Essek gibi calisacan yoksa bosanirim diyen eş kişisi

Sizi biriyle kıyaslıyor gibi hissettim , ya birinin eşiyle ya da tanıştığı bir bayanla.
Ama yanlış anlamayın eşinizi siz tanırsınız , benimki sadece bir çıkarım.Şok oldum yazdığınız için böyle hissettim sanırım.

Babana duyurmanın sebebi aslında sahipsiz olmadığın arkanda birilerinin olduğunu göstermek istemendir belki de bir gün sonu kötüye giderse benim ne durumda olduğunu bilsinler ki inansınlar kucak açsınlar destek olsunlar demendir çünkü bazen anne baba ne kadar iyi olursa olsun böyle konular da değişebiliyor

Mücadele etmeyen kocanız aslında tamam dışarıda çalışıyor olabilir ama sende evde çocuklarla ilgileniyorsun yemeğidi temizliğiydi kolaymı tamam boşa ozaman derdim ben olsam ne yapabilecekki beklentisi ne kadar yüksek adama bak hem çalış hem çocuklarla tek başına ilgilen hemde ev işlerine el atma boşan ozaman kurtul tehtidmi ediyor ne yani nedemek çalışmassan boşarım boşasın ozaman ezdirmeyin kendinizi anladığım kadarıyla yurtdışındasınız ayrılınca kadınlara destek de oluyorlar çocuk yardımı alırsınız nafaka da isteyin gül gibi yaşarsınız o düşünsün

benımkıne cok benzıyor durumunuz tek fark benım hep calımam kızıma da bakıyorum aynı anda evden bılgısayar uzerımden ısım oldugundan bırcok sekılde destek verdım ama sonu nankorluk oldu suan da bosanma davası actım ben umarım sız de oyle bırsey olmaz bvırak ev alabılıyorsa alsın tek basına sız kendınızden verdıkce daha fazla ıstıyorlar

Ne biçim terbiyesiz adam
İki küçük çocuklu karusını çalıştırıp parasını da elinden alacak hiç de utanmadan! Sakın kanma
Hiç de korkma kurtul ondan kalsın bakalım bi başına da görsün aile öyle kolay bulunan bir şeymiymiş

Boşan bu çomarın laflarıni çekme. Çocuğuna da kendinede bakarsın mis gibi.basina eksiyen olmaz enazindan

Eklentiler

• IMG_20210621_120912.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…