• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Ay dur bak şimdi herkes kayın ailesine fil-kılıç hediye edecek :KK70:
🤣🤣🤣
7'li fil setini alırlar artık ama kılıçlar benden, arkadaşımın verdiğini bencillik edip kimselere vermedim ev zincirini bozdum ama 3-4 saksılık olacak kadar çoğalttım, herkese gelin teli gibi minik minik dağıtabilirim:)))

🤣🤣🤣
7'li fil setini alırlar artık ama kılıçlar benden, arkadaşımın verdiğini bencillik edip kimselere vermedim ev zincirini bozdum ama 3-4 saksılık olacak kadar çoğalttım, herkese gelin teli gibi minik minik dağıtabilirim:)))
Neyseki benim kayın ailem uzakta zaten :D Alırım bir dal ben de, ikinci ev fikri sıcak geldi şu an :D

Neyseki benim kayın ailem uzakta zaten :KK70: Alırım bir dal ben de, ikinci ev fikri sıcak geldi şu an :KK70:
Kılıç alana yanında aloe vera promosyon:))) yetiştirebildiğim yegane bitkiler🤣 Mümkünse dayanıklı olacak, narin çiçekli olmayacak, aloe vera, kılıç, kauçuk benden sorulur 😂

Arkadaşlar olayı çok farklı anlamışsınız. Enerji olayına hepimiz inanıyoruz değil mi? Nazar da enerjiden kaynaklıdır mesala. Tuzlu su ya da sirke gün boyunca oluşan negatif enerjilerinizden kurtulmak bir nevi nötrlenmek adına yapılan bir eylemdir. Vücutta bulunan iyonlarla sodyum klor iyonlarının birbirini nötrlemesi gibi. Zaten tuzlu su yaparken amaç bu olmalı. Kitaplar konusuna gelince paranız varsa psikolağa gittiğinizde de aynı şeyleri söyleyecektir. Kendinize olan güveninizi ve değerinizi anlamanızı sağlıyor. Çok fazla fedakarlık yaparak çok sevilmediğinizden çok değer alamayacağınızdan bahsediyor. yoksa bir büyüsü yok. Hepimiz bazen ek desteğe ihtiyaç duyarız annemiz olur, arkadaşımız olur, kitaplar olur psikolog olur vs. bu da böyle birşey aslında yol gösterici. Doğru zamanda doğru davranışlar yapılması gerektiğini anlatıyor. Yani arkadaşlar kocam romantik olsun sevgilim bana bağlansın gibi boş hayallere kapılmanın anlamı yok. önce kendimiz değişeceğiz ki sonra dünyamız değişsin ve güzelleşsin ;)

Kaktüsü de unutmayalım :KK66: Hem dayanıklı hem de çok gzl açıyor :KK66:
Konu tuzlu sudan nerelere geldi:))) ama ana temadan kopmadık🤣 Böyle şeylere inanmayın kamu spotu yapıyoruz, eşe ev aldırmak için tuzlu su, kayınvalideyi uzaklaştırmak için fil, kılıç, evlenmek için nişan kurdelesi yutma😬
Evde denemeyiniz lütfen🙄

O da doğru. Son ev sahibim ki eşi beyfendiyi rahmetle anıyorum, kadın da çok iyi biriydi daha biz evi tutarken bizim evimiz uğurludur, kim gelse ev almadan taşınmadı demişti, artık arkadaşımın kılıcı mı yoksa ev sahibimizin uğurlu evi mi bilmem:))) ev alıp gittik.
Yani öylesine içten istemişler ki sadece ev almadık evi doğup büyüdüğümüz evlenip çocuk sahibi olduğumuz yerden 1000 km uzakta bir yerden aldık, acaba gitsinler de kurtulalım mı dediler içten içten bunu mu istediler de bu yüzden mi kabul oldu bilemedim şimdi🤣
Bizim şu an oturduğumuz ev için de aynı şeyi söylediler. Ne ev alabiliyoruz ne çıkabiliyoruz kaldık böyle :D

Arkadaşlar olayı çok farklı anlamışsınız. Enerji olayına hepimiz inanıyoruz değil mi? Nazar da enerjiden kaynaklıdır mesala. Tuzlu su ya da sirke gün boyunca oluşan negatif enerjilerinizden kurtulmak bir nevi nötrlenmek adına yapılan bir eylemdir. Vücutta bulunan iyonlarla sodyum klor iyonlarının birbirini nötrlemesi gibi. Zaten tuzlu su yaparken amaç bu olmalı. Kitaplar konusuna gelince paranız varsa psikolağa gittiğinizde de aynı şeyleri söyleyecektir. Kendinize olan güveninizi ve değerinizi anlamanızı sağlıyor. Çok fazla fedakarlık yaparak çok sevilmediğinizden çok değer alamayacağınızdan bahsediyor. yoksa bir büyüsü yok. Hepimiz bazen ek desteğe ihtiyaç duyarız annemiz olur, arkadaşımız olur, kitaplar olur psikolog olur vs. bu da böyle birşey aslında yol gösterici. Doğru zamanda doğru davranışlar yapılması gerektiğini anlatıyor. Yani arkadaşlar kocam romantik olsun sevgilim bana bağlansın gibi boş hayallere kapılmanın anlamı yok. önce kendimiz değişeceğiz ki sonra dünyamız değişsin ve güzelleşsin :KK66:
Bravo aynen öyle. Ayrıca kitaplarda gerçekten terapi etkisinde ben okudum gerçekten kendi değerinizi anlamanıza yardımcı oluyor. Sınır çizmek veya özellikle kadınla erkeğin düşünce farklılıklarını çok güzel ortaya koyuyor.

Ay o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum 😂😂😂
Ev alacaksam zincirin devamına talibim :))))))
İnsan aslında biliyor bu tarz şeylerin hurafe olduğuna ama yine de ALLAH bir şeyleri tevafuk ettirebiliyor.
Belki içten içe o objeler aracılığı ile çok istendiği, dilendiği içindir.

Evrene pozitif enerji salmak meselesi de böyle bence..

ekleme: birde insanların birbirleri için bu tarz jestler yapmalarını, iyi dileklerde bulunmalarını çok seviyorum ben içimde bir yer ısrarla inanmak istiyor :)

Bravo aynen öyle. Ayrıca kitaplarda gerçekten terapi etkisinde ben okudum gerçekten kendi değerinizi anlamanıza yardımcı oluyor. Sınır çizmek veya özellikle kadınla erkeğin düşünce farklılıklarını çok güzel ortaya koyuyor.
kesinlikle okuyorsak bunlar için okumalıyız zaten, kendimiz için. yaptığımız hataların farkına varıp tekrarlamamak için. Yoksa hiçbirimizin sihirli değneği yok malesef :(

o kitaplarda yazanları kendine değer vermeyen üyeler konu açınca tüm site kadınları yazıyor zatenn.anlamak isteyemeyen kitapta okusa tavsiye de alsa hiç bir işe yaramaz.zaten bilinen şeyleri süslü kelimelerle anlatıyorlar.psikologlarda öyle bir nevii.sen kendini değiştirme gayretinde olmazsan çabalamazsan dinler dinler üstüne de tonla para öder gelirsin

Suni gubreyle hızlı başlayıp yolda kalma riski var. Benc organik daha iyi performans açısından 🤔
şu konudaki her kadın akşamm adammm herifffff ya da canımm hayatımm gel çabuk acilen seni çapalamam lazım diyecek puha ha ha.bizi psikiyatriye gitmeye ikna etmeye çalışmazlarsa neyim ama :KK45:

Back