- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
kendisi neden boşandı o zaman eşindenn diye sorarımmmArkadaş anlatamamış ama evet böyle bi durum var hanımlar instagramdan bakarsanız EzraEzmeci psikolog kendisi bir dönem ne kadar inanmasamda o kdar mesaj o kdar hediyeler hepsi yalan olamaz diye dusundugum bir durum oluyor kendileribu kadının kitapları da var onları da araştırablrsnz mesela.. Dişil enerji, işte tuzlu su, cinsel çapalama vs bunlardan bahsediyor. Durum braz karışık :)
Yalnız şöyle bir durum var. Kuzenım tüm kitaplarını okudu ve kadının önerdiği herşeyi usulune uygun şekilde yaptı narşist bir kocaya sahipti kendisi.. Şuan da eşi etrafında pervane :) Yani sanırım işe yarıyor
Eşim söylüyordu ama sinirlerim çok yıpranmıştı kendimi haklı sanıyordum :)
Evet , uygun bir ücrete görümceni tuzlu suya basabilirimHahah sen görümceleri koruma derneği başkanımısın ? Anksiyetem tuttu
ben evi sildiğim suya hep sirke eklerim ama hala kiradayımm.saçıma dökeceğim son suya da öyle haftada bir.o da sadece saçları parlatıyor kepeği önlüyor anacığımm.Tuzu kuru lafı bu rituelden demek ajahshshjs
Şaka bir yana bu yeni bişey değil yani esra nasıl dikkat çekmeyi başardı bunula bilmiyorum
Nerdeyse 10 yıldır ara ara yaptığım ama daha çok sirkeyle yaptığım birşey bu.
son durulama suyuna ya sirke ya tuz eklerdim ama tamamen enerji arındırma amaçlı,tabi her hafta değil ara ara aklıma geldikçe...belki ondan hala evim yok
Ben bunu bi düşüneyim
Yahu bunun evli kalıp boşanmayla ilgisi yokki :) kadın büyücü değil zatenkendisi enden boşandı o aman eşindenn diye sorarımmm
dedemden kalma bi çapa var o olurmu ki napiyoruz capayla, ne tarafa çapa atiyormuşuz?cinsel çapa ne be adamı yatakta çapayla mı bağlıyoruzay bi de yiyolar bu linkleri dlnflmdfl
Haha kız sen benim görümcemi nelere bassan yinede iflah edemezsin. Seninde psikolojini bozamam ben Gazi oldum daha fazla gaziye gerek yokEvet , uygun bir ücrete görümceni tuzlu suya basabilirimbana güvenir görümceler
Simdi reklam yapmayım sacında egzama olan bana msj atsın. Tek şampuanla kurtuldum yıllardan sonra cok şükürsaçtaki egzamaya da iyi geliyor sirke.kesin bilgi
Çapalama onereyi bastiracakmisiz ensesine
ay neden ensesine basayim guzel bir anda
ben baska yeri capalamak istesem olmuyomuÇapalama o
Mesela avuç içi, omuz, ense bölgesi gibi
nereyi bastiracakmisiz ensesine
ay neden ensesine basayim guzel bir anda
Sence benim psiko normal mi ? Hdhsjs KorkmaHaha kız sen benim görümcemi nelere bassan yinede iflah edemezsin. Seninde psikolojini bozamam ben Gazi oldum daha fazla gaziye gerek yok
benim koca yıllardır bıkmadan sırtını kaşıtır bana.o çapalama sayılıyormuydu?Çapalama o
Mesela avuç içi, omuz, ense bölgesi gibi
Nereyi çapalamak istediğinize bağlıben baska yeri capalamak istesem olmuyomu
Kocam benim nereme dokunursa dokunsun dişilik aklıma gelmiyorParmaginla 3-4 saniye caktirmadan bastircakmissin. Aklinda kaliyormussun mesela ensesine dokununca aklina o an gelcekmiş.
çaktirsak olmuyomuParmaginla 3-4 saniye caktirmadan bastircakmissin. Aklinda kaliyormussun mesela ensesine dokununca aklina o an gelcekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?