- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
ben parmağımı oynatmam değil çapalamak.hem nasıl çapalanacağını da tam anlamadık zatennn.gübrelenecek mi çapa işi sonunda onu da söylemediler3.Cemre düşmeden biriniz ceyceyi bilgilendirsin geç kalacak yoğsam
Ay neymiş hakikaten?Çapalamanin ne oldugunu bulamadim
Sirtini mi kaşiyoruz konu ne
senin kadar libidolu üye bile bilmiyorsa benim bilmemem çok normal.ohhh rahatladımm katipte bilmiyor yaşasınnnnAy neymiş hakikaten?
Bilen biri anlatsın, çatlarım.senin kadar libidolu üye bile bilmiyorsa benim bilmemem çok normal.ohhh rahatladımm katipte bilmiyor yaşasınnnn
Ben de biliyorsun diye merakla yorumunu bekliyordumsenin kadar libidolu üye bile bilmiyorsa benim bilmemem çok normal.ohhh rahatladımm katipte bilmiyor yaşasınnnn
ahha 3 kişi olduk işi bilmeyen.sırta yapıldığını anladım da nasıl yapılıyor derinlik ne tırnakların uzun olup olmaması önemli mi?bir şey sürülüyor mu?işlem ne kadar sürüyor bir şeyler söylüyor muyuz çapalarken?sonuca kısmetse kaç güne ulaşıyoruz?kafamda deli sorularrrBen de biliyorsun diye merakla yorumunu bekliyordum
Çapa aleti, uzun tırnak ile mi bağlantılandırılmış acaba?ahha 3 kişi olduk işi bilmeyen.sırta yapıldığını anladım da nasıl yapılıyor derinlik ne tırnakların uzun olup olmaması önemli mi?bir şey sürülüyor mu?işlem ne kadar sürüyor bir şeyler söylüyor muyuz çapalarken?sonuca kısmetse kaç güne ulaşıyoruz?kafamda deli sorularrr
Dur, herif gelince deniyim.Eşinizle veya partnerinizle olduğunuz çok mutlu bir anda mesela çok keyifli bir tap noktasında iken, eşinizin avuç içine ve omzuna ya da ensesine küçük baskılar uygulayın. Örneğin, eşinizin avuç içinin ortasına 3 saniyelik 4 ya da 5 kez baskı uygularsanız, o anıyı çapalamış oluyorsunuz.
Katibin Ruhu C ceycey0406
katip okuma çık bu konudan okudukça devreleri yakıyorrr.adamı salamuraya yatırma sakın tuzlayıp bir de.Dur, herif gelince deniyim.
Bu tuz hem eril hem dişil enerjiyi nasıl artırıyor bi onu anlamadımkatip okuma çık bu konudan okudukça devreleri yakıyorrr.adamı salamuraya yatırma sakın tuzlayıp bir de.
ben de anlamadım valla.bir yanlışlık olup top olmayalımm bu yaştan sonraaBu tuz hem eril hem dişil enerjiyi nasıl artırıyor bi onu anlamadım
Çok mutlu oldugunuz bir an olmasi lazim. Siradan bir anı çapalama katipDur, herif gelince deniyim.
He onu ben biliyorum kizlar gelin anlatayim dkdksls dişil enerji yukseltmek icin sağ omuzdan sol omuza dogru dokulecek, eril için soldan sağa. Ama bunu cinsiyet olarak düşünmeyin. Her enerji iki cinste de varmis. Cok bilgim yok ama boyle diyorlar.Bu tuz hem eril hem dişil enerjiyi nasıl artırıyor bi onu anlamadım
vay canınaa.arka fon da müzik de olsa olur mu?bayıra karşı yatır beniii tırmala benii kaşı beniiiii ley leyyyy tey teyyyyÇok mutlu oldugunuz bir an olmasi lazim. Siradan bir anı çapalama katip
Pastoral ögeler barındıran bir şarkı diye yorumluyorum.vay canınaa.arka fon da müzik de olsa olur mu?bayıra karşı yatır beniii tırmala benii kaşı beniiiii ley leyyyy tey teyyyy
hımm peki o zaman eskiden bir şarkı vardıPastoral ögeler barındıran bir şarkı diye yorumluyorum.
Kimsenin cinsel fantezisine karışmak istem...
Bayırda da sevişmezsin be! İnsanın g*tüne ot batar, böcek ısırır, cırcır eder.
Ya bu çapalamayı ben de duydum çapalama ne tam olarak hangi uzuvlarımızı çapalıyoruzBende bir iki takip ettim tuzlu sudur çapalamadır diye birsey var hem komik geliyor hemde o kadar kişi paylaşiyor şaşırtıcı
çapalama işi için önce bir sevgili bulman lazım ergenussssYa bu çapalamayı ben de duydum çapalama ne tam olarak hangi uzuvlarımızı çapalıyoruz
Geniş spekturumlu antibiyotik gibi bir şey sanırım ne tarafa lazımsa oraya yardım ediyorBu tuz hem eril hem dişil enerjiyi nasıl artırıyor bi onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?