- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Nilnehir111
aa tanım harikaaaa.evet eril dişil her derde deva bu çapalamaGeniş spekturumlu antibiyotik gibi bir şey sanırım ne tarafa lazımsa oraya yardım ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa tanım harikaaaa.evet eril dişil her derde deva bu çapalamaGeniş spekturumlu antibiyotik gibi bir şey sanırım ne tarafa lazımsa oraya yardım ediyor
Sırf sevgilikle mi ilgiliymiş o? Bu beni üzer. Ben mesela para gelsin diye elimizi, Allah akıl fikir versin diye kafamızı çapalıyoruz gibi düşündümçapalama işi için önce bir sevgili bulman lazım ergenussss
Margırıt hale diye kadın düşmanı bi kadın benim profil fotoğrafımı yaprak dökümü Fikret'e benzetmiş mecbur değiştirdik ayrıca senin profilin süper benceHomer Simpson bu arada yeni profil resmin benimkinden bile beter bilesinnn
Daha da ilginci bir klinik psikolog olması benceBen bu konuyu nasıl.kacirmisim Esra ezmeci zihnimde yasli bir kadın olarak canlanmisti. Profiline girdim.baktim gencmiste.
onun için tuzlu su ve sirke lazımmışşşşSırf sevgilikle mi ilgiliymiş o? Bu beni üzer. Ben mesela para gelsin diye elimizi, Allah akıl fikir versin diye kafamızı çapalıyoruz gibi düşündüm
Çok güzel parçaları birleştiriyoruz. İyot eksikliği sonucu tiroksin hormonu sentezi sekteye uğruyor ve tiroksin hormonunun az salgılanması sonucu kretenizm denilen bir hastalık görülüyor. Bu hastalık zihin gelişimini ve fonksiyonlarını bozuyor. İşte adamları tuza banınca tuzdaki iyodun vücuda geçmesi suretiyle hastalık geçiyor, kafalar pırıl pırıl oluyor. Sonra gelsin arabalar gitsin altınlardemekki adamları tuza basar basmaz kafaları elon musk gibi çalışmaya başlıyor.ben inanmaya başladım yavaş yavaş
Daha da ilginci bir klinik psikolog olması bence
Bir zamanlar Çağla düvenci sönmez vardı aklıma onu getiriyor bu kadın+++++
Sizler yüzünden şimdi googleladım şişme bota benziyor her yeri dolgu botoks
Ya bu mesajlar uydurmadır herhalde diyorum ama maşallah sonu gelmiyor.. aranızda yapıp başarılı olan var mı kızlarçapalama işine girişen oldu mu aranızda?
Ameliyat, dolgu botoksla bambaşka birine dönüşmüş.+++++
Sizler yüzünden şimdi googleladım şişme bota benziyor her yeri dolgu botoks
Refleksoloji çok önemli ve bilimsel gerçekliliği var , boşuna dememişler herşey ayaktan geçer ben bakırköy carpediem foot gidiyorum istanbulda , orda uzmanlar var şifaarefleksoloji o bilimsel bir şey.eğitimini alan bazı doktorlar uyguluyorlar.sağlık için ama eşi eve bağlama altınların gelmesi olayı falan yohhhhhh
O kişi ifşa olmuştu o story deki yazıları kendi yazıyormuş. Bi ara ekşi sözlükte ifşa etmişlerdi kadın sonra o yazıları kaldirtti ordan da. Baya baya kendi reklamını kendi yapıp ünlü olan birisiKiz gülmeyin storylerini bi görseniz şok olursunuz ulan yoksa oluyor mu diye düsünuyor insan sonuçta bi enerji durumu var enerjiye inanırım
Ezmecinin kendisi mi yazıyormuş?O kişi ifşa olmuştu o story deki yazıları kendi yazıyormuş. Bi ara ekşi sözlükte ifşa etmişlerdi kadın sonra o yazıları kaldirtti ordan da. Baya baya kendi reklamını kendi yapıp ünlü olan birisi