- 11 Aralık 2018
- 40.761
- 253.362
- 598
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Geç kaldınız fillerEv alacaksam zincirin devamına talibim :))))))
İnsan aslında biliyor bu tarz şeylerin hurafe olduğuna ama yine de ALLAH bir şeyleri tevafuk ettirebiliyor.
Belki içten içe o objeler aracılığı ile çok istendiği, dilendiği içindir.
Evrene pozitif enerji salmak meselesi de böyle bence..
ekleme: birde insanların birbirleri için bu tarz jestler yapmalarını, iyi dileklerde bulunmalarını çok seviyorum ben içimde bir yer ısrarla inanmak istiyor :)
Bende neden ev sahibi degilim diyorumTuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
Altınınızı evinizi arabanızı kendiniz alsanız daha mantıklı değilmiTuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
kim ödeyecek yıllarca kredi taksit.al tuzlu suyu bitsin gitsinnAltınınızı evinizi arabanızı kendiniz alsanız daha mantıklı değilmi
Bulamadık şöyle bi enayi yanarım ona yanarımkim ödeyecek yıllarca kredi taksit.al tuzlu suyu bitsin gitsinn
Ceyloo denemedin dimikim ödeyecek yıllarca kredi taksit.al tuzlu suyu bitsin gitsinn
Ahh kanka,tam da ihtiyacım olan şey
yok öyle boş şeylerle uğraşmam.40 senedir kendi kazancımızı yiyoruz çok şükür.eşimi de çapalamaya niyetim yok.çapalamak isteyenlere karışmam amaCeyloo denemedin dimisen denemiş olabilirsin
Tuzlu su ve çabalama ney Allah aşkına,başa dönüp okumaya üşeniyorumyok öyle boş şeylerle uğraşmam.40 senedir kendi kazancımızı yiyoruz çok şükür.eşimi de çapalamaya niyetim yok.çapalamak isteyenlere karışmam ama
tuzlu suyu anladım da çapalamayı vallahi ben de çözemedimm halaa.Tuzlu su ve çabalama ney Allah aşkına,başa dönüp okumaya üşeniyorum.
Çapalarsan hırlaşırsınız bol bol hahahhahayok öyle boş şeylerle uğraşmam.40 senedir kendi kazancımızı yiyoruz çok şükür.eşimi de çapalamaya niyetim yok.çapalamak isteyenlere karışmam ama
hırlaşmak lafını da bu sitede duydum pek bir itici ayoll.ben almayayımmmÇapalarsan hırlaşırsınız bol bol hahahhaha
Öyle deme sevişmeye ad takıyorlarmışhırlaşmak lafını da bu sitede duydum pek bir itici ayoll.ben almayayımmmköpüşmüyüm de hırlaşayımm?
Dişil enerji ortaya çıkıyormuş. Senin ihtiyacın yokTuzlu su ve çabalama ney Allah aşkına,başa dönüp okumaya üşeniyorum.
O ne gıııDişil enerji ortaya çıkıyormuş. Senin ihtiyacın yok
Anlatayım mı açıkça ?O ne gııı?
boşver yenmiyor içilmiyor gereksiz bir şeyO ne gııı?
Aman yok,yeni döndün sahalaraAnlatayım mı açıkça ?
Eline suyu alıp kocanın sırtını sıvazla yiğidim diyeAman yok,yeni döndün sahalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?