Essek gibi calisacan yoksa bosanirim diyen eş kişisi

Kv Turkiyede biz yurt dışındayız cocuklar oglum 7 kizim 5 yasinda
Calistigim iste beraber çalışalım diyor
ben 7 kardeşim 6 yaşındaydı annem çalıştığında ocağı vs kapatır elektrikli herşeyi kaldırıp işe giderdi bizim yemeklari taslara koyar kapatırdı bizde yerdik taslarımızıda yıkardık en son liseye geldiğimizde erkek kardeşimle halı silkeleyip evi temizliyorduk yani belli bir zaman çocuklarınıza sorumlulukları aşılayın sonra bence işe girebilirsiniz elbette zor olucak ama gerçekten 1 kişi ile herşey güç oluyor eşiniz yanlış konuşmuş ama emin olun oda psikolojık olarak zorlandığından

Adamuın kendi işi değil, benimle aynı işyerinde çalış demek istiyormuş yani.

Yurt disindaki butun kadin ve cocuk haklarindan haberi var
Bunu bile basima kalkti sen kendini guvende hissediyorsun bu yuzden boylesin diye
Tek sucum hakkimi savunmak evde istegi bitmez bir dedigini iki etmem ama bundan sonra hic bisey eskisi gibi olmuyacak bu net ve kesin
Turkiyeye en son gittiginizde cocuklar evin icinde kosturarak oynuyor diye elti kendi ogluna ve benim oglum icin esime donerek vur sunlarin agzina dedi esimin yaninda es kisiside eltimin agzina bakip kalkti cocuklara birer vurdu elti cocugunu aldi evine gitti ben ne sucu var cocuklarin niye vuruyorsun dedigimde sen cocuklara bakmiyon diye annesinin onunde ustume yürüdü evde missfir vardi misafir cikti gitti geldigibe pisman oldu kadin
Bide beni sucluyor sen herkesin icinde bana karsi geldin diyo
Karsi gelmem de cocuklara niye vuruyorsun demem
Simdi Turkiyeye gidelim diyor en son gittigimizde bir daha kesinlikle gelmem demistim simdede gitmek istemiyorum
Cunki her gittigimizde rezil olup geliyoz
Ayrilsam devlet bana bakar calismaya bile gerek yok hem aylik cocuk parasi hem 3 aylik cocuk parasi hem dulluk maasi kira yardimi gul gibi gecinirim cocuklariminda yaninda olurum bunlari essek gibi biliyor
Biz Turkiyede iken Elti kocasini gostererek ben yurt disinda olsam bunu bosarim devletten alirim cocuklariminda yaninda olurum demisti
Millet gulup gecmisti dusundum ben o ortamda oyle bisey soyleseydim olay olurdu herhalde

gerçekten insanların kendilerini borca sokup en iyi evlerde yaşama merakını anlamıyorum, o evlerede sabah 6.30 da çıkıp akşam girilcek, içinde ailecek güzel anılarınız bile olmayacak .Eşinizde sizinde ortak amacınız bahçeli güzel bir ev. 2 çocugunuz olmasına rağmen ne çocukların eğitim masrafı ne de onların ihtiyacı ön plana tuturmamış. anneniz babanız bakacak siz işe onlar annenize . böyle ömür mü olur. bu dünyaya evler almak , lüks arabalara binmek için gelmiyoruz. yada çocuklarımızı annelerimiz baksın okutsun diye mi doğuruyoruz. bu kadar hırs yıkar kavurur sizi. eşinizin gözü dönmüş bile.

Normalde kadınların çalışmasından yanayım. Ama sizin durum farklı. Eşiniz saygısız ve bencil biri.
Neticede adamın size hayrı yok, bütün yük sizin omuzlarınızda. Üstüne bir de iş yüklenecekse ona ihtiyacınız kalmıyor.
Onu da sırtınızda taşımayın. Defolsun gitsin.

Ben hep kadinlarimizin calismasindan yanayim. Hep dunyanin binbir turlu hali var, kadinlar kendi ayaklarinin uzerinde durmali derim. Ancak bu konuda beni rahatsiz eden seyler var. Adam yataginda bile yatmiyormus. Evle gram ilgisi yokmus. En ufak sevgi sozcugu, bir guler yuz yok. Tek derdi kendi. Ve esine soyleyis tarzi davranisi cok itici. Sen de calissan daha iyi sosyal hayatimiz olur falan demek yerine essek gibi calisacaksin diyor. Tamam kinu sahibi calissin. Ama kendi icin. Bu kez de her isi habul etmiyor beyefendi.
Ben olsam ise girer, krndi ayaklarimin uzetinde durur sonra da sirtimda bana yuk olan bu adami sirtimdan atardim. Ne lafini, ne suratini cekerdim bu adamin.

Siz de biraz eşinize mi benzediniz acaba? Eşşek gibi yapsın, eşşek gibi biliyor tabirleriniz. Sürekli eşşek gibi telaffuzları evin içinde havada mı uçuşuyor, ben en çok çocuklarınıza üzüldüm.

