- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Ay o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorumAy ben onu izledim. Ev kuşu muydu eski ev gezdirmeli programların birinde evinin içini gösteriyordu; işte şu renkler libidoyu arttırır, şu renk burcuma uygun renktir enerji verir; işte ateşle ilgili objeler evin kuzeyinde olmalı; fil berekettir fil bibloları dış kapıdan evin içine doğru baksın ki bereketi dışarıdan içeriye taşısın. İşte yatağın hemen karşısına ayna koymayın bu aldatmayı çağırır filan anlatıyordu.
Ev ev değil Eminönü pazarı gibiydi, bir sürü obje, bir sürü heykelcik, biblo, bereket bilmem neleri... Kocasıyla ilişkilerini de ballandıra ballandıra anlatıyordu. Sonra çok geçmedi "Senelerdir çekiyorum, neler çekiyorum kimseye belli etmedim" diye ağlayarak çıkmıştı programın birine.
O ev gezisi aklımda kalmış acayip bir şekilde. "Ula noolcak ki, öyle yapiim bari" diye fil biblolarımın yönünü değiştirmiştim onda görüp
Yok kaşımak gibi değil bu böyle bastırarak mıncıklamak masaj yapmak say yanibenim koca yıllardır bıkmadan sırtını kaşıtır bana.o çapalama sayılıyormuydu?
Benim bildigim sirke tuz zaten kötü enerjiyi uzaklaştırır yani arındırma dedikleriben evi sildiğim suya hep sirke eklerim ama hala kiradayımm.saçıma dökeceğim son suya da öyle haftada bir.o da sadece saçları parlatıyor kepeği önlüyor anacığımm.
O filler öyle olmuyor bebişim bak valla biz denedik oldu, Anneme anneannem hediye almış, annem ev aldı, sonra evdeki filleri bana getirdi, 2 yıl sonra hiç alakasız bi şekilde ev aldık, sonra ben onları kuzenime götürdüm, 2 yıl sonra ev aldı, şimdi kuzenim eltime getirdi daha 6 ay oldu bakalım bekliyoruzfillerden ben de aldım ama hiç bir halta yaramadılar.arada çocuk çıkarıp oynadı birinin de ayağını kırdı hatta
Bitanem o zaman benim görümcemi tuza batırır mısınız ? Mümkünse kalkamasın gördükçe sinirim zıplıyor. Parası neyse veririm çapa da yap aklına biz gelmeyelim.Sence benim psiko normal mi ? Hdhsjs Korkma
Unutmayın ki bana hiç bişi olmaz
MunemBizim Deniz mevsimi 1 aya kalmaz açılır, Ege'nin bol tuzlu suyuna giren tüm kadınlara soracağım, eşiniz ev araba altın aldı mı diye, bugünün şartlarında ev, araba, altın fiyatları uçmuşken plajdaki kadınlardan dayak yemeden sağ salim dönersem sonuçları yazarım.
Ona bi danışayım , daha çok para verirse seni basarımBitanem o zaman benim görümcemi tuza batırır mısınız ? Mümkünse kalkamasın gördükçe sinirim zıplıyor. Parası neyse veririm çapa da yap aklına biz gelmeyelim.
Mitinglerde kaya tuzu firlatacaklarmis milletin kafasına ev araba alsin herkes diyeşebeke sularına tuz katılsın
Bana da derdi hic atejli değilsin diye.Yahu bunun evli kalıp boşanmayla ilgisi yokki :) kadın büyücü değil zaten
Sadece 2 li ilişkiler üzerine konusuyor.. İsteyen uygular istemeyen uygulamaz ha bende uygulamadımama evet dişil enerji diye bir şey var bu yabana atılamaz. İşte kadının kadın gibi davranmasndan falan bahsediyor mesela herşeyi ben yaparım diye atlamayın diyor efendime söyleyeyim normal duştan sonra tuzlu su ile durulanabilrsnz diyor bu hem negatif enerjiden arınmak hemde dişil enerjiyi arttırmak için gibi.. Hazal Kaya mesela o da tuzlu su ile durulanıyor . Yani bunun turşu ile falan alakası yok
biraz bakın anLayacaksnz aslında
Geçen yaz her hafta sonu denizdeydik.Bizim Deniz mevsimi 1 aya kalmaz açılır, Ege'nin bol tuzlu suyuna giren tüm kadınlara soracağım, eşiniz ev araba altın aldı mı diye, bugünün şartlarında ev, araba, altın fiyatları uçmuşken plajdaki kadınlardan dayak yemeden sağ salim dönersem sonuçları yazarım.
Kısss anağmmm yanlış ata oynadıkOna bi danışayım , daha çok para verirse seni basarımbende vefa yok
Ondan diyor demek ki 2023 te herkes zenginleşecek diye….Mitinglerde kaya tuzu firlatacaklarmis milletin kafasına ev araba alsin herkes diye
Karpuzu kesebiliyorsa bence o da bi maharetttttGeçen yaz her hafta sonu denizdeydik.
Kocam sadece geldi gitti KARPUZ aldı muneeee
kızım bendeki koca kafasıyla karpuz kıran adam.Karpuzu kesebiliyorsa bence o da bi maharetttttdjjdjd
çaktirsak olmuyomutılsimimi kaciyo
Kirma bencede bana yollaAy o fillerden yazın bir arkadaşım getirdi bana. Yeni ev almışlardı, yeni ev alan biri bir başkasına bu yedili fillerden hediye ederse o kişi de ev alırmış. İşin komik yanı bikaç ay sonra ben de ev aldım şimdi “birine fil hediye etmelisin, zinciri kırma” diye baskı görüyorum
Maşallahkızım bendeki koca kafasıyla karpuz kıran adam.
Bıçaga ne hacet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?