- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Nilnehir111
Ben seks sonrası eşimin ensesini parmaklasam, "hayatım napıyon bi dur da kafamı yaşıyayım" derPuhahaha
Yine gözümde canlandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seks sonrası eşimin ensesini parmaklasam, "hayatım napıyon bi dur da kafamı yaşıyayım" derPuhahaha
Yine gözümde canlandi
Hadi git çapala adamı daha oturuyor musunBenim herif duymasın
Önce tuzlu su anam biz ne anlatıyoruz sabahtan beri.Hadi git çapala adamı daha oturuyor musun
Sonrası değil o anda parmaklıosunz zaten udhaısdaBen seks sonrası eşimin ensesini parmaklasam, "hayatım napıyon bi dur da kafamı yaşıyayım" der
Yav tamam bunu anlarım da bunların kocaya hediye aldırtmayla alakası neAma ayaklarda belirli noktalar belirli yerlere iyi geliyormuş
Belki parmaklarımıza yaptığımız dairesel hareketler dopamin artırıyodur
Yada ayağın ılık suda durması kan akışına iyi geliyordur vs vs
Salladım ama bütün damarlar ayaklarda toplanıyormuş zaten
Tuz ve Salatalık konusu sık geçince demek ki :)Karnın acikti herhalde
parmaklamiyoruz lutfen, bence biz olayi tamamen yanlis anladikBen seks sonrası eşimin ensesini parmaklasam, "hayatım napıyon bi dur da kafamı yaşıyayım" der
Aslında hepsi birer hurafe ama insanız işte, bir yanımız inanıyor demek ki, 1 metre mevzusunu duymuştum, arkadaşımın kendi kılıcından verdiği sürgün serçe parmak kadar bir şeydi, 5-6 ayda belki 10-15 cm boy atmıştır.O kılıç bitkisini annemden duydum ben, eski bi gelenek gibi bi şeymiş. Eşimle evlenirken bizim için bir kılıç bitkisi ekmiş, işte boyu belli bi sınırı geçtikten sonra (1 metre mi, işte bilmem kaç karış vs öyle bir şey bilemeyeceğim) ev aldırırmış. Annem de evlenirken halası yapmış, annemler ev sahibi olmuşlar. Şimdi bizim için ekilmiş kılıç bitkisi 1 metreyi sanırım bu sene filan buldu anca. Enteresan ki bu sene içinde ev alma-satma olayımız olabilir. :)))
İlginç bi tesadüf.
ayyy ben o anda parmaklamadığım yer bırakmıyorum ki zatennn.. bak görüyo musun demek kiiiiiiiiiiiiSonrası değil o anda parmaklıosunz zaten udhaısda
parmaklamıyo muyuz... şu an yıkıldımparmaklamiyoruz lutfen, bence biz olayi tamamen yanlis anladik
Yok valla. Antep’te 7 değil 70 filin olsa yine de güzel bir ev alamazsın ama Ankara’yı bilmem tabii.kanka 7 filin var mı evde_varsa bana hediye etmeyi düşünür müsün?
Haa o zaman ayrı tamamOmuzdan asagisiymis
Biz Şaman torunlarıyız Mune bir yanımız herşeye inanabilirAslında hepsi birer hurafe ama insanız işte, bir yanımız inanıyor demek ki, 1 metre mevzusunu duymuştum, arkadaşımın kendi kılıcından verdiği sürgün serçe parmak kadar bir şeydi, 5-6 ayda belki 10-15 cm boy atmıştır.
Şimdi ben mesela birine ev almasını gönülden isteyerek aloe vera versem onun adı ev aldıran bitkiye çıkar
Gönülden istemekle alakalı her şey, kimi de buna olumlama diyor, evren içimizde :))
Ben buna inanıyorum ya bir buçuk sene önce biri biz ev almışız diye dedikodu çıkarmışAslında hepsi birer hurafe ama insanız işte, bir yanımız inanıyor demek ki, 1 metre mevzusunu duymuştum, arkadaşımın kendi kılıcından verdiği sürgün serçe parmak kadar bir şeydi, 5-6 ayda belki 10-15 cm boy atmıştır.
Şimdi ben mesela birine ev almasını gönülden isteyerek aloe vera versem onun adı ev aldıran bitkiye çıkar
Gönülden istemekle alakalı her şey, kimi de buna olumlama diyor, evren içimizde :))
O da doğru. Son ev sahibim ki eşi beyfendiyi rahmetle anıyorum, kadın da çok iyi biriydi daha biz evi tutarken bizim evimiz uğurludur, kim gelse ev almadan taşınmadı demişti, artık arkadaşımın kılıcı mı yoksa ev sahibimizin uğurlu evi mi bilmem:))) ev alıp gittik.Biz Şaman torunlarıyız Mune bir yanımız herşeye inanabilir
Parnaklama yokparmaklamıyo muyuz... şu an yıkıldım
Tuzlu suyu kendine dökeceksinÖnce tuzlu su anam biz ne anlatıyoruz sabahtan beri.
Ay dur bak şimdi herkes kayın ailesine fil-kılıç hediye edecekO da doğru. Son ev sahibim ki eşi beyfendiyi rahmetle anıyorum, kadın da çok iyi biriydi daha biz evi tutarken bizim evimiz uğurludur, kim gelse ev almadan taşınmadı demişti, artık arkadaşımın kılıcı mı yoksa ev sahibimizin uğurlu evi mi bilmem:))) ev alıp gittik.
Yani öylesine içten istemişler ki sadece ev almadık evi doğup büyüdüğümüz evlenip çocuk sahibi olduğumuz yerden 1000 km uzakta bir yerden aldık, acaba gitsinler de kurtulalım mı dediler içten içten bunu mu istediler de bu yüzden mi kabul oldu bilemedim şimdi
dürtüyoruzparmaklamıyo muyuz... şu an yıkıldım