How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Arkadaş anlatamamış ama evet böyle bi durum var hanımlar instagramdan bakarsanız EzraEzmeci psikolog kendisi bir dönem ne kadar inanmasamda o kdar mesaj o kdar hediyeler hepsi yalan olamaz diye dusundugum bir durum oluyor kendileri :KK70: bu kadının kitapları da var onları da araştırablrsnz mesela.. Dişil enerji, işte tuzlu su, cinsel çapalama vs bunlardan bahsediyor. Durum braz karışık :)

Yalnız şöyle bir durum var. Kuzenım tüm kitaplarını okudu ve kadının önerdiği herşeyi usulune uygun şekilde yaptı narşist bir kocaya sahipti kendisi.. Şuan da eşi etrafında pervane :) Yani sanırım işe yarıyor
kendisi neden boşandı o zaman eşindenn diye sorarımmm

Tuzu kuru lafı bu rituelden demek ajahshshjs😄😄
Şaka bir yana bu yeni bişey değil yani esra nasıl dikkat çekmeyi başardı bunula bilmiyorum
Nerdeyse 10 yıldır ara ara yaptığım ama daha çok sirkeyle yaptığım birşey bu.
son durulama suyuna ya sirke ya tuz eklerdim ama tamamen enerji arındırma amaçlı,tabi her hafta değil ara ara aklıma geldikçe...belki ondan hala evim yok
Ben bunu bi düşüneyim 😄😄😄

Tuzu kuru lafı bu rituelden demek ajahshshjs😄😄
Şaka bir yana bu yeni bişey değil yani esra nasıl dikkat çekmeyi başardı bunula bilmiyorum
Nerdeyse 10 yıldır ara ara yaptığım ama daha çok sirkeyle yaptığım birşey bu.
son durulama suyuna ya sirke ya tuz eklerdim ama tamamen enerji arındırma amaçlı,tabi her hafta değil ara ara aklıma geldikçe...belki ondan hala evim yok
Ben bunu bi düşüneyim 😄😄😄
ben evi sildiğim suya hep sirke eklerim ama hala kiradayımm.saçıma dökeceğim son suya da öyle haftada bir.o da sadece saçları parlatıyor kepeği önlüyor anacığımm. :KK53:

kendisi enden boşandı o aman eşindenn diye sorarımmm
Yahu bunun evli kalıp boşanmayla ilgisi yokki :) kadın büyücü değil zaten :D
Sadece 2 li ilişkiler üzerine konusuyor.. İsteyen uygular istemeyen uygulamaz ha bende uygulamadım :D ama evet dişil enerji diye bir şey var bu yabana atılamaz. İşte kadının kadın gibi davranmasndan falan bahsediyor mesela herşeyi ben yaparım diye atlamayın diyor efendime söyleyeyim normal duştan sonra tuzlu su ile durulanabilrsnz diyor bu hem negatif enerjiden arınmak hemde dişil enerjiyi arttırmak için gibi.. Hazal Kaya mesela o da tuzlu su ile durulanıyor . Yani bunun turşu ile falan alakası yok :D
biraz bakın anLayacaksnz aslında :D

cinsel çapa ne be adamı yatakta çapayla mı bağlıyoruz :KK45::KK45: ay bi de yiyolar bu linkleri dlnflmdfl
dedemden kalma bi çapa var o olurmu ki napiyoruz capayla, ne tarafa çapa atiyormuşuz?
çapanin tam arasina sıkıştirip duz durmasinimi sagliyormusuz olay ne biri bana anlatsin akşam deniyecegim

Back