Essek gibi calisacan yoksa bosanirim diyen eş kişisi

Konuyu okumadım, başlığa bakarak diyorum ki, böyle bir adamla yaşanmaz. Net.

Bir kac ay once Oglum arabanin icinde seker yerken bir tane yere düşmüştü bende hemen egilip aldim. Acti agzini yumdu gozunu agzina geleni saydi pissin pasaklisin arabayi temizliyom icine ediyonuz diye arabayida her zaman beraber temizleriz.
Gecen gun araba bendeydi arabanin icine bir girdim redbul teneke kutulari oturdugu koltugun arkasina zikkimlanip atmis resmen araba cop konteynere olmus hep topluyacaktim o sozleri aklima geldi biraktim essek gibi toplasin dedim kendi kendime
Herzaman yaptigi sey yer icer arabanin icine atar cocuklarada araba kirlenecek diye arabada bisey yedirmez
Kendisi pis pasaklinin teki banyodan cikar havluyu salonda sandalyenin ustune atar kac kere dedim kaldir banyaya as diye
Hergun lavaboda afedersiniz sumuk pislik kazirim fircayla her gun tuvaleti fircalarim ccocular enfeksiyon kapmasin diye
Suan konusmuyor bende konusmuyorum bu modda takiyoruz ama bisey derse agzima geleni soyluyecem yeter artik
Cocuklar bile istemiyor artik
Gecen es kişisi disari cikarken oglani cagirdi oglum gitnek istemedi
Ne zaman disari ciksak oglumu kizimi beni azarlar ddisari ciktigimizda icimize sinmez bide beni haksiz cikarir
iyi senle gecnip gidiyom boyle der senle gecinmek zor der seni anlak zor der
Gecen disari cikarken oglum babam gelmesin anne dedi niye oglum dedim biz gidek o gelmesin her geldiginde kiziyor dedi
Kac kere soykedim kizma cocuklara kendinden sogutuyorsun dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorunlarınız belli.daha da fazlası vardır eksigi yoktur böyle adamın.
Çözüm öneriniz nedir

Gösterin görsün. Evde onun b ..u s. ...ü temizlemek çocuklarını büyütmek kolay sanıyor. Bırakın bir iki saat çocuklara baksın. Sanki benim eşim söyledi şuan o kadar sinirlendim. Neyse boşanmayı düşünmüyorsaniz eğitmeye çalışın. İnşallah öğrenir konuşmayı, temizliği.

Yapmayın ,bu adamla yıllarınızı geçirmeyin.. çocuklarınızı onun yanında yetiştirmeyin...

Kendi isi cok mu kazancli bir ismis? Madem cok kazaniyor niye size dırdır ediyor? Bence o kendine bedava ırgat amele ariyor.
Sorun calisip calismamaniz degil bence. Baska yerde calismanizi istemiyor. Onunla calisacaksiniz. Ama size hic maas vermeyecek. Eve gelip bir de evde calisacaksiniz.
Eve su anda katkiniz var. Su an siz olmasaniz temizlik, utu, camasir gibi seyler icin bir yardimciya para verecekti. Siz yaptiginiz icin cebinden birsey cikmiyor ama bu sizin eve katki yapmamaniz anlamina gelmiyor.
Soyletis tarzi cok kaba. Sen de calissan evimizi alsak... boyle dese neyse. Adam bildigin öküz. Ustelik calisip calismaman degil mesrle. Adam kendine resmen bildigin maassiz işçi ariyor.

Sorunlarınız belli.daha da fazlası vardır eksigi yoktur böyle adamın.
Çözüm öneriniz nedir
iki gundur konusmuyorum iki gundur kendi hazlayip yiyor sofrayi kendi kaldiriyor masayi bile siliyor essek gibi yapsin hic karismiyacam
dun 6 da isten geldi alisveris yapmis yaptigi alisverisi zikimlandi mutfakta
Benimde iki gundur kafam rahat ev isi icinde boguluyordum
işe goturecegi ekmegi sandvici kendi hazirliyor essek gibi yapsin artik
Ters biseyde soylerse senin gibi nankor icin parmagimi bile oynatmam isine gelmiyorsa kapi orda s... ol git diyecem

Adam demiş zaten. Eşek gibi..
Tövbe tövbe.

Eşek gibi demeyin. Tabi ki yapacak yapsın adam gibi. Onunla aynı konuma düşmeyin.

