Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Tuzlu su sağdan sola dokulecekmis
Ama ben solağım
Eril enerji oluyormus ozamanda
Demekki ozamanda erkek fatma olabiliyoruz ben asıl bunu denicem
Adama çapa yapmama da gerek yok omzuna hohlasam kendinden geçiyor zaten
Ben bu işi çözdüm

Yav tamam bunu anlarım da bunların kocaya hediye aldırtmayla alakası ne
Bulmuş kadınların zayıf noktasını sömürüyor

Aslında hepsi birer hurafe ama insanız işte, bir yanımız inanıyor demek ki, 1 metre mevzusunu duymuştum, arkadaşımın kendi kılıcından verdiği sürgün serçe parmak kadar bir şeydi, 5-6 ayda belki 10-15 cm boy atmıştır.
Şimdi ben mesela birine ev almasını gönülden isteyerek aloe vera versem onun adı ev aldıran bitkiye çıkar
Gönülden istemekle alakalı her şey, kimi de buna olumlama diyor, evren içimizde :))

Biz Şaman torunlarıyız MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir yanımız herşeye inanabilir

Ben buna inanıyorum ya bir buçuk sene önce biri biz ev almışız diye dedikodu çıkarmış
herkes evmi aldınız diye soruyordu
aradan bi kaç ay geçti hiç olmadık bir zamanda küçük bir ev aldık
şimdilerdede eşime senin trilyonların var diyolarmış
dua ediyorum inşallah olur diye
olacak şey değilde işte bir umut

Biz Şaman torunlarıyız MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir yanımız herşeye inanabilir
O da doğru. Son ev sahibim ki eşi beyfendiyi rahmetle anıyorum, kadın da çok iyi biriydi daha biz evi tutarken bizim evimiz uğurludur, kim gelse ev almadan taşınmadı demişti, artık arkadaşımın kılıcı mı yoksa ev sahibimizin uğurlu evi mi bilmem:))) ev alıp gittik.
Yani öylesine içten istemişler ki sadece ev almadık evi doğup büyüdüğümüz evlenip çocuk sahibi olduğumuz yerden 1000 km uzakta bir yerden aldık, acaba gitsinler de kurtulalım mı dediler içten içten bunu mu istediler de bu yüzden mi kabul oldu bilemedim şimdi

Ay dur bak şimdi herkes kayın ailesine fil-kılıç hediye edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…