hangi nedenle bekar kızlar evli erkeklerle birlikte olur?

arkadaşlar benzetmelerimizde noktalama işaretleri bile olsa,
lütfen bu tarz mesajlar yazmayalım...
KK Kadınlarına yakışmaz ...değil mi???
güzel paylaşımlar diliyorum hepimize...
sevgiler...

kesinlikle katiliyorum sana sengözlerimebaksanab
okullari bitene kadar özgür bi sekilde yiyip icip gezmek...bunuda akli basinda biri yapar mi hayir!!!bu noktada ahlaksizlik devreye giriyo iste..
eski bir aile doktumuzdan biliyorum,bu yüzden evliligi bitmisti :1no2:
e ne oldu,kizin okulu bitti,sen sag ben selamet...
adamda bosandigiyla kalakaldi..
ben cocuklarini onca emekle uzaklara okuyo diye gönderen ailelere aciyorum sadece..(sözüm meclisten disari,böylelerini kasdederek söyledim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamiyorum neden bukadar kiniyorsunuz,
ilk yazida okumusunuz ne tür nedenlerde bunlar meydana geldigini,

simdi asik olupda evli olmadigini bildigin insan evli ama mutsuz ise sende o adma asiksin,
bir anda kopamiyorsun veya kopma istemiyorsun veya o yalanlari yutmak istemiyorsun vs....

bir sürü neden ola biliyor.

yeni asik olupda neler yasayanlar var yalan dayak baski vs. ama ayrilamyior kizlar evleniyorlar sonra pisman oluyorlar,

bi adam evli ama seni cok mutlu ediyorsa zaaten de ayrikcaksa esinden,
neden o kiz bu hakaretleri hak ediyor?

Adam dir esine söz veren nikahina alan, o sayacak karisini o düsünecek, baskasi degil.

Ve inanin o adam kendine göre dogru aski bulunca öyle bir bosuyorki esini, sevgilinide aliyor nikahina olay bitiyor.

Yazik olan ilk es tabiikide.

bence başlık çok cinsiyetçi bir bakış açısıyla atılmış...sanki tüm suç bekar kızlarda gibi,zavallı erkekler kandırılmış gibi bir anlam veriyor bence...
ben her zaman şunu savunuyorum eğer evli bir erkek karısını aldatıyorsa- aldattığı kadının evli ya da bekar olması fark etmez- erkeğin karısı hemen kızı suçluyor, ne mal olduğu belli zaten, kocamı ayartmış vb... halbuki bence suçlanması gereken koca, evet kız kaşınmış olabilir,erkeğin parasının pulunun peşine de düşmüş olabilir ama erkek istemezse bu iş olmazzzz...isterse kız çırılçıplak koynuna girsin erkek birşey yapmak istemezse yapmaz...
kandırılmış kızlar hariç bu tür ilişkiler al gülüm ver gülüm hesabına dayanıyor...erkekte para var kızda ne olduğu da malum....yaşmış,eğitimmiş fark etmez...erkek sanki bu durumun farkında değil mi?çıtır kızlar neden koskoca adamlarla birlikte,adamın yüzü suyu hürmetine değil elbette..kız da erkek de biliyor ilişkinin amacını.. o yüzden sadece kadınların suçlanmasını doğru bulmuyorum ben..

Yazılanlar harfiyen doğru bencede.a.s
Birde benim aklıma şöyle bir şey geliyor.
Genç kız babasız büyümüşse,karşısındaki evli insanda baba sevgisini arıyor olabilir..CADIARZU
Tabiki buda doğru bir şey değil ama bunun içinde evli insanlarla birlikte olan kızlar var.
Yani babasından göremediği ilgiyi,sevgiyi,şefkati görebilmek için..
CADIARZU

kendi yaşıtlarına fiziksel ve beyinsel olarak hitap edemeyip kendilerinden büyük erkeklere eğlence olabilecek kapasitede oldukları içindir bence...

para para para bence aşk olmaz bu eger vicdanlı olsa zaten (ki önceden bilmese bile)ögrenince hemen terketmeli..alan memnun verem memnun..yazık kızlarımızada bazıları bilmeden kandırılıyor çok saf oluyorlar..

simdi asik olupda evli olmadigini bildigin insan evli ama mutsuz ise sende o adma asiksin,
bir anda kopamiyorsun veya kopma istemiyorsun veya o yalanlari yutmak istemiyorsun vs....

bir sürü neden ola biliyor.

yeni asik olupda neler yasayanlar var yalan dayak baski vs. ama ayrilamyior kizlar evleniyorlar sonra pisman oluyorlar,

bi adam evli ama seni cok mutlu ediyorsa zaaten de ayrikcaksa esinden,
neden o kiz bu hakaretleri hak ediyor?

