hangi nedenle bekar kızlar evli erkeklerle birlikte olur?

nekadar doğru bilmiyorum bayanlardan bir koku salgılanırmış ve başka bayanlarada bu koku çok çekici gelirmiş. evli erkeklerlerde eşleriyle birlikte olduklarında eşlerinden bu koku üzerlerine sinermiş ve başka bayanlara bu çekici gelirmiş ve karşı koyamazlarmış.
baştada söylediğim gibi doğrumu bilmiyorum ben sadece duyduğumu paylaşmak istedim.

nekadar doğru bilmiyorum bayanlardan bir koku salgılanırmış ve başka bayanlarada bu koku çok çekici gelirmiş. evli erkeklerlerde eşleriyle birlikte olduklarında eşlerinden bu koku üzerlerine sinermiş ve başka bayanlara bu çekici gelirmiş ve karşı koyamazlarmış.
baştada söylediğim gibi doğrumu bilmiyorum ben sadece duyduğumu paylaşmak istedim.

enteresan:nazar:
ilginç şakkıdısengözlerimebaksanab

ama umarım kadın asıl hedefe gitmeyi amaçlamıyordur...
yoksa yanlış ters ilişkiler çıkar...

avcı filimleri gibi

Son düzenleme:
boyle kızlara dıyecek bısey bulamıyorum artık tabıkı suc sade onlarda degıl erkekte adamsa bastan cıkmasın canım bır adam bıkere yanlıs yaptımı bıter gerısı gelecektır omur boyu

neden birlikte olur

1. kızımız fakiirdir ii yaşamak ister bekarlarda para bulamadığından evlilere yönelir

olay çıkar ilişkisidir biri parayı diğeri sapıklığına alet edeceği taze vucudu düşünür

2. kızımız salağın tekidir aşkın ne olduğunu bilmez evli kurdun tuzağına düşer bugün karımı boşıycem aramız onla çok kötü laflarına kanar bi müddet sonrada tekmeyi yer

3. kızımızda erkeğimizde saf salaktır

eşek gibi aşık olmuşlardır

yapacakları en doğru davranış evliliğin bitmesini beklemektir eğer gururlularsa

o aşksa bile o aşkta birbirlerine saygıları olması beklenemez çünkü sadakatsizlik üstüne kurulömmuş bir ilişkidir o. erkek boşansada onla olsada birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklardır

olay aşksa erkeğin tekrar aşık olma ihtimali vardır nasılsa çünkü beyimiz ayran gönüllüdür

asıl gerçek olan yasaklar tatlıdır nefis olayı yani. İki taraf içinde zaten cazip kılan o. Ve her ikisininde savunması çoktan hazır. Erkek bir şekilde karısı tarafından itilmiştir karısı sorunludur. Karşı taraftaki kızımız belki bilmiyordur başta ama sonradan öğrensede zaten adam karısını sevmiyordur karısı huzursuzdur yani o da kendince haklıdır. Ama farketmek istemezler ikiside ne kadar aşağılık ve basit olduklarını. Neymiş kızımız seviyormuş ne yapıcakmış onsuz olamıyormuş falan filan. Halbuki adam için ha o ha bir başkası farkeden bişey yok. Yani o kız olmazssa belki onun arkadaşı olur belkide yakın akrabası kız olsunda ne olursa olsun mantığı. Özetle eşini aldatan, sevgilisini aldatan erkek veya kadın olsun farketmez kesinlikle iğrençler. suçluluk ise her iki tarafında.

merhaba arkadaslar bu ilk yazışım yeni üye olarak aranızdayım...
bu konu okadar karmaşıkki aslında bi olay var arkadaşımın eşi iş değiştirdi ve eğitime gitti istanbula 1 aylığını o 1 aylık sürede bir takım sorunları oldu ve bir ayın bitiminde arkadasım havaalanına eşini karşılamaya gidiyor ve eşi oldukça soğuk davranıyor hadi diyor kırgınlıktandır ama iş arkadaşıyla hareketleri dikkatini çekiyor kızın valizini taşımalar kakara kikiri felan neyse günler geçiyo eşi gece msn muhabbetine başlıyo ve süpheleri artıyor.msn geçmişini kayda alıyor ve ve herşeyi okuyor tabi yıkılıyorda süphe başka bişey ama emin olmak daha kötü neyse bu olay ortaya cıkıyor inkar etmiyor tabi edebilecek bişey yok ama sadece arkadasımla arasının kötü olduğu için ve ona bir yerde ceza vermek için böyle birşey yaptıgını söylüyor neyse dahası var ama sıkmıyım sizi halada devam eden sorunlar var...şimdi siz bu kız için ne düşünürdünüz evli olduğunu bile bile yapılan birşey ve yaşlarıda aynı hepsi 25 yaşında. ben bunu onursuzluktan başka birşeyle düşünemiyorum o kıza hangi gözle bakacağımı bile düşünemiyorum ve kız arkadasımın bildigini bile bile arkadasımın gelip elini sıkmaya kalkmış ve selam vermiş siz ne düşünürdünüz.

