• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Ay o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum 😂😂😂
Aynısı bize de oldu kudra bakalım şı an biz 4. evi bekliyoruz :D

Olmuyor bunu bilmemesi lazimmiş. GİZLİ💅

Bu arada enerjiye inanirim da tuzlu su doktum altin aldi, super koca oldu olayi saçma geliyor ya.
Ben kitaptan taktik okumuyorum, tuzlu su dokmuyorum adam normal gayet. Bu arada yatakta bilmeden capa yapiyormuşum ama 😂😂😂
Neresini capaladin🤪

Hindistana gidek beraber🤣
çok para lazım oaraya gitmek için.senin vize fiyatlarından uçak parasından otel parasından haberin yok galiba.önce tuzlu suyla bu masrafları kazanalım.sonra da beraber hindistana gerçek 7 fil almaya gideriz :KK45:

Yani çok afedersiniz ben pek girmem +18 konulara lakin adı geçen kişinin bir röportajına baktım 2 saniye, yatağa doğru mumlar koyun, tütsü yakın, güzel kokular sürün, tuzlu suyla yıkanın diyor, erkekleri mumla kokuyla karşılarsanız Mars'a gitmeyi teklif etseniz kabul eder.

Tuzlu su ne alaka? Hani dense ki tuzlu su yorgunluğu alır, toksinleri atmaya yardım eder eyvallah.
Tuzlu su olsa olsa tüm gün iş yapmaktan canınız çıkınca üstünüze sinen ter ve yemek kokularını alır ancak.

Yani çok afedersiniz ben pek girmem +18 konulara lakin adı geçen kişinin bir röportajına baktım 2 saniye, yatağa doğru mumlar koyun, tütsü yakın, güzel kokular sürün, tuzlu suyla yıkanın diyor, erkekleri mumla kokuyla karşılarsanız Mars'a gitmeyi teklif etseniz kabul eder.

Tuzlu su ne alaka? Hani dense ki tuzlu su yorgunluğu alır, toksinleri atmaya yardım eder eyvallah.
Tuzlu su olsa olsa tüm gün iş yapmaktan canınız çıkınca üstünüze sinen ter ve yemek kokularını alır ancak.
O değilde adam öpecek ve dudaklarında tuz🤣🤣
Resmen gözümün önünde canlandı tövbe est.🤣

İnanarak yapınca olur da ben biblo fillerin öyle bir kudrete sahip olduğuna pek inanmıyorum, sorun orda 😂
Valla ben hiç inanmam öyle şeylere, annem bana filleri getirdiğinde de bilmiyordum bile hikayeyi, anneannem ev alınca anneme almış, annem ev almıştı ona inanmış bana getrmiş (annemin evinde öyle bişey olduğunun bile farkında değildim bana aldı zannettim), biz ev alınca annem dedi filler böyle böyle diye, denemek istedim gittim kuzenime hediye ettim, 2 yıl geçmeden ev aldı, o da şimdi benim eltiye getirdi 6 ay falan oldu bakalım işte :KK70: Bu da olursa artık inanmam farz oldu yani :KK70:

Valla ben hiç inanmam öyle şeylere, annem bana filleri getirdiğinde de bilmiyordum bile hikayeyi, anneannem ev alınca anneme almış, annem ev almıştı ona inanmış bana getrmiş (annemin evinde öyle bişey olduğunun bile farkında değildim bana aldı zannettim), biz ev alınca annem dedi filler böyle böyle diye, denemek istedim gittim kuzenime hediye ettim, 2 yıl geçmeden ev aldı, o da şimdi benim eltiye getirdi 6 ay falan oldu bakalım işte :KK70: Bu da olursa artık inanmam farz oldu yani :KK70:
bu fil satışa işine mi girsek acaba?gelll vatandaşş gelll 7 file bir evvvvvvv :KK45: :KK53:

Back