- 18 Şubat 2018
- 12.269
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.055
- 598
- 44
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Tövbe yarabbimEline suyu alıp kocanın sırtını sıvazla yiğidim diyealdatmıyor ve sevişiyorsunuz
Kocam duysa bana yapar bilio musunTövbe yarabbim
Tehlikeli sulara yaklaşma kankaKocam duysa bana yapar bilio musunsabah bi hapşırıp uyanayım dedim , uyanmaz olaydım herif bi sırtlan gibi jxjsjsjs
Tamam zaten sevişmiyoruzTehlikeli sulara yaklaşma kanka.
Gözümden alevler fışkırırken gülmeye çalışıyorumTamam zaten sevişmiyoruzHiç bahsetmiyim
Ne demek sevismiyoruz yaTamam zaten sevişmiyoruzHiç bahsetmiyim
Hahha bebiş aramızda yatıyor ve babayı tekmeliyorNe demek sevismiyoruz yaHep o bebiş yüzünden mi
Eve daha yeni geldimçapalama işine girişen oldu mu aranızda?
ben de öldüresi his yok ama öyle kocişim de kocişim diyen üyelerden de değilim.biz çapalama işine heççç girişmeyelim benceEve daha yeni geldim
Görünce öldüresi gelenlerdenim hiç almiyim
Bu Esra bacı, birkaç yıl evvel evlilik iki çocuklu bir ressamla bir yıla yakın ilişki yaşamış.
Ondan sonra bir aydınlanma geldi herhalde kendisine.
İlk önce evli erkekle birlikte olmuş tüm gizemi çözmek için. Kendini feda etmiş.
Ben çok takdir ettim kendisini tuzlu su diye geçmemek lazım, ne yollardan geçmiş bu sonuca varmak için.
Durulama yoksa o enerji yanma enerjisi olabilir mi askdjfdjkfdjkfdjkfdTuzlu suyla banyo yapınca dişil enerji yükseliyo muymuş neama sadece bi tarafını mı ne yıkıyosun o da durulama yok tam emin değilim
Kanka benim gibi alerjikler için nigmet nigmetttttbu tuzlu su her derde deva mıymış?onu anladım sanki.ama altın işini gene çözemedim
konuya bakmaya geldim tuzlu suya kendini yatıran ya da kocasını çapalayan var mı diyeKanka benim gibi alerjikler için nigmet nigmettttt
Ben baktim simdi. Birinin memnuniyet mesajini paylaşmış.Psikolog Esra ezmeci sayfasına bakin
yok mu yahuu kocayı sevgiliyi çapalayıpp sonuca ulaşann?bahar da geliyor verim alan yok mu huuuuuuuu?Ben baktim simdi. Birinin memnuniyet mesajini paylaşmış.
28 yasında bir kadınmış. Yıllardır toksik ilişki yaşıyordum, şimdi 3 haftalik ilişkim var bla bla yazmış. Büyük bir nimetmiş gibi adamin aldigi oyuncak ayıyı gondermiş
28 yasindaki kadina oyuncak ayı alan bir adam ve ancak bu kadarini sağlayabilen bir tuzlu su
3.Cemre düşmeden biriniz ceyceyi bilgilendirsin geç kalacak yoğsamyok mu yahuu kocayı sevgiliyi çapalayıpp sonuca ulaşann?bahar da geliyor verim alan yok mu huuuuuuuu?
Çapalamanin ne oldugunu bulamadimyok mu yahuu kocayı sevgiliyi çapalayıpp sonuca ulaşann?bahar da geliyor verim alan yok mu huuuuuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?