How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Ay ben onu izledim. Ev kuşu muydu eski ev gezdirmeli programların birinde evinin içini gösteriyordu; işte şu renkler libidoyu arttırır, şu renk burcuma uygun renktir enerji verir; işte ateşle ilgili objeler evin kuzeyinde olmalı; fil berekettir fil bibloları dış kapıdan evin içine doğru baksın ki bereketi dışarıdan içeriye taşısın. İşte yatağın hemen karşısına ayna koymayın bu aldatmayı çağırır filan anlatıyordu.

Ev ev değil Eminönü pazarı gibiydi, bir sürü obje, bir sürü heykelcik, biblo, bereket bilmem neleri... Kocasıyla ilişkilerini de ballandıra ballandıra anlatıyordu. Sonra çok geçmedi "Senelerdir çekiyorum, neler çekiyorum kimseye belli etmedim" diye ağlayarak çıkmıştı programın birine.

O ev gezisi aklımda kalmış acayip bir şekilde. "Ula noolcak ki, öyle yapiim bari" diye fil biblolarımın yönünü değiştirmiştim onda görüp :KK70: :KK70:
Ay o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum 😂😂😂

ben evi sildiğim suya hep sirke eklerim ama hala kiradayımm.saçıma dökeceğim son suya da öyle haftada bir.o da sadece saçları parlatıyor kepeği önlüyor anacığımm. :KK53:
Benim bildigim sirke tuz zaten kötü enerjiyi uzaklaştırır yani arındırma dedikleri
Ama niye bolluk bereket kategorisine girdi burda onu hic anlamadım
Her bitkinin her baharatin herşeyin olduğu gibi frekanslari vardır evet ama bu tarçın olur yenibahar olu vs tuz zaten ne alaka?

Bizim Deniz mevsimi 1 aya kalmaz açılır, Ege'nin bol tuzlu suyuna giren tüm kadınlara soracağım, eşiniz ev araba altın aldı mı diye, bugünün şartlarında ev, araba, altın fiyatları uçmuşken plajdaki kadınlardan dayak yemeden sağ salim dönersem sonuçları yazarım.

fillerden ben de aldım ama hiç bir halta yaramadılar.arada çocuk çıkarıp oynadı birinin de ayağını kırdı hatta :KK45: :KK53:
O filler öyle olmuyor bebişim bak valla biz denedik oldu, Anneme anneannem hediye almış, annem ev aldı, sonra evdeki filleri bana getirdi, 2 yıl sonra hiç alakasız bi şekilde ev aldık, sonra ben onları kuzenime götürdüm, 2 yıl sonra ev aldı, şimdi kuzenim eltime getirdi daha 6 ay oldu bakalım bekliyoruz :D :D Ben inandım siz de inanın :D Ama kendin alınca olmuyor biri hediye etmesi lazım :D

Bizim Deniz mevsimi 1 aya kalmaz açılır, Ege'nin bol tuzlu suyuna giren tüm kadınlara soracağım, eşiniz ev araba altın aldı mı diye, bugünün şartlarında ev, araba, altın fiyatları uçmuşken plajdaki kadınlardan dayak yemeden sağ salim dönersem sonuçları yazarım.
Munem🤣🤣🤣

Yahu bunun evli kalıp boşanmayla ilgisi yokki :) kadın büyücü değil zaten :KK70:
Sadece 2 li ilişkiler üzerine konusuyor.. İsteyen uygular istemeyen uygulamaz ha bende uygulamadım :KK70: ama evet dişil enerji diye bir şey var bu yabana atılamaz. İşte kadının kadın gibi davranmasndan falan bahsediyor mesela herşeyi ben yaparım diye atlamayın diyor efendime söyleyeyim normal duştan sonra tuzlu su ile durulanabilrsnz diyor bu hem negatif enerjiden arınmak hemde dişil enerjiyi arttırmak için gibi.. Hazal Kaya mesela o da tuzlu su ile durulanıyor . Yani bunun turşu ile falan alakası yok :KK70:
biraz bakın anLayacaksnz aslında :KK70:
Bana da derdi hic atejli değilsin diye.
Diyemde tuz alsın . Yakalim tuzu tuz alev alsın:KK45::KK45::KK45:

Geçen yaz her hafta sonu denizdeydik.
Kocam sadece geldi gitti KARPUZ aldı muneeee :D

çaktirsak olmuyomu 🙄 tılsimimi kaciyo

Olmuyor bunu bilmemesi lazimmiş. GİZLİ💅

Bu arada enerjiye inanirim da tuzlu su doktum altin aldi, super koca oldu olayi saçma geliyor ya.
Ben kitaptan taktik okumuyorum, tuzlu su dokmuyorum adam normal gayet. Bu arada yatakta bilmeden capa yapiyormuşum ama 😂😂😂

Ay o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum 😂😂😂
Kirma bencede bana yolla 😄😄😄

Back