ne yazıkki erkekler bunu ceza yöntemi olarak kullanıyorlar,benim eşiminde sebebi buydu,bu kadınlarda çok yüzsüz utanmaz oluyor,eşiminkide bana hediye yollamıştı,düşün artık!benim arada çocuk olduğu için bırakıp gidemedim,bir kez daha deneme sansı verdim ,tabi eşimin o kadınla işi bitince,ama çocuk olmasaydı asla durmazdım,hiç bir zaman unutulmayan ,sürekli insanın ağırına giden bir durum.arkadaşınızda eşiyle evli kaldığı müddet boyunca bunları eşinin o kadınla ilişkisi bitse bile hep beyninde yaşayacak...bunlar gibiler tabiri caizse bilmem neliğinden yapıyor,

hımm...ilginç!CADIARZU

ne kadar da haklı ve geçerli sebebi varmış evli adamla ilişki yaşayan kızın...senağlamasenağlama
erdemli, gururlu, kadın gibi bir kadın, aşık da olsa, ölse bitse de evli olduğunu öğrendiği anda adamı bırakacak...:nazar:
o masum kızların çok azı gerçekten uyutulmuştur...birçoğu bilir adamın evli olduğunu...
önemli değil ki derşakkıdı...hem neden önemli olsun değil mi...adam akıllı olacak, adam düşünecek karısını, adam saygı duyacak evine...karşıdaki kız masummmmmm...
adam ne kadar hatalıysa o kız da okadar hatalıdır...hatta manevi olarak kadın ruhundan psikolojisinden bir kadın olarak daha iyi anlayabileceği düşünülürse öğrendiği anda bitirmeyen kız daha hatalıdır...
hiçkimse kimsenin aşkından ölmemiş...yapmayın Allah aşkına...

ne kadar saçma bırsey ya. aldatan adamların eşlerı sadece kendını kandırıyor. bunu yapan adam demekkı eşını hıçe sayıyor. gözunde beş paralık degerı yokkı boyle ılışkıler yasıyor. sevgılıyı gecıcı heves goren adam ne yazıkkı karısınıda tam bır enayi olarak göruyor. burada hem sevgılının hemde evdekı kadının gözunu açması şart...

bence bazı basit kızların egolarını tatmin etme isteğinden dolayı bu tür olaylar yaşanıor....anlam veremiom ewli bi erkekle ilişki kurmann mantığını buna bağlıorum....unutulmamalıdır ki YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ:KK68:

Öyle üstünde çok kafa yormayı, uzun uzun anlatmayı gerektirecek bir nedenleri yok bence. Temelde sadece iki neden var; aptallık ve ahlaksızlık...

Nişanlımın iş yerinde bir bayan arkadaşı var.Zaten arkadaşlarımız ortak olduğu için sürekli aynı ortamda bulunurduk bir ara kendisiyle.Bir gün nişanlıma senin hayatında demet benim hayatımda şu anki erkek arkadaşım olmasa birlikte olurduk diye bir şeyler zırvalamış.Nişanlım bunu bana anlattı.Neyse biz bunlar olduğunda nişan arifesindeydik.Nişan için kayınvalidemler istanbula geliyorlar ve nişanlımın çalıştığı yere gidiyor.Orada kayınvalidemi kenara çekip ne dese beğenirsiniz ''Ben sizin oğlunuzu çok beğeniyorum, demetle nşanlanmasa biz birlikte olabilirdik''Kayınvalidem önce söylemedi görümcemden duydum.Kayınvalidemede sorunca doğruladı.Sen bunları takma kızım saçma sapan konuşuyor işte dedi.Benim yanımda bu gün yine çok güzel kokuyorsun vs vs bir sürü saçmalamalar.Hala aklıma geldikçe sinirlenirim.Şu an nişanlım kendisiyle olan arkadaşlık ilişkisini kesti.Hiç bir şekilde görüşmüyorlar ama şunu söyleyeyim böyle kadınlardan korkacaksın.Eşlerinizin iş ortamlarını görün, arkadaşlarını tanıyın.

