Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Ben de biliyorsun diye merakla yorumunu bekliyordum
ahha 3 kişi olduk işi bilmeyen.sırta yapıldığını anladım da nasıl yapılıyor derinlik ne tırnakların uzun olup olmaması önemli mi?bir şey sürülüyor mu?işlem ne kadar sürüyor bir şeyler söylüyor muyuz çapalarken?sonuca kısmetse kaç güne ulaşıyoruz?kafamda deli sorularrr

Çapa aleti, uzun tırnak ile mi bağlantılandırılmış acaba? sırtını kaşıyarak çapalamak... ben hep kaşırım Ne faydasi varmis bilsem keske

Eşinizle veya partnerinizle olduğunuz çok mutlu bir anda mesela çok keyifli bir tap noktasında iken, eşinizin avuç içine ve omzuna ya da ensesine küçük baskılar uygulayın. Örneğin, eşinizin avuç içinin ortasına 3 saniyelik 4 ya da 5 kez baskı uygularsanız, o anıyı çapalamış oluyorsunuz.
Katibin Ruhu C ceycey0406

Dur, herif gelince deniyim.

Bu tuz hem eril hem dişil enerjiyi nasıl artırıyor bi onu anlamadım
He onu ben biliyorum kizlar gelin anlatayim dkdksls dişil enerji yukseltmek icin sağ omuzdan sol omuza dogru dokulecek, eril için soldan sağa. Ama bunu cinsiyet olarak düşünmeyin. Her enerji iki cinste de varmis. Cok bilgim yok ama boyle diyorlar.

vay canınaa.arka fon da müzik de olsa olur mu?bayıra karşı yatır beniii tırmala benii kaşı beniiiii ley leyyyy tey teyyyy
Pastoral ögeler barındıran bir şarkı diye yorumluyorum.

Kimsenin cinsel fantezisine karışmak istem...

Bayırda da sevişmezsin be! İnsanın g*tüne ot batar, böcek ısırır, cırcır eder.

Pastoral ögeler barındıran bir şarkı diye yorumluyorum.

Kimsenin cinsel fantezisine karışmak istem...

Bayırda da sevişmezsin be! İnsanın g*tüne ot batar, böcek ısırır, cırcır eder.
hımm peki o zaman eskiden bir şarkı vardıencereyi aç perdeyi arala geleceğimm rüyalarına sevişeceğiz sabahlara dek sırf inat senin cici babanaa.edit:bak burada yatak var yumuşacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…