- 28 Mart 2020
- 6.206
- 24.433
- 298
- Konu Sahibi Nilnehir111
Beni de aydınlatbir aydınlanma geldi yani hepimize
Not 15 yildir evliyik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de aydınlatbir aydınlanma geldi yani hepimize
bir aydınlanma geldi yani hepimize
Karnın acikti herhaldeDönmezse Mezeci'ye dava açma hakkımız var mı :)
daha çapalanası yerleri mevcut aslında ama benim içim fesat demekkiBen baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun
Biz ayrı yatiyoz bilmiyom ben açık anlat
Ceycey yine ticarete vuruyorsun bak enerji bu enerji Aklın fikrin parada altındabu fil satışa işine mi girsek acaba?gelll vatandaşş gelll 7 file bir evvvvvvv
Ya bereket günlerinde para atıyorum niyet edip. Ama hiç bi istediğim olmuyor sonra paraya sıkışınca onları harcıyorum bendebu fil satışa işine mi girsek acaba?gelll vatandaşş gelll 7 file bir evvvvvvv
Tamam da sonra napcezBanane git yanina yat kocanin
kuzum napıyım kiradan kurtulamadım yıllardır çocuğu koleje de gönderemedim hala.para lazım bana acilennnnn.koca zaten evde var o kalsınnnnCeycey yine ticarete vuruyorsun bak enerji bu enerji Aklın fikrin parada altında
Bende inanmam ama uğurlu geldiğine inanarak veren kişinin enerjisiyle alakalı olabilir.İnanarak yapınca olur da ben biblo fillerin öyle bir kudrete sahip olduğuna pek inanmıyorum, sorun orda
Batağa düşmek üzereyim şu an.
Bu seri nedir abi böyle, bu sorular ne?
Eki Görüntüle 3008487
Eki Görüntüle 3008493
En kısa zamanda kocayı emcukluyorsun pardon capaliyorsun tuzlu suylakuzum napıyım kiradan kurtulamadım yıllardır çocuğu koleje de gönderemedim hala.para lazım bana acilennnnn.koca zaten evde var o kalsınnnn
Bu mümkün. İşte ben o objeye o enerjiyi yükleyemeyeceğim için zincir kırılacak zaten muhtemelen. Hayır verdiğim kişinin ev almasına engel olursam enerjimle ne olacakBende inanmam ama uğurlu geldiğine inanarak veren kişinin enerjisiyle alakalı olabilir.
Sizin arkadaşınız fil vermiş, benim arkadaşım da kılıç bitkisi vermişti, biz güleriz böyle şeylere lakin arkadaşım çok inanmış sanırım, kılıcı verdikten 6 ay sonraydı sanırım ev aldık, hikmet objede değil, objeyi sebep kılarak size pozitif enerjisini aktaran kişi de bence.
Misafirliğe gittiğin yerde gözün fil arasın bundan böyle Sonrası zaten isteyenin bir yüzü kara kolejler olmuş 70.000 nası göndercenkuzum napıyım kiradan kurtulamadım yıllardır çocuğu koleje de gönderemedim hala.para lazım bana acilennnnn.koca zaten evde var o kalsınnnn
doğru.son umudum fillerde artıkk.evdekilerle takas yapmak isteyen var mııı?o zaman hediye edilmiş oluyor mu acepp?Misafirliğe gittiğin yerde gözün fil arasın bundan böyle Sonrası zaten isteyenin bir yüzü kara kolejler olmuş 70.000 nası göndercen
Omuzdan aşağı döküyorsunuzO değilde adam öpecek ve dudaklarında tuz
Resmen gözümün önünde canlandı tövbe est.
Niye omuzdan asagisini opmuyormuOmuzdan aşağı döküyorsunuz