Adam dir esine söz veren nikahina alan, o sayacak karisini o düsünecek, baskasi degil.

Ve inanin o adam kendine göre dogru aski bulunca öyle bir bosuyorki esini, sevgilinide aliyor nikahina olay bitiyor.

Yazik olan ilk es tabiikide.

ne kadar da haklı ve geçerli sebebi varmış evli adamla ilişki yaşayan kızın...senağlamasenağlama
erdemli, gururlu, kadın gibi bir kadın, aşık da olsa, ölse bitse de evli olduğunu öğrendiği anda adamı bırakacak...:nazar:
o masum kızların çok azı gerçekten uyutulmuştur...birçoğu bilir adamın evli olduğunu...
önemli değil ki derşakkıdı...hem neden önemli olsun değil mi...adam akıllı olacak, adam düşünecek karısını, adam saygı duyacak evine...karşıdaki kız masummmmmm...
adam ne kadar hatalıysa o kız da okadar hatalıdır...hatta manevi olarak kadın ruhundan psikolojisinden bir kadın olarak daha iyi anlayabileceği düşünülürse öğrendiği anda bitirmeyen kız daha hatalıdır...
hiçkimse kimsenin aşkından ölmemiş...yapmayın Allah aşkına...

Ben şahsen kinamiyorum üzülüyorum böyle kizlarimiza,kaydirigubbakcemile
çevremde gördüm bikaç örneğini çünkü ;adam tabiri caizse hevesini alip karisina döndü
kiz hamile kaldi 5 parasiz ortada ağladi zirladi gitti çocuğu aldirdi
adamin umrundami? değil sariliyo karisina sicacik yatağinda uyuyor
kiz mahvolduğuyla kaliyor.

o yüzden napmicez evli erkeklere bakmicezhihoyyyt

nedeni ne olursa olsun evli bi insanla kadin yada erkek farketmez birlikteliğin
savunulmasi olamaz olmamali dagamyoncuiremsu
akilli mantikli dürüst kendine saygisi olan bi insan ölür aşkindan geberirir
ama asla dönüp bakmaz evli birine ,bekarlarin kökü kurumadi ya:nazar:

bence dunya da ne kadar ınsan varsa o kadar da cesıtlı neden vardır kımı sırf pıslık olsun dıye yapar kımı ıntıkam ıcın yapar kımı dedıgınız gıbı baba sefkatı aradıgı ıcın kımı tercıh edılen olmak ıcın kımı de para ıcın aklıma ılk gelenler bunlar .ustelık sadece kızları suclamamak gerek evlı erkeklerle o bekar kızların sucluluk oranı esıttır.Olan yıne 1inci kadına olursenağlamaAllah kımseyı bu duruma dusurmesın ınsallah...ama sonu olmayan ılıskılerdır bu tarz ılıskıler bekar kızlara uyarı boyle seylere kalkısmayın sonunda sız uzulursunuz....1inci kadın aptal yerıne konulmus gıbı olsada asıl bekar kızlar bu durumdadır saygılar.....:teytey:

Yazılanlar harfiyen doğru bencede.a.s
Birde benim aklıma şöyle bir şey geliyor.
Genç kız babasız büyümüşse,karşısındaki evli insanda baba sevgisini arıyor olabilir..CADIARZU
Tabiki buda doğru bir şey değil ama bunun içinde evli insanlarla birlikte olan kızlar var.
Yani babasından göremediği ilgiyi,sevgiyi,şefkati görebilmek için..
CADIARZU

o kiza öyle bi baba şevkati ve ilgisi gösterirki adam:jeyyar:
ömrü billah unutamaz o kiz babayi-tatlicadiarzu- öhöö öhöö pardon şevkati
:nazar:

Çok beter bi durum bu gerçekten. Benim üniversiteden bir kız arkadaşım şu anda bu durumda. Duyduğumda yaşadığım hayal kırıklığını, şoku unutamıyorum.

