek tek maas gercekten zor ;-) Hersey maddiyat degildir,Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, O rizkiyla gelicek inan.Insan beraber sevgiyle olsun,gerisi muhakkak hal olur.Saglicakla canim
Canim benim o kadar guzel yazmissin ki okurken cok hosuma gitti. Bizde kredi isinden vazgectik kayinpederim ne derse desin artik. Ben ailemi dusunmek zorundayim. Cook tesekkurler :KK66:

X