• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Bende inanmam ama uğurlu geldiğine inanarak veren kişinin enerjisiyle alakalı olabilir.
Sizin arkadaşınız fil vermiş, benim arkadaşım da kılıç bitkisi vermişti, biz güleriz böyle şeylere lakin arkadaşım çok inanmış sanırım, kılıcı verdikten 6 ay sonraydı sanırım ev aldık, hikmet objede değil, objeyi sebep kılarak size pozitif enerjisini aktaran kişi de bence.

O kılıç bitkisini annemden duydum ben, eski bi gelenek gibi bi şeymiş. Eşimle evlenirken bizim için bir kılıç bitkisi ekmiş, işte boyu belli bi sınırı geçtikten sonra (1 metre mi, işte bilmem kaç karış vs öyle bir şey bilemeyeceğim) ev aldırırmış. Annem de evlenirken halası yapmış, annemler ev sahibi olmuşlar. Şimdi bizim için ekilmiş kılıç bitkisi 1 metreyi sanırım bu sene filan buldu anca. Enteresan ki bu sene içinde ev alma-satma olayımız olabilir. :)))

İlginç bi tesadüf.

Ya bir şey soracağım. Kocam bana bağlanacak deyip tuzlu su hazırlayıp duş sonrası başınıza dökmeye utanmıyor musunuz, mesela ben ne saçmalıyorum ulan demiyor musunuz ahsjsjjsjs
kanka 7 filin var mı evde_varsa bana hediye etmeyi düşünür müsün? :işsiz:

Bu mümkün. İşte ben o objeye o enerjiyi yükleyemeyeceğim için zincir kırılacak zaten muhtemelen. Hayır verdiğim kişinin ev almasına engel olursam enerjimle ne olacak 😂
O zaman filleri götürün :)) ya işte kimi fillere anlam yüklüyor, ki hediye gelen fillerle fil ordusu kurarım, kimi nar'a, kimi bir bitkiye anlam yüklüyor, herkes de hangisi ona iyi gelmişse onun üzerinden gidiyor.
Ama dediğim gibi insanın kendi enerjisiyle ilgili bence, size filleri getiren sizin için yürekten istemiştir olmuştur.

O değilde adam öpecek ve dudaklarında tuz🤣🤣
Resmen gözümün önünde canlandı tövbe est.🤣
Tuz yedikçe kan basıncı yükseliyor olabilir bak şimdi olayın bilimsel açıklamasını yapıyorum :D Tansiyon yükseldikçe adamlar ya beyin kanaması geçiriyor, ya da en olmadı aşka geliyor :D

Tuzlu suyu bilmem ama çapalama evet güzel taktik deneyin :KK70:
Ama tam haz anında olması lazım son evrelere doğru :KK70: :KK70: dfldskfşc
Nasil çapalıyon ya ciddiyim anlamadim konuyu açsana
Bide en son dediğin olmuyo bende ya evrenin basi sonu yok hertarafi ayni🤣🤣

asıl çalışması gereken yer beyin değil mi?orayı niye es geçiyoruz? :KK45: :KK53:
Anlamadim bebisim 🤣
Sanirim bu işlerde beyin kullanmayalım diye🤣
Tuz yedikçe kan basıncı yükseliyor olabilir bak şimdi olayın bilimsel açıklamasını yapıyorum :KK70: Tansiyon yükseldikçe adamlar ya beyin kanaması geçiriyor, ya da en olmadı aşka geliyor :KK70:
Ay dört gözle bekliyorum hadi insallah🤣🤣

Ay dört gözle bekliyorum hadi insallah🤣🤣
Çapa da şöyle oluyor; şimdi kan basıncı yüksek, sen adamın orasına burasına basıp akışı kesiyorsun, orada beyin ölümü gerçekleşiyor kısa süreliğine, el çekince tekrar beyne kan gidiyor, adam da "vay anasını bu çok mükemmel bir deneyimdi" diye bunu unutamıyor :D Tabi henüz kanamadan ölmediyse :D

Çapa da şöyle oluyor; şimdi kan basıncı yüksek, sen adamın orasına burasına basıp akışı kesiyorsun, orada beyin ölümü gerçekleşiyor kısa süreliğine, el çekince tekrar beyne kan gidiyor, adam da "vay anasını bu çok mükemmel bir deneyimdi" diye bunu unutamıyor :KK70: Tabi henüz kanamadan ölmediyse :KK70:
Puhahaha🤣🤣
Yine gözümde canlandi🤣🤣🤣

Bu Esra bacı, birkaç yıl evvel evlilik iki çocuklu bir ressamla bir yıla yakın ilişki yaşamış.
Ondan sonra bir aydınlanma geldi herhalde kendisine.
İlk önce evli erkekle birlikte olmuş tüm gizemi çözmek için. Kendini feda etmiş.
Ben çok takdir ettim kendisini tuzlu su diye geçmemek lazım, ne yollardan geçmiş bu sonuca varmak için. 😌

Back