mutlaka okuyun

ağlamaktan şiştim valla. çok güzel yazıymış.
Duygusallık had safhada zaten bu aralar.
Rabbim her isteyene sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

diyecek birşey bulamıyorum okadar duygu yüklüki bu aralar zaten biraz duygusalım bu da üstüne geldi aglamaktan başım agrıdı rabbim kimseyi evlet hasreti ile bırakmasın çok istemiyoruz 1 tane olsun yetecek kurban oldugum allahım ne olur duy bu evlat özlemi olan insanları

canım ya okadar duygulandımki bizi bizden daha iyi anlayan olamaz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz allah yavrunu size bağışlasın yüce allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

aybune ya aynı duyguları yaşıyoruz bende artık çift çizgi görmeyi okadar çok istiyorumki ama herseferinde hüsrankantahlilleri hepnegatif eşimde bende bittik artık artık hastayken üste görmüşümdür diyetesyapıyorum gene yok bizi bizden başka kimse anlamaz

ya bende yazının başından sonuna ağladım bu kadar güzel ve içten anlatılabilir yaşanılanlar, allah kimseye evlat hasreti çektirmesin...

elifçim canım çok duygu yüklü bi yazı bu paylaştığın için çok tesekkur ederım allah herkese en yakın zamanda bebiş nasip etsın pes etmek yok tamam mı arkadaslar

Elif23 paylaşım için teşekkür ederim . Bu yazıyı ilk okuduğumda ilk tedavime başlamıştım bu siteden doğru düzgün haberim bile yoktu.Evde yalnız başımayken kendimi bunu yaşayan tek ben gibi düşünürken şans eseri karşıma çıkmıştı. Belki ilaçların etkisinden belki deneyimsizliğin verdiği korkudan en önemlisi de çaresizlikten...bağıra bağıra ağladığımı hatırladım şimdi ikinciye başlıycam yine karşıma çıktı....Ama bu sefer benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşan dertlerimi gerçekten paylaşabildiğim, bana destek olan arkaşların verdiği güçle....

inan bana şu anda doğru kelimeleri bulup yazmak isterdim ama yok koptum resmen inşallah rabbim oğlunu sana bağışlar bu uğurda çekilen bunca çileye rağmen sana ve babasına hayırlı bir evlat olur.darısı bizlerinde başına:emir_bebek:

Elif23 paylaşım için teşekkür ederim . Bu yazıyı ilk okuduğumda ilk tedavime başlamıştım bu siteden doğru düzgün haberim bile yoktu.Evde yalnız başımayken kendimi bunu yaşayan tek ben gibi düşünürken şans eseri karşıma çıkmıştı. Belki ilaçların etkisinden belki deneyimsizliğin verdiği korkudan en önemlisi de çaresizlikten...bağıra bağıra ağladığımı hatırladım şimdi ikinciye başlıycam yine karşıma çıktı....Ama bu sefer benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşan dertlerimi gerçekten paylaşabildiğim, bana destek olan arkaşların verdiği güçle....

canım inşallah bu sefer olur sağlıcakla kucağına alırsın

inan bana şu anda doğru kelimeleri bulup yazmak isterdim ama yok koptum resmen inşallah rabbim oğlunu sana bağışlar bu uğurda çekilen bunca çileye rağmen sana ve babasına hayırlı bir evlat olur.darısı bizlerinde başına:emir_bebek:

canım bu benim hikayem değil sadece çok duygulandım ve sizinle paylaşmak istedim bende sizin gibi daha anne olamadım

Elif hem okudum hem ağladım hem güldüm karmakarış oldum hep yaşadığımız şeler ilk olanlar insanlar mışıl mışıl uyurken bizler o saatte yollara düştük ve evet iğnemi reçetem olmadığı için yapmadılar ooooof elif hepsini geri yaşadım ooof ağlamaktan ölcem ben umarım bizler bunları yaşayan tüm arkadaşlar ALLAH muradımıza en kısa zamanda kavuştursun

çok güzel bi yazı saolpaylaştığın için elifcim ALLAH herkese hayırlısını versin

X