Sanamı güvenmiş evlenmiş .Yok eşşek gibi çalışacaksın nasıl konuşma tarzı böyle saygısız adam .Bizde yurtdışına geldik neden bu yurtdışındaki adamlar kadınıda çalıştırma aşırı para hırsında oluyor .Bizim ev var ancak arabaya taktı kafayı .Ben de burları sevemedim yaşantısını havasını çevresini ne bileyim o yüzden döncem oda bir yıl çalışıp döncek .Baskı yapmaya kalktı ancak sizinki gibi saygısız konuşmalara girmedi .Üstüne üstlük sizin bir de çocuklar var bakacak insan yok .Bu tip bir adama çalışsanda yaranamazsın .Birde yaptığın yemekleri yememek tavır koyması falan kabul edilir şey değil .Çocuklarla ilgi sıfır o çocuklar zaten psikolojik olarak sağlıklı büyümüyorlarki.Yurtdışında sosyal hizmetler var kadın sığınma evleri .Onla tehdit et İnanki dil konusunda iş konusunda çocukların bakımı konusunda yardımcı oluyorlarmış .Ben araştırdım .Hatta şayet işe başlarsan ev tutma konusunda da maddi destek oluyorlar .İnternet üzerinden bulunduğun ülkeyi yaz arama yap .Telefon hattı çıkıyor ve Türkçe tercüman isteyip derdini anlatıyorsun .Bulunduğun bölgeye en yakın evde boş yer varsa seni ve çocuklarını kabul ediyorlar .Ailen arkanda değilse bence alternatif.Bu tip bir adam çekilmez .Saygı ilgi sıfır sevgininde olduğunu düşünmüyorum.
Yurt disindaki butun kadin ve cocuk haklarindan haberi var
Bunu bile basima kalkti sen kendini guvende hissediyorsun bu yuzden boylesin diye
Tek sucum hakkimi savunmak evde istegi bitmez bir dedigini iki etmem ama bundan sonra hic bisey eskisi gibi olmuyacak bu net ve kesin
Turkiyeye en son gittiginizde cocuklar evin icinde kosturarak oynuyor diye elti kendi ogluna ve benim oglum icin esime donerek vur sunlarin agzina dedi esimin yaninda es kisiside eltimin agzina bakip kalkti cocuklara birer vurdu elti cocugunu aldi evine gitti ben ne sucu var cocuklarin niye vuruyorsun dedigimde sen cocuklara bakmiyon diye annesinin onunde ustume yürüdü evde missfir vardi misafir cikti gitti geldigibe pisman oldu kadin
Bide beni sucluyor sen herkesin icinde bana karsi geldin diyo
Karsi gelmem de cocuklara niye vuruyorsun demem
Simdi Turkiyeye gidelim diyor en son gittigimizde bir daha kesinlikle gelmem demistim simdede gitmek istemiyorum
Cunki her gittigimizde rezil olup geliyoz
Ayrilsam devlet bana bakar calismaya bile gerek yok hem aylik cocuk parasi hem 3 aylik cocuk parasi hem dulluk maasi kira yardimi gul gibi gecinirim cocuklariminda yaninda olurum bunlari essek gibi biliyor
Biz Turkiyede iken Elti kocasini gostererek ben yurt disinda olsam bunu bosarim devletten alirim cocuklariminda yaninda olurum demisti
Millet gulup gecmisti dusundum ben o ortamda oyle bisey soyleseydim olay olurdu herhalde