Essek gibi calisacan yoksa bosanirim diyen eş kişisi

Yemek vermedikleri kadar varmış...

Eşini rahat tepmeye başlamış bence
Ailesi kendine kötü davranırken böyle ezik büzük olanlar iyi bakımı görünce elde de biraz para olunca ne oldum ben demeye başlıyor.

Anladığım kadarıyla çok takıntılı biri eşin o evi krediyi de kurmuş kafasında istediği olmadi diyede ipleri koparmış.

Şimdi hiç olgun olmayan bir cevap vereceğim ama kusura bakmayın içimde kalacak. Eşşek gibi (!) çalışıp siz onu boşayın.

Çalışın evede bir bakıcı tutup yemekte yaptırın buyursun çalışmaksa al sana çalışmak çöpe mi atcak çockları 2 tane evlatvar ay sinr oldmya

Günümüzde de bu tipler iyice türedi. Kadınlar hem dışarıda çalışsın hem eve gelsin ev işleri ve yemekleri yapsın hem de çocuklarla ilgilensin. Kendileri de evde yan gelip yatsın. Başka bir isteğin var mı paşam?

Oooo çok sert olmuş. Eşiniz tam bir öküzmüş affedersiniz. Gerçekten günümüzde artık kadınların sorumluluğu o kadar fazla ki. Eskiden çalışmayan kadınlara çok çok kızardım. Şimdi çok hak veriyorum. Biz kadınlar kafa olarak değiştik ama erkekler o dar düşüncelerden çıkarmadılar.
Pandemiden mi başka bireyden mi bilemiyorum ama bu aralar bende şunu düşünüyorum. Akşama kadar eşek gibi çalışıyorum. Evde resmen depar atıyorum. Eşim kendi içtiği su bardağını bile kaldırmaz. O kadar yoruluyorum ki. Tarifi yok. Bende gerçekten işi bırakmayı düşünüyorum artık.

"evde otur evinin hanımı çocuklarımın anası ol" diye direten erkeklerden "eşşek gibi çalışcaksın" diyen erkeğe hangi ara evrildiler bu cinsler
çalışmıyorum ulan yiyorsa boşa derdim ben olsam...evet hayat müşterek bu zaman da tek maaşla geçinmek zor ama işe gelince ortak ev işine gelince kadın yapar demek serefsizliğin daniskasıdır

Kendi bilir, herkes nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar.
Bir an aklıma eski deyimler geldi, karınca gibi çalışacaksın deseydi o kadar dokunmazdı galiba
Neyse ben en iyisi gidip yatayım

Eşin istediği mülk e sahip olmak için senin sırtına basmaya calısıyor. Bunun aldatmak ile alakası yok
Mal mülk hırsından saçmalamış sadece Allah akıl fikir versin eşine

Harika !! Ne güzel söylemişsin
Ayakta alkışlıyorum seni

Hangi ülkedesiniz merak etttim bu imkanları duyunca

Çalışma, her yük senin omzunda olacaksa niye çalışacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…