- 22 Mart 2021
- 2.511
- 20.201
- 258
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Bende inanmam ama uğurlu geldiğine inanarak veren kişinin enerjisiyle alakalı olabilir.
Sizin arkadaşınız fil vermiş, benim arkadaşım da kılıç bitkisi vermişti, biz güleriz böyle şeylere lakin arkadaşım çok inanmış sanırım, kılıcı verdikten 6 ay sonraydı sanırım ev aldık, hikmet objede değil, objeyi sebep kılarak size pozitif enerjisini aktaran kişi de bence.
Bende çiktım kız o kadar storyi bünyem kaldirmadıben özellikle inceledim ismini de buradan duymuştum
hep aynı isimleri paylaşıyor dikkat et bakallah razı olsun senden esra hanım şeklinde mesajlar
takipten çıktım daha fazla o eziyete dayanamadım
kanka 7 filin var mı evde_varsa bana hediye etmeyi düşünür müsün?Ya bir şey soracağım. Kocam bana bağlanacak deyip tuzlu su hazırlayıp duş sonrası başınıza dökmeye utanmıyor musunuz, mesela ben ne saçmalıyorum ulan demiyor musunuz ahsjsjjsjs
Omuzdan asagisiymisYa bir şey soracağım. Kocam bana bağlanacak deyip tuzlu su hazırlayıp duş sonrası başınıza dökmeye utanmıyor musunuz, mesela ben ne saçmalıyorum ulan demiyor musunuz ahsjsjjsjs
Tuzlu suyu bilmem ama çapalama evet güzel taktik deneyinNiye omuzdan asagisini opmuyormu
Memikler falan
asıl çalışması gereken yer beyin değil mi?orayı niye es geçiyoruz?Omuzdan asagisiymis
O zaman filleri götürün :)) ya işte kimi fillere anlam yüklüyor, ki hediye gelen fillerle fil ordusu kurarım, kimi nar'a, kimi bir bitkiye anlam yüklüyor, herkes de hangisi ona iyi gelmişse onun üzerinden gidiyor.Bu mümkün. İşte ben o objeye o enerjiyi yükleyemeyeceğim için zincir kırılacak zaten muhtemelen. Hayır verdiğim kişinin ev almasına engel olursam enerjimle ne olacak
Tuz yedikçe kan basıncı yükseliyor olabilir bak şimdi olayın bilimsel açıklamasını yapıyorumO değilde adam öpecek ve dudaklarında tuz
Resmen gözümün önünde canlandı tövbe est.
Nasil çapalıyon ya ciddiyim anlamadim konuyu açsanaTuzlu suyu bilmem ama çapalama evet güzel taktik deneyin
Ama tam haz anında olması lazım son evrelere doğrudfldskfşc
Anlamadim bebisimasıl çalışması gereken yer beyin değil mi?orayı niye es geçiyoruz?
Ay dört gözle bekliyorum hadi insallahTuz yedikçe kan basıncı yükseliyor olabilir bak şimdi olayın bilimsel açıklamasını yapıyorumTansiyon yükseldikçe adamlar ya beyin kanaması geçiriyor, ya da en olmadı aşka geliyor
google dan çapalamak yazın, ilk video linke tıklayınNasil çapalıyon ya ciddiyim anlamadim konuyu açsana
Bide en son dediğin olmuyo bende ya evrenin basi sonu yok hertarafi ayni
Degisik sesler varmi bak doğruyu söyle ofisteyim rezil olmayayimgoogle dan çapalamak yazın, ilk video linke tıklayınavuç içi, omuz, popo üstü vs gibi 10-15 saniye kdar
Yokyok kadın kendi anlatıyor zatenDegisik sesler varmi bak doğruyu söyle ofisteyim rezil olmayayim
Benim eşim yapma şunu diyor meselaDegisik sesler varmi bak doğruyu söyle ofisteyim rezil olmayayim
He tamam bende şey sandımYokyok kadın kendi anlatıyor zaten
Çapa da şöyle oluyor; şimdi kan basıncı yüksek, sen adamın orasına burasına basıp akışı kesiyorsun, orada beyin ölümü gerçekleşiyor kısa süreliğine, el çekince tekrar beyne kan gidiyor, adam da "vay anasını bu çok mükemmel bir deneyimdi" diye bunu unutamıyorAy dört gözle bekliyorum hadi insallah
PuhahahaÇapa da şöyle oluyor; şimdi kan basıncı yüksek, sen adamın orasına burasına basıp akışı kesiyorsun, orada beyin ölümü gerçekleşiyor kısa süreliğine, el çekince tekrar beyne kan gidiyor, adam da "vay anasını bu çok mükemmel bir deneyimdi" diye bunu unutamıyorTabi henüz kanamadan ölmediyse
Heriflerimize salatalık muamelesi yapılıyor çok ayıpHadi arkadaşlar çapalayalım hahahaha
Benim herif duymasınHeriflerimize salatalık muamelesi yapılıyor çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?