Babayı anlattığınıza göre iyi bir eş değil, e sevecen bir ebeveyn de değil. Ayrılsanız devlet size gül gibi bakarmış, “eşşek” gibi eşiniz de biliyor. Peki o zaman neden bu tantana?

Allah yardımcın olsun. Allah eşini ıslah etsin. İnşallah aklı başına gelir.
Sagol canim inşallah
Eşek gibi demeyin. Tabi ki yapacak yapsın adam gibi. Onunla aynı konuma düşmeyin.
O kadar sinirliyim doluyumki canim
Normalde kendisiyle bu tarz konusmam ama iki gundur yaptigi davranislardan yildim artik
Ona karsi tartisma aninda bu sekilde konusmadim suan sinirli oldugum icin bi sekilde yazdim

Acaba sonuç ne oldu size bu lafı dedi bide küstü yemek yemedi üstünden iki gün geçti değişen ne oldu merak ettim sizin kararınız nedir barıştınız mi yada nasıl bir çözüm buldunuz?

yurtdışında çalışma iznin oturum iznin yokmu , varsa boşa öyle çalışmaya başla
Var tabiki canim temizlik sirketiyle gorusecem cocuklarin okuluna gore saatleri konusacam 9 ile 3 arasi cocuklar okulda
Temizlik sirketinde hafta sonu cumartesi pazar is yokmus tam bana gore ama burda bayram tatili cok oluyor o zamanda krese veririm ama ordada kayit olup bekliyormusuz hayirlisi

Suan diger odada oturuyor pisirdigim yemegi bile yemedi bende hic bisey soylemeden geri kaldirdim
Ayaklarını da yıkasaydınız o kadar lafın üstüne,eksik kalmış hizmetiniz
Çocukların okuluna göre işe girerim,seni de boşarım diye rest çekseydiniz.
Ayrıca çocukların bütün sorumluluğu bende diyorsunuz zaten,niye hem iş hem ev hem çocuklar tek yapamam diyorsunuz,zaten yapıyormuşsunuz.

Eşiniz asla çekilecek biri değil. Sevgi, saygı hiçbir şey yok içinde. Boşanın bence, daha huzurlu olursunuz ama o laflardan sonra kalkıp yemek hazırladığınza göre ne yazık ki boşanmayacaksınız sanrım.

Ayy,siz bunu diyen eltiye höst hadsiz diyemediniz mi,kan beynime sıçradı,vur şunların ağzına ne demek!Koca denen varlıkda yapıyor!
Sizin sayenizde yerleşti değil mi eşiniz yurt dışına? Adamın elle tutulur tek yanı yok ya neyse..

Erkeklerin geneli ağzı var dili yok hesabı her şeye evet diyen hakkını savunamayan kadın istiyor .Azıcık sesini çıkardınmı işlerine gelmiyor ne yazıkki .Türkiye’ye gittiğinizde başkasının evinde kalıyorsanız zaten rahat edemezsinizki burnunuzdan gelir doğal olarak.Valla ne diyeyim yaşayan sizsiniz evliliğiniz çekilmez bir hal aldıysa noktayı koyacak olanda sizsiniz .Dışardan kim ne derse boş .

muhtemelen allah bilir yurtdışına da senin sayende gelmiştir. kendisinin neyi varmış yatları katları mı ? daha çocuk bakmaktan aciz

muhtemelen allah bilir yurtdışına da senin sayende gelmiştir. kendisinin neyi varmış yatları katları mı ? daha çocuk bakmaktan aciz
Evet 8 yil once tr deydi
Bura gelmeden once birikim yapiyim ora gelin kirayi oderim katkim olur dedi bir miktar para biriktirip euroya cevirdi ama ben birikim yap demedim gelince burda calisiriz birikim yapariz dedim o birikim yapip bin euro yaptirmis kendi istegiyle karar verdi katkim olsun diye
Ve birikim yapmaya baslayinca evde annesinr ve kiz kardeslerine haslik veremiyordu kiz kardesleri ve annesi onune yemek dahi koymuyorduki ben anliyordum galiba birikim yaptigi icin para vermiyor onun icin ev halki boyle davraniyor diye dusunuyordum
Babasi calisiyordu abisi ikinci katta oturuyor oda calisiyordi
Kendiside Tr de calisiyordu eve geldiginde goruntulu konusuyorduk bugun yemek yapmamislar deyip pekmez ekmek yiyordu bir keresinde isten gelmis evde yemek yok bilmeden cig yufkayi yemis afedersiniz kusmuş
Gorumcem nisanlanmisti o zamanlar nisanlisini yemege cagirmislar benim oduna hic bisey ayirmamislar o zaman pekmez ekmek yediydi galiba
Simdi yedigi onunde yemedigi arkasında herseyi dort dortluk o yuzden sanki ev araba yokmus gibi ev derdine düştu
Yiyecek ekmegimiz olmasaydi ekmek et sut derdine duserdi nedeyim bilmiyomki

nankör ; koyacan kapıya görecek gününü ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…