- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Nilnehir111
bu konuyu açandan allah razı olsunn.ayaklarımı soktum tuzlu suya hisselerimin artmasını bekliyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı bize de oldu kudra bakalım şı an biz 4. evi bekliyoruzAy o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum
Kadın olduğuna ve memelerine emin miyiz ? ben bastırsam süt çıkarC ceycey0406 niye şaşırdın bacımsu ?
memeleriyle karpuz yaran kadın, yine memeleriyle kutu kolaları pert eden kadını unuttun mu jmnbndnmbv
evet kadındıKadın olduğuna ve memelerine emin miyiz ? ben bastırsam süt çıkar
acilen bana 7 fil hediye edecek bir arkadaş akraba bulmam lazımm.Aynısı bize de oldu kudra bakalım şı an biz 4. evi bekliyoruz
Neresini capaladinOlmuyor bunu bilmemesi lazimmiş. GİZLİ
Bu arada enerjiye inanirim da tuzlu su doktum altin aldi, super koca oldu olayi saçma geliyor ya.
Ben kitaptan taktik okumuyorum, tuzlu su dokmuyorum adam normal gayet. Bu arada yatakta bilmeden capa yapiyormuşum ama
Adres ver hemen göndereyimKirma bencede bana yolla
Hindistana gidek beraberacilen bana 7 fil hediye edecek bir arkadaş akraba bulmam lazımm.
İnanarak yapınca olur da ben biblo fillerin öyle bir kudrete sahip olduğuna pek inanmıyorum, sorun ordaAynısı bize de oldu kudra bakalım şı an biz 4. evi bekliyoruz
çok para lazım oaraya gitmek için.senin vize fiyatlarından uçak parasından otel parasından haberin yok galiba.önce tuzlu suyla bu masrafları kazanalım.sonra da beraber hindistana gerçek 7 fil almaya giderizHindistana gidek beraber
Pekiçok para lazım oaraya gitmek için.senin vize fiyatlarından uçak parasından otel parasından haberin yok galiba.önce tuzlu suyla bu masrafları kazanalım.sonra da beraber hindistana gerçek 7 fil almaya gideriz
Neresini capaladin
bir aydınlanma geldi yani hepimizeEl kol omuz ense sırt. Dusununce hemen hemen çogu kişi yapiyormuştur zaten. Boşuna yazmiş. Sadece adini bilmiyoruz
O değilde adam öpecek ve dudaklarında tuzYani çok afedersiniz ben pek girmem +18 konulara lakin adı geçen kişinin bir röportajına baktım 2 saniye, yatağa doğru mumlar koyun, tütsü yakın, güzel kokular sürün, tuzlu suyla yıkanın diyor, erkekleri mumla kokuyla karşılarsanız Mars'a gitmeyi teklif etseniz kabul eder.
Tuzlu su ne alaka? Hani dense ki tuzlu su yorgunluğu alır, toksinleri atmaya yardım eder eyvallah.
Tuzlu su olsa olsa tüm gün iş yapmaktan canınız çıkınca üstünüze sinen ter ve yemek kokularını alır ancak.
Valla ben hiç inanmam öyle şeylere, annem bana filleri getirdiğinde de bilmiyordum bile hikayeyi, anneannem ev alınca anneme almış, annem ev almıştı ona inanmış bana getrmiş (annemin evinde öyle bişey olduğunun bile farkında değildim bana aldı zannettim), biz ev alınca annem dedi filler böyle böyle diye, denemek istedim gittim kuzenime hediye ettim, 2 yıl geçmeden ev aldı, o da şimdi benim eltiye getirdi 6 ay falan oldu bakalım işte Bu da olursa artık inanmam farz oldu yaniİnanarak yapınca olur da ben biblo fillerin öyle bir kudrete sahip olduğuna pek inanmıyorum, sorun orda
Biz ayrı yatiyoz bilmiyom ben açık anlatEl kol omuz ense sırt. Dusununce hemen hemen çogu kişi yapiyormuştur zaten. Boşuna yazmiş. Sadece adini bilmiyoruz
Dönmezse Mezeci'ye dava açma hakkımız var mı :)tuzla adamı sal sokağa.ekmeğini taştan çıkarıp eve dolar altınla dönüyormuş.edit:diyenlerin yalancısıyım
bu fil satışa işine mi girsek acaba?gelll vatandaşş gelll 7 file bir evvvvvvvValla ben hiç inanmam öyle şeylere, annem bana filleri getirdiğinde de bilmiyordum bile hikayeyi, anneannem ev alınca anneme almış, annem ev almıştı ona inanmış bana getrmiş (annemin evinde öyle bişey olduğunun bile farkında değildim bana aldı zannettim), biz ev alınca annem dedi filler böyle böyle diye, denemek istedim gittim kuzenime hediye ettim, 2 yıl geçmeden ev aldı, o da şimdi benim eltiye getirdi 6 ay falan oldu bakalım işte Bu da olursa artık inanmam farz oldu yani