• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Aşktan değil de tuzlu sudan ötürü değer görecekseniz ' fak dı sistem' anacim

Bu Esra bacı, birkaç yıl evvel evlilik iki çocuklu bir ressamla bir yıla yakın ilişki yaşamış.
Ondan sonra bir aydınlanma geldi herhalde kendisine.
İlk önce evli erkekle birlikte olmuş tüm gizemi çözmek için. Kendini feda etmiş.
Ben çok takdir ettim kendisini tuzlu su diye geçmemek lazım, ne yollardan geçmiş bu sonuca varmak için. 😌

Evli erkekle beraberliği duyulmadı mı acaba ? ya da üstü mü örtüldü ?

Evli bir erkekle beraber olan bu kadına akıl soran ; kitaplarını alıp daha da zenginleşmesine sebep olan kadınlara akıl , fikir diliyorum.

Psikolog Esra ezmeci sayfasına bakin
Ben baktim simdi. Birinin memnuniyet mesajini paylaşmış.

28 yasında bir kadınmış. Yıllardır toksik ilişki yaşıyordum, şimdi 3 haftalik ilişkim var bla bla yazmış. Büyük bir nimetmiş gibi adamin aldigi oyuncak ayıyı gondermiş🤣🤣🤣

28 yasindaki kadina oyuncak ayı alan bir adam ve ancak bu kadarini sağlayabilen bir tuzlu su:KK70:

Ben baktim simdi. Birinin memnuniyet mesajini paylaşmış.

28 yasında bir kadınmış. Yıllardır toksik ilişki yaşıyordum, şimdi 3 haftalik ilişkim var bla bla yazmış. Büyük bir nimetmiş gibi adamin aldigi oyuncak ayıyı gondermiş🤣🤣🤣

28 yasindaki kadina oyuncak ayı alan bir adam ve ancak bu kadarini sağlayabilen bir tuzlu su:KK70:
yok mu yahuu kocayı sevgiliyi çapalayıpp sonuca ulaşann?bahar da geliyor verim alan yok mu huuuuuuuu? :KK45:

Back