Eşek gibi demeyin. Tabi ki yapacak yapsın adam gibi. Onunla aynı konuma düşmeyin.
iki gundur cok doluyum evin huzuru bozulmasin yinede belki ozur diler barisir diye dun bekledim ama yemek bile yemedi
Aldigi peynir ekmek vs seyleri mutfakta yedi oglanin yatagina uyumus
Bende oglumu kizimi yanima aldim kapiyi kapattim uyudum
Zaten beyefendi calistigi icin gece cocuklar rahatsiz etmesin diye salonda yatiyor

Sorun şu ki gözünü para hirsi bürümüş kisa yoldan hemen zengin oluyum mal nulk sahibi oluyum derdinde
Maddi olarak hic sikintimiz yok birikim bile yapiyor
Her maasinda biraz kisitlarsak bazi seyleri bin euro birikime atiyor ama gozu doymuyor iste
Lafa gelince ben sizin geleceginiz icin ugrasiyorum diyor
Gelecek icin ugrasiyorsan once cocuklara ilgi sevgi goster gelecegin temeli ilgi sevgidir
Kizimin daha akli ermiyor bilmiyor bazi seyleri ama oglum surekli babasini bana sikayet edip duruyor
Babam beni dinlemiyor yaptigima bakmiyor deyip duruyor
Bende kizarsam 10 saniye ilgileniyor sonra yine tlfda okeye devam
Kendi calistigi is yerini kast ediyor patron kendisi degil patronla konusuyum burda calis daha cok kazaniriz diyor
Diger islerde fazla para yok diyor

Babama ilk defa soyledim aslinda hic soylemem boyke seyleri ama hep beni sucluyor senle anlasmak zor senin kafa gitti yine sus tamam kes sesini diyor konusturmuyor bende konustukca sinirleniyor ben konusmazsam kendi icime dert oluyor
Bosarim dediginde defol git bosan bende rahat ederim dedim

Kusura bakma belki kizacaksin ama esinin sizi falan dusundugu yok. Sadece kendini dusunuyor. Seni de hem evde hem kendi isinde bedavaya calistirip sirtindan para kazanacak. Emin ol evi arabasi istedigi hayati kurunca ilk birakacagi siz olursunuz, bu kadar bencil iste. Cocuklara annelik yapiyorsun, adamin yemegini isini yapiyorsun. Ne bir guleryuz var ne bir tesekkur... ne bir ilgi.. otel gibi kullaniyormus evi. Yetmemis essek gibi benimle calisacaksin diyormus. Olur ama maasimin su kadarina dokunmayacaksin desen kabul edecek mi sanki, yooo. Omur boyu kolelik seninki. Adam sadece kendini dusunuyor. Omur boyu sen adam icin hel evde hem de onun isinde karin tokluguna calisacaksin. Bunun baska bir anlami yok bana gore.

Kendi calistigi is yerini kast ediyor patron kendisi degil patronla konusuyum burda calis daha cok kazaniriz diyor
Diger islerde fazla para yok diyor

sözlerini vs onaylamıyorum da bu teklif sizi neden bu kadar rahatsız etti

yani iş çok mu ağır

başka işler denilen işlerin içeriği ve onun teklif ettiği iş çok mu farklı

anladığım yurtdışında yaşıyorsunuz

orada sabah 6.30 da işe giderseniz mesainiz erken biter

muhtemelen vardiya vs vardır

dönüşümlü çalışın çocuklarla eşiniz de ilgilenmek zorunda kalır böylece

bu arada biri 7 biri 5 yaşında demişsiniz çocuklarınız artık anne bakımına muhtaç çağını geçmişler

diğer çalışan kişilerin çocukları gibi okula gidebilirler ki çoğu yerde zorunlu eğitim çağındalar zaten

eşinizin tavrı asla doğru değil üslubu vs hatalı da siz de sanki artık hiç çalışmasam daha iyi olur modunda gibisiniz

yani zamanında çalıştım diyorsunuz ama en az 7-8 yıldır çalışmıyorsunuz çalışmak için hamle de yapmıyorsunuz gibi geldi

o lanet ev içi düzen insanı daha da sömürüyor

iş bulun ve eşiniz değil kendiniz için çalışın çocuklarınızın da bir dışarı yaşamı, düzeni olur eşiniz de çocuklara dair sorumluluk alır

Allah yardımcın olsun. Allah eşini ıslah etsin. İnşallah aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…