Nişanlımın iş yerinde bir bayan arkadaşı var.Zaten arkadaşlarımız ortak olduğu için sürekli aynı ortamda bulunurduk bir ara kendisiyle.Bir gün nişanlıma senin hayatında demet benim hayatımda şu anki erkek arkadaşım olmasa birlikte olurduk diye bir şeyler zırvalamış.Nişanlım bunu bana anlattı.Neyse biz bunlar olduğunda nişan arifesindeydik.Nişan için kayınvalidemler istanbula geliyorlar ve nişanlımın çalıştığı yere gidiyor.Orada kayınvalidemi kenara çekip ne dese beğenirsiniz ''Ben sizin oğlunuzu çok beğeniyorum, demetle nşanlanmasa biz birlikte olabilirdik''Kayınvalidem önce söylemedi görümcemden duydum.Kayınvalidemede sorunca doğruladı.Sen bunları takma kızım saçma sapan konuşuyor işte dedi.Benim yanımda bu gün yine çok güzel kokuyorsun vs vs bir sürü saçmalamalar.Hala aklıma geldikçe sinirlenirim.Şu an nişanlım kendisiyle olan arkadaşlık ilişkisini kesti.Hiç bir şekilde görüşmüyorlar ama şunu söyleyeyim böyle kadınlardan korkacaksın.Eşlerinizin iş ortamlarını görün, arkadaşlarını tanıyın.

Hic degilse kendini erken göstermis, önlemini almissinizda... Gerizekali kiz ya, gidip dövesim, sacini basini yolasim geldi :KK47:

evet burada yazanlar cogu zaman icin dogru sayılabılır genc kızlar maddı yonden evlı erkeklerle cıkarlar ,erkeklerın nıyetı malum, erkekler bosanıp 2. kadınla evlenmezler vs vs.
ama bazen oyle durumlar varki,

''Bir çok kız; günün birinde sevgilisinin eşinden boşanıp kendisiyle evleneceğine inanır, onun hayalini kurar. Bu hemen hemen İMKANSIZDIR. Evli erkekler; yatırım yaptıkları, düzen kurdukları eşlerini terk etmezler.'' bu cumleye katılamamamı saglıyor... benım bır arkadasım evlı bır erkekle beraber oldu ve gayette adam karısından bosanıp kızla evlendı ... cunku adam yalnıs kadınla evlenmıstı sorunluydu mutsuzdu 10 senelık evlı olmasına ragmen o kız ıcın karısını terk ettı ... kız ılıskı baslangıcında GERCEKTEN evlı oldugunu bılmıyordu ve adam oyle guzel saklamıstıkı bunu hıcbırımız anlayamamıstık ... olabılıyor yanı boyle seyler ,ask hangı kalbe gırere gırsın asktır ... yalnıs bır evlılık yapıp gercek askını bulan adam için de aşktır , aşık olmuş olduktan sonra evli olduğunu öğrenmiş o kız için de aşktır...şimdi o genc kız adama bir kere kor kutuk aşık olmuş , evli oldugunu aylar sonra öğrenmiş niye vazgecsın nıye acı ceken o olsun onun canı can değilmi ?

bazı ahmak kadınlar rekabeti bu yolla seçer ben ve o kavramını kendi kafalarında büyütürler adam karısını bırakıp bana geldiyse en iyi benim en güzel en cazibeli benim diye düşünür heyecan ararlar aslında bu içlerindeki bastırılmış eziklik duygusundandır.onlar için yapıcak tek şey iyi bi sopa başkada iflah olmazlar laftan sanmıyorum anlasınlar nitekim düşünebilen insna olsalar evli bi adamla olmazlar.
salaak saçma işler ya tek suçlu bekar kadın da değildir bunuda belirtmek isterim erkekte evli olduğunun farkında olup arayış içine çıkmamalı.

niye birlikte olduklarını yazasım geliyorda banlanmaktan korkuyorum..
bir insan kendini ne diye kullandırır..neden adını çıkartır?
ha adam bunları bıraktıktan sonra hata olur ancak..adam elimin kiri der bunlar;
-ühü ühü zırlama moduna geçerler çok büyük bir hata yaptım diye devam eder..
ha adam bırakmasa hiçde umurlarında olmaz ilişkileri çok güzeldir onlarınki gizli bir SEVDADIR(krocanlar sizi)

hepsinin bir nedeni gerekçesi var..baba şevkatiymiş,çocuklukmuş..aşkmış
zırvalamasınlar boşa..terbiyesizlik..
AŞkmı bu?sevdiğimiz adamı kimle paylaşmak isteriz?gece karısının koynuna gönderdiğini bile bile..
hangi gerekçe bunu kabul eder..

neyse bilmiyorlar ki o masum namuslu! kadınların,çocukların vebaline giriyorlar ve bu dünyada olmassa diğerinde burunlarından fitil fitil gelicek!

Son düzenleme:
yazı 3 sene önce yazılmasına rağmen hiç bir şey değişmememiş işin ilginci...:KK68: neden niyedir bilmem ama artık evlisi de bekarı da kadını da erkeği de yiyor bu haltı.. :KK57: hangi sebep hangi neden amaç ne olursa olsun kafi midir ki yapılana affettirir mi ....:KK47: tut ki neden niye yaptıkları anlaşıldı ee sonuç ne olacak ki...:KK19: sadece HİÇ....:KK57:

tabi bi de sevgilisi olduğunu bildiği halde asılıp yamanmaya çalışan tipler var onlar da bu modellerin aynısı :KK47:

X