How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Tuzlu su sağdan sola dokulecekmis
Ama ben solağım 🤣🤣
Eril enerji oluyormus ozamanda
Demekki ozamanda erkek fatma olabiliyoruz ben asıl bunu denicem🤣
Adama çapa yapmama da gerek yok omzuna hohlasam kendinden geçiyor zaten🤣🤣🤣
Ben bu işi çözdüm 🤣🤣🤣

Ama ayaklarda belirli noktalar belirli yerlere iyi geliyormuş
Belki parmaklarımıza yaptığımız dairesel hareketler dopamin artırıyodur
Yada ayağın ılık suda durması kan akışına iyi geliyordur vs vs
Salladım ama bütün damarlar ayaklarda toplanıyormuş zaten 🙈
Yav tamam bunu anlarım da bunların kocaya hediye aldırtmayla alakası ne :27:
Bulmuş kadınların zayıf noktasını sömürüyor

O kılıç bitkisini annemden duydum ben, eski bi gelenek gibi bi şeymiş. Eşimle evlenirken bizim için bir kılıç bitkisi ekmiş, işte boyu belli bi sınırı geçtikten sonra (1 metre mi, işte bilmem kaç karış vs öyle bir şey bilemeyeceğim) ev aldırırmış. Annem de evlenirken halası yapmış, annemler ev sahibi olmuşlar. Şimdi bizim için ekilmiş kılıç bitkisi 1 metreyi sanırım bu sene filan buldu anca. Enteresan ki bu sene içinde ev alma-satma olayımız olabilir. :)))

İlginç bi tesadüf.
Aslında hepsi birer hurafe ama insanız işte, bir yanımız inanıyor demek ki, 1 metre mevzusunu duymuştum, arkadaşımın kendi kılıcından verdiği sürgün serçe parmak kadar bir şeydi, 5-6 ayda belki 10-15 cm boy atmıştır.
Şimdi ben mesela birine ev almasını gönülden isteyerek aloe vera versem onun adı ev aldıran bitkiye çıkar😬
Gönülden istemekle alakalı her şey, kimi de buna olumlama diyor, evren içimizde :))

Aslında hepsi birer hurafe ama insanız işte, bir yanımız inanıyor demek ki, 1 metre mevzusunu duymuştum, arkadaşımın kendi kılıcından verdiği sürgün serçe parmak kadar bir şeydi, 5-6 ayda belki 10-15 cm boy atmıştır.
Şimdi ben mesela birine ev almasını gönülden isteyerek aloe vera versem onun adı ev aldıran bitkiye çıkar😬
Gönülden istemekle alakalı her şey, kimi de buna olumlama diyor, evren içimizde :))
Biz Şaman torunlarıyız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir yanımız herşeye inanabilir :D

Ben buna inanıyorum ya 🙈 bir buçuk sene önce biri biz ev almışız diye dedikodu çıkarmış
herkes evmi aldınız diye soruyordu
aradan bi kaç ay geçti hiç olmadık bir zamanda küçük bir ev aldık
şimdilerdede eşime senin trilyonların var diyolarmış 🤣
dua ediyorum inşallah olur diye 🤲
olacak şey değilde işte bir umut 🤣

Biz Şaman torunlarıyız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir yanımız herşeye inanabilir :KK70:
O da doğru. Son ev sahibim ki eşi beyfendiyi rahmetle anıyorum, kadın da çok iyi biriydi daha biz evi tutarken bizim evimiz uğurludur, kim gelse ev almadan taşınmadı demişti, artık arkadaşımın kılıcı mı yoksa ev sahibimizin uğurlu evi mi bilmem:))) ev alıp gittik.
Yani öylesine içten istemişler ki sadece ev almadık evi doğup büyüdüğümüz evlenip çocuk sahibi olduğumuz yerden 1000 km uzakta bir yerden aldık, acaba gitsinler de kurtulalım mı dediler içten içten bunu mu istediler de bu yüzden mi kabul oldu bilemedim şimdi🤣

O da doğru. Son ev sahibim ki eşi beyfendiyi rahmetle anıyorum, kadın da çok iyi biriydi daha biz evi tutarken bizim evimiz uğurludur, kim gelse ev almadan taşınmadı demişti, artık arkadaşımın kılıcı mı yoksa ev sahibimizin uğurlu evi mi bilmem:))) ev alıp gittik.
Yani öylesine içten istemişler ki sadece ev almadık evi doğup büyüdüğümüz evlenip çocuk sahibi olduğumuz yerden 1000 km uzakta bir yerden aldık, acaba gitsinler de kurtulalım mı dediler içten içten bunu mu istediler de bu yüzden mi kabul oldu bilemedim şimdi🤣
Ay dur bak şimdi herkes kayın ailesine fil-kılıç hediye edecek :D

Back