hangi nedenle bekar kızlar evli erkeklerle birlikte olur?

Evli olan erkekler parayla yanlarında tutuyorlar o kızları ondan..
Kızlarda paralrını yiyip çabuk kurtuluyorlar..
Neticede evli düzeni var biraz yerimm parasını sonra bırakırım..
Çevremde gördüğüm kaç tanesi var..

Kız basittir, gururu yoktur, para düşkünüdür, adam tarafından "karımdan boşanacağım" diye kandırılıyordur. Adam da heyecan arıyordur karısından sıkılmıştır :KK37:

Bir kadın ve erkek evlenirken bir çok zorlukla karşılaşırlar. Evin kurulması, işlerin rayına oturması, gelecek planları vs. ömür törpüsü unsurlardır. Erkek niçin yapar? Eşi yıpranmıştır çünkü... Bekar kız niye yapar? Hazır kurulu düzen, gugukkuşu misali hazır yuva bulmuş daha ne olsun...

Son düzenleme:
Çok sinirliyim arkadaşlar..Bana yardımcı olun lütfen nasıl davranacağımı şaşırdım..Nişanlımla her cumartesi günü eğlenmeye gideriz..Ama bu kez durum çok farklı..Müdürü de gelecekmiş bizimle..Ve ben ne duyayım ..Eşini tanıdığım o adam üniversiteli başka kızlarla gelecekmiş..:KK53: Zaten adam sadık biri değil fakat o kadar yadırgadıgım şey benim oturdugum masada mı olacak yani ..Nasıl katlanacağım buna..:KK50: Gitmesek olmaz çünkü gece galasını verecek olan sanatçı bizim arkadaşımız..Söz verdik özel günümüze de denk geldiği için onu dinlemeye gideceğimizi.. Ama bu müdür denen adam ne yüzle nişanlıma bunu diyebildi..Nişanlım da ben de ikilemde kaldık ..Bunu biliyorum çünkü hayır deme imkanı yok..Kurumun müdürüne hayır denmez diye birşey yok sonucta herkes memur orda..Ama işte o kurumda müdür farklı .. Ben ne yaparım bilmiyorum ..28 yaşındayım ve hayatımın en zor kararlarından biri diyebilirim..O ân ne yapacağım orda..Müdür oldugu için gitmeme durumu da olmaz..Zaten pis herif sırf bu yüzen yapışıyor bize..

Tek duam inşallah o kızlar benim öğrencilerimden biri olur da sorarım onlara ben..Ama yazık yaa adamın eşinin ruhu bile duymayacak :KK50: ve ben çok sinirli biriyim..Ters tepki gösterirsem o ân ne olacak bilmiyorum:KK43:

Son düzenleme:
herkes herşeyii çok ii bilio maşallah.bnmde hayatmda bnden 16 yaş büyük biri var.hiç bi cinsel ilişkimiz yok beklentiside yok.peşin hüküm vermeyin diyeceğim o.yani yaşlı bi adamn yanında genç biri varsa hemen kız veriodur demeyin günahada girmeyin.yapan var ona diyceğim yoktaa bizi ilgilendrmezz..

kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmaz ..... ben her zaman söylerim başka bir kadının olduğunu bile bile evli bir adama tamam diyebilen bir kadın her zaman ikinci planda kalacaktır. Adam karısını boşasa onunla evlense de ilerleyen günlerde ondan genci güzeli de çıkıp onun üstüne geliverecektir..... EEE tarih tekerrürden ibarettir.... Sadece Allah benden ve çevremden uzak etsin böyle zavallıları!!!

evli erkekle olan ilişkiyi tabi ki onaylamıyorum ama toplumumuzda herşeyin sorumlusu kadın...
bir adam eşinden ayrılır sebebi onu baştan çıkaran diğer kadındır(erkeğin suçu yok tabi)
erkek bekar olduğunu söyleyerek kadını kandırmıştır kadın aşık olmuştur suçlu yine kadındır...
kadın benden uzak dur der erkek peşini bırakmaz suçlu yine kadındır....
ben kadınlar her zaman haklıdır demiyorum ama herşeyin sebebi olarak da her zaman kadınların görünmesini onaylamıyorum
biz kadınlara şeytan diyen zihniyet varken daha çok böyle yazılar çıkar...

eşim bahsetmişti.bazı iş arkadaşlarının sevgilileri varmış.alanda razı verende razı.erkekler zevklerini tatmin ediyor.kızlarda maddi olarak.bunlart talebeymiş malesef ilişki okul bitene kadar yani.işin ilginç tarafı erkekler tahsilli değil.:sm_confused:

Belkide tecrübeli olgun evli erkeklerden faydalanmak Bilgilenmek istiyordur ?