Kırıcı olmamaya çalışarak, ama başka türlü konuşamayacağımdan çok kırıcı olarak, konu hakkında düşüncelerimi, yaptığının yanlışlığını, kendini düşürdüğü aciz ve aşağı durumu, diğer kadına yaptığı haksızlığı anlattım ona. Ama resmen büyük bir kendini kandırma içerisinde olduğunu gördüm dehşet içinde. Söylediklerimi anlamıyordu. "Haklısın, ama..." diye başlayan cümleler kurdu hep. Bir evlilik bitmişse kadının da suçu vardır dedi. Ama bu onun aptal yerine konulmasını gerektirmez dedim. Haklısın ama bence biliyor dedi. Nerden biliyorsun, sordun mu dedim. Kadın hisseder dedi. Ne denir ki? En son çabayla empati yapması için uğraştım. Sen evli olsan ve aldatılsan dedim, kızmazdım dedi! Lafın bittiği nokta. Beynim almıyor kesinlikle. Allah gözlerini açsın diyorum bi an önce böyle insanların. Anlamıyorum.

Son düzenleme:
evli erkeğin..parmağındaki o yüzüğün bi çekiciliğ var sanırım o yüzden..

sorma canım yaa,takmıyor diye üzülüyordum alyansını,şimdi de takıyor diye üzülmeye başladım.geçenlerde eşimin iş yerinden çıkardıkları bir bayan eşimi başbaşa akşam yemeğine davet etmiş,benide görmüştü bir kaç defa hanımefendi,evli olduğunu bile bile,ne cesaret yaa!

sorma canım yaa,takmıyor diye üzülüyordum alyansını,şimdi de takıyor diye üzülmeye başladım.geçenlerde eşimin iş yerinden çıkardıkları bir bayan eşimi başbaşa akşam yemeğine davet etmiş,benide görmüştü bir kaç defa hanımefendi,evli olduğunu bile bile,ne cesaret yaa!

İşte burda top, artık erkekte..

Bu yemek masumane_meşru amaçlı bir yemek değilse (o nasıl birşeyse) ve erkek kişi amacı bile bile giderse ve bir ilişki doğarsa, bu yemeğin getirimi olarak, artık bu aşamada suçlu erkektir..

Konu siz değilsiniz şekerim yanlış anlama, söz gelimi demek istedim.

İşte burda top, artık erkekte..

Bu yemek masumane_meşru amaçlı bir yemek değilse (o nasıl birşeyse) ve erkek kişi amacı bile bile giderse ve bir ilişki doğarsa, bu yemeğin getirimi olarak, artık bu aşamada suçlu erkektir..

Konu siz değilsiniz şekerim yanlış anlama, söz gelimi demek istedim.

yok gitmedi çok şükür,kendisi anlattı zaten bana bu durumu,gizleme ihtiyacı hissetmedi,zaten iş yerinden de sıksık arıyorum,şirkette oluyor,zaten akraba şirketi orası,bi halt yiyemez orda.
zaten bu gibi durumlarda erkekte suçlu oluyor,kadında!bunu yapan erkekler ak kaşık değil sonuçta.onlarda suçlu!

semerli eşeğe semer atılmaz,
evli adamla birlikte olunmaz...:kahve:
İkisi de üstünde fazla tutmaz, atıverir yeregamyoncuiremsu

merhaba arkadaslar bu ilk yazışım yeni üye olarak aranızdayım...
bu konu okadar karmaşıkki aslında bi olay var arkadaşımın eşi iş değiştirdi ve eğitime gitti istanbula 1 aylığını o 1 aylık sürede bir takım sorunları oldu ve bir ayın bitiminde arkadasım havaalanına eşini karşılamaya gidiyor ve eşi oldukça soğuk davranıyor hadi diyor kırgınlıktandır ama iş arkadaşıyla hareketleri dikkatini çekiyor kızın valizini taşımalar kakara kikiri felan neyse günler geçiyo eşi gece msn muhabbetine başlıyo ve süpheleri artıyor.msn geçmişini kayda alıyor ve ve herşeyi okuyor tabi yıkılıyorda süphe başka bişey ama emin olmak daha kötü neyse bu olay ortaya cıkıyor inkar etmiyor tabi edebilecek bişey yok ama sadece arkadasımla arasının kötü olduğu için ve ona bir yerde ceza vermek için böyle birşey yaptıgını söylüyor neyse dahası var ama sıkmıyım sizi halada devam eden sorunlar var...şimdi siz bu kız için ne düşünürdünüz evli olduğunu bile bile yapılan birşey ve yaşlarıda aynı hepsi 25 yaşında. ben bunu onursuzluktan başka birşeyle düşünemiyorum o kıza hangi gözle bakacağımı bile düşünemiyorum ve kız arkadasımın bildigini bile bile arkadasımın gelip elini sıkmaya kalkmış ve selam vermiş siz ne düşünürdünüz.

X