Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Ay o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum

ben evi sildiğim suya hep sirke eklerim ama hala kiradayımm.saçıma dökeceğim son suya da öyle haftada bir.o da sadece saçları parlatıyor kepeği önlüyor anacığımm.
Benim bildigim sirke tuz zaten kötü enerjiyi uzaklaştırır yani arındırma dedikleri
Ama niye bolluk bereket kategorisine girdi burda onu hic anlamadım
Her bitkinin her baharatin herşeyin olduğu gibi frekanslari vardır evet ama bu tarçın olur yenibahar olu vs tuz zaten ne alaka?

Bizim Deniz mevsimi 1 aya kalmaz açılır, Ege'nin bol tuzlu suyuna giren tüm kadınlara soracağım, eşiniz ev araba altın aldı mı diye, bugünün şartlarında ev, araba, altın fiyatları uçmuşken plajdaki kadınlardan dayak yemeden sağ salim dönersem sonuçları yazarım.

fillerden ben de aldım ama hiç bir halta yaramadılar.arada çocuk çıkarıp oynadı birinin de ayağını kırdı hatta
O filler öyle olmuyor bebişim bak valla biz denedik oldu, Anneme anneannem hediye almış, annem ev aldı, sonra evdeki filleri bana getirdi, 2 yıl sonra hiç alakasız bi şekilde ev aldık, sonra ben onları kuzenime götürdüm, 2 yıl sonra ev aldı, şimdi kuzenim eltime getirdi daha 6 ay oldu bakalım bekliyoruz Ben inandım siz de inanın Ama kendin alınca olmuyor biri hediye etmesi lazım

Munem

Bana da derdi hic atejli değilsin diye.
Diyemde tuz alsın . Yakalim tuzu tuz alev alsın

Geçen yaz her hafta sonu denizdeydik.
Kocam sadece geldi gitti KARPUZ aldı muneeee

çaktirsak olmuyomu tılsimimi kaciyo

Olmuyor bunu bilmemesi lazimmiş. GİZLİ

Bu arada enerjiye inanirim da tuzlu su doktum altin aldi, super koca oldu olayi saçma geliyor ya.
Ben kitaptan taktik okumuyorum, tuzlu su dokmuyorum adam normal gayet. Bu arada yatakta bilmeden capa yapiyormuşum ama

Kirma bencede bana yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…