Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
23
32
Ben artık o kadar altına ve aldatan kocaların aşık olmasına inanmıyorum. Davranislarin ne kadar duzelsede sevmeyen adam sana aşık olamaz ki. Bu konuyla ilgili mucize yaşayan gercekten varsa yorum yapsin

Merhabalar ben esra hanımı takip ediyorum. Hatta hediyemi de paylaşmıştı. İşe yarıyor tabi eşiniz piskopat değilse. Öncelikle dişilik enerjinizi yükseltmeliisniz. Enerjinizi dengelemelisiniz. İyi iletişim olduktan sonra eşler daha çok bağlanıyor birbirine. İltifat etmeyi sevmeyen kocam evde naber hayatımın anlamı diye dolaşıyor ordan biliyorum. Tabi mesela bazen enerjimi koruyamıyor iletişim kuramıyor ve dengemi bozuyorum bu da eşimle tartışmaya sebep oluyor.

Ben artık o kadar altına ve aldatan kocaların aşık olmasına inanmıyorum. Davranislarin ne kadar duzelsede sevmeyen adam sana aşık olamaz ki. Bu konuyla ilgili mucize yaşayan gercekten varsa yorum yapsin
ne altını ne tuzlu suyu?arkadaşım konunu anlayamadım

Ben bekarım ama erkek arkadasimlayken ise yaramadi

ne altını ne tuzlu suyu?arkadaşım konunu anlayamadım
Tuzlu suyla banyo yapınca dişil enerji yükseliyo muymuş ne ama sadece bi tarafını mı ne yıkıyosun o da durulama yok tam emin değilim

Tuzlu suyla banyo yapınca dişil enerji yükseliyo muymuş ne ama sadece bi tarafını mı ne yıkıyosun o da durulama yok tam emin değilim
Nasıl yani ?
Tuzlu suyla mı yıkanıyorsun ?
Ben yıkansam kocam artık salatalıkları tuzlamayı bırakır bana sürüp sürüp yer.
Gerçi artık onu da yapamaz salatalık çohh pahalı sdkfhjkabdf

Bende bir iki takip ettim tuzlu sudur çapalamadır diye birsey var hem komik geliyor hemde o kadar kişi paylaşiyor şaşırtıcı
hah bir çapalama eksikti.bizler bitkimiyiz neyi çapalayacağız biri güzelce anlatsın şu konuyuuuuuuu

Tuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
Puhahahahhahahahahahhahah ya tuz sayesinde bunları bana alacaksa almasın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…