Ben şahsen kinamiyorum üzülüyorum böyle kizlarimiza,kaydirigubbakcemile
çevremde gördüm bikaç örneğini çünkü ;adam tabiri caizse hevesini alip karisina döndü
kiz hamile kaldi 5 parasiz ortada ağladi zirladi gitti çocuğu aldirdi
adamin umrundami? değil sariliyo karisina sicacik yatağinda uyuyor
kiz mahvolduğuyla kaliyor.

o yüzden napmicez evli erkeklere bakmicezhihoyyyt

nedeni ne olursa olsun evli bi insanla kadin yada erkek farketmez birlikteliğin
savunulmasi olamaz olmamali dagamyoncuiremsu
akilli mantikli dürüst kendine saygisi olan bi insan ölür aşkindan geberirir
ama asla dönüp bakmaz evli birine ,bekarlarin kökü kurumadi ya:nazar:

Hayran Kaldım ÇoK gÜZELL

evli erkekle 1ay sevgiliydim
ama benden gizledi
evli
oldugunu
bende öğrendim sonunda ve terk ettim
beni kaybetmekten korkmuş
ondan gizlemiş
evliymiş ama ayrı yaşıyolarmış
sonra çok ikna etti dönmedim
dikkat edin kızlar
KİMLİK İSTEYİN

Yaa ne aciyosunuz siz erkeklere enayiliklerine doymasınlar.. Ya tabi burda parası icin evli bir erkekle s..x yapan kızlar suçlu değilmi bence o...onde gidenleri ama artık onlar bu yolun yolcuları fark etmez kimin ne düşündükleri haklarında..evli heriflerde bukadar kullandirmasinlar kendilerini bı a...icin:):)tabi birde karı parası yiyenler var bir bayan arkadasım bir clubde danscilik yapıyor ve gunluk kazancı cok guzel bir rakam tabi birde dostu var bunu hergün clube kendi bırakıyor kendi alıyor kıza bir an olsun nefes aldırmıyor çünkü arkadasım gunluk paketi dostuna indiriyor eeee tabi böyle olunca kız elinden kaçar diye kıza kıskançlık numaraları başlıyor karşısındakide safsa tabi beni seviyor kıskanıyor diye adama iyice bağlanıyor...her neyse bu adamda evli ama olay ters kız değil adam kızı yiyiyor kızın sucu saflığı bence erkek hem zevkini hem parasını alıyor oh ne alaaa.ben ve biz nekedar olsada kızın beynini delmeye gözünü acmaya çalışsakta nafile...bu erkeklere hersey mustaak evde karısına idareli ol derler disardada o club bu disko geziyolar biri yemese biri zaten yiyecek öylelerini kasinmasinlar bence..birdee alemden kendine bir dost yapıp para indiren evli g...larda o haram Parayı karılarına yediriyorlar Emın olun bazı kadınlarda bu paranin nerden geldigini biliyor ve kocalarına yol veriyoorr...bu konu biraz kişilik ve karakterle ilgi erkek kadı n fark etmez kendini bilen bir kisi ne öyle ne böyle sonunu dusunecgi bir iliskiyi ister:):)

Karısı varmış yokmuş umrunda değil ki kazancına bakıyorlar. Yiyiyor, içiyor gezip tozuyor daha ne isteyecekler ki ? Karısı umrunda değil sahip çıksın kocasına diye düz mantıkları var erkeğinde canına minnet işimi görüyormu ? Görüyor onlarda da bu düşünce düz mantık.

para için tabi. alan memnun satan memnun. bide namusluyum diye geçinirler

Cunku bazi bayanlar olmus erkekleri seviyorlar. Simdi bir bitkiyi alip yetiştirmek nerde gidip hazir olmusunu almamk nerde

benim gözlemlediğim bu durumlarda olanlarda erkekler suçlu yani erkekler başlatıyor böyle karmaşık şeyleri çoğu kez..kadıların aklının ucundan bile geçmezken karışık mesaj veren bir erkek sonucu olaylar gelişiyor..kadınlar da duygusal insanlar olduğu için etkilenebiliyorlar ama erkek sağlam durusa bu şekilde bir şey yaşanmasının ihtimali çok düşüktür...

X