• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

şu konuda geyik yapmaktan banlanmayız inşallah.ama hiçbirimizde suç yok.konuya ciddi yorum nasıl yapılır ki? :KK45:

Bırak bunları ceycey paralar altınlar diyince hemen koştun geldin :deli:
:KK53:

İşte bunun farkına varmanız için ihtiyacınız olan şey gerçek bir psikolog olabilir en fazla. Bir de insan nasıl bağırdığının, laf soktuğunun, kaba olduğunun farkına varmaz o kısmı anlamıyorum ben. Bu davranışları sergilediğiniz insanlar size söylemiyor mu bunları yaptığınızı?
Eşim söylüyordu ama sinirlerim çok yıpranmıştı kendimi haklı sanıyordum :)

bir astrolog var yıllardır herkese ahkam keser başına şu şu gelecek der.ama kendi kocası aldatıyormuş hatta şiddet uygulamış.ağlayarak anlattı bir gün prpgramında.bunu niye görememiş engelleyememiş acaba diye sorarlar adama.nuray ........ idi adı da

Ay ben onu izledim. Ev kuşu muydu eski ev gezdirmeli programların birinde evinin içini gösteriyordu; işte şu renkler libidoyu arttırır, şu renk burcuma uygun renktir enerji verir; işte ateşle ilgili objeler evin kuzeyinde olmalı; fil berekettir fil bibloları dış kapıdan evin içine doğru baksın ki bereketi dışarıdan içeriye taşısın. İşte yatağın hemen karşısına ayna koymayın bu aldatmayı çağırır filan anlatıyordu.

Ev ev değil Eminönü pazarı gibiydi, bir sürü obje, bir sürü heykelcik, biblo, bereket bilmem neleri... Kocasıyla ilişkilerini de ballandıra ballandıra anlatıyordu. Sonra çok geçmedi "Senelerdir çekiyorum, neler çekiyorum kimseye belli etmedim" diye ağlayarak çıkmıştı programın birine.

O ev gezisi aklımda kalmış acayip bir şekilde. "Ula noolcak ki, öyle yapiim bari" diye fil biblolarımın yönünü değiştirmiştim onda görüp :KK70: :KK70:

Bir ceyrek için mi tum bunlar. 😂 Zaten devamli bagirmak, laf sokmak iyi bir şey degil. Kimse devamli bagirip cagiran biriyle huzurlu olmaz. Başindan tuzlu su dökmesen de bu huylari birakmak iyi etki verir zaten cok mucizevi bir şey degil.
Evet değil kadında klasik şeylerden bahsediyr. Türk toplumunu biliyorsunuz kadına olan baskısı farklıdır evlenince çok depresyona girerler dengeleri bozulur sinir krizleri ne bileyim öfke problemi de yaşıyorlar kadında aslında sakin olmayı söylüyor

Arkadaş anlatamamış ama evet böyle bi durum var hanımlar instagramdan bakarsanız EzraEzmeci psikolog kendisi bir dönem ne kadar inanmasamda o kdar mesaj o kdar hediyeler hepsi yalan olamaz diye dusundugum bir durum oluyor kendileri :KK70: bu kadının kitapları da var onları da araştırablrsnz mesela.. Dişil enerji, işte tuzlu su, cinsel çapalama vs bunlardan bahsediyor. Durum braz karışık :)

Yalnız şöyle bir durum var. Kuzenım tüm kitaplarını okudu ve kadının önerdiği herşeyi usulune uygun şekilde yaptı narşist bir kocaya sahipti kendisi.. Şuan da eşi etrafında pervane :) Yani sanırım işe yarıyor

Ay ben onu izledim. Ev kuşu muydu eski ev gezdirmeli programların birinde evinin içini gösteriyordu; işte şu renkler libidoyu arttırır, şu renk burcuma uygun renktir enerji verir; işte ateşle ilgili objeler evin kuzeyinde olmalı; fil berekettir fil bibloları dış kapıdan evin içine doğru baksın ki bereketi dışarıdan içeriye taşısın. İşte yatağın hemen karşısına ayna koymayın bu aldatmayı çağırır filan anlatıyordu.

Ev ev değil Eminönü pazarı gibiydi, bir sürü obje, bir sürü heykelcik, biblo, bereket bilmem neleri... Kocasıyla ilişkilerini de ballandıra ballandıra anlatıyordu. Sonra çok geçmedi "Senelerdir çekiyorum, neler çekiyorum kimseye belli etmedim" diye ağlayarak çıkmıştı programın birine.

O ev gezisi aklımda kalmış acayip bir şekilde. "Ula noolcak ki, öyle yapiim bari" diye fil biblolarımın yönünü değiştirmiştim onda görüp :KK70: :KK70:
fillerden ben de aldım ama hiç bir halta yaramadılar.arada çocuk çıkarıp oynadı birinin de ayağını kırdı hatta :KK45: :KK53:

Ben baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun 😂
nereyi bastiracakmisiz ensesine 😁😁
ay neden ensesine basayim guzel bir anda 😁

Back