• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Kız altın dediysem çeyrek almış anağmmm 900 liraydı. Altın dediysek trabzon burması değil
900 lira az paramı ya... insanların 1 aylık doğalgaz parası
ya dediği kadar borcu yoktur borcum var diyordur
ya da eline para geçtiyse borcunu ödemeyerek savurganlık yapıyorsa o borçlar ondan oluyordur

bence tuzlu sudan değil eşiniz para yönetimini bilmiyor üzgünüm :(

Kız altın dediysem çeyrek almış anağmmm 900 liraydı. Altın dediysek trabzon burması değil

Bir ceyrek için mi tum bunlar. 😂 Zaten devamli bagirmak, laf sokmak iyi bir şey degil. Kimse devamli bagirip cagiran biriyle huzurlu olmaz. Başindan tuzlu su dökmesen de bu huylari birakmak iyi etki verir zaten cok mucizevi bir şey degil.

ya da eline para geçtiyse borcunu ödemeyerek savurganlık yapıyorsa o borçlar ondan oluyordur

bence tuzlu sudan değil eşiniz para yönetimini bilmiyor üzgünüm :KK43:
Büyük oyunu bozdun 🔫

bence tuzlu sudan değil eşiniz para yönetimini bilmiyor üzgünüm :KK43:
Kısss o da birikim sonuçta çeyreğe zam geldi bana aldıktan sonra altının Yükselmesinin sebebi kocamdır 🤣🤣 sabit araba borcu var ayda da kalıyor bişeyler gram alıcakmış zaten demiş açılmayalım sonra benim tuz aklına geldi herhalde çeyreğe yükseltmiş.

Bunu yazmasan iyiydi tüm site bana tuzz bayışlayacak :KK70: beni tuz gölünde yıkasanızda iflah olmam gençler 🤘🙅🏻‍♀️
benim esim ordan her gectigimizde ayaklarini o tuz deliklerine sokup elemterefişşş elemterefişş diyodu, vay şe.siz şimdi yedim onu akşam alnini karışlayacagim

refleksoloji o bilimsel bir şey.eğitimini alan bazı doktorlar uyguluyorlar.sağlık için ama eşi eve bağlama altınların gelmesi olayı falan yohhhhhh :KK45:
Heh işte refleksoloji
Ben bilmiyorum zaten haberlerde gördüydüm 🙃
Sadece kişi gerçekten kendini iyi hissediyordur oda etrafına yansıyordur
Esra ezmecide tuzlu su ritüelini eklemiştir
İnsanları bilime değilde tuza inandırıyordur

benim esim ordan her gectigimizde ayaklarini o tuz deliklerine sokup elemterefişşş elemterefişş diyodu, vay şe.siz şimdi yedim onu akşam alnini karışlayacagim
Tuzlu su evlilik kurtarır mı bilmem ama şu an boşandırıyor :D Konu sahibi ayık ol :D

Back