Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Ne zormuş kiz o yok akademisyen yok hukuk mezunu. Benim anam iyiki ev hanımı

Bu kısmı ilk yorumumda ben de dedim; ama dikkate almadı sanırım. Bence adama inanası var, biz aksi bir şey diyince suçlu oluyoruz. Onaylayalım yeterdi.
Evet bayağı seyler söylendi ama damarına colin basti galiba, en son patlamayı onda yaşadı

Arkadaş biraz takıntı haline getirmiş belliki
Annesi avukat değil bu zaten net,kendi de adamı gözünde büyütmüş neden büyüttüğünü anlamış değilim,kendi ebeveynim de avukat,aynı meslek dalından sevgililerimde oldu hic bu kadar yere goge sigdirmama durumu olmadi
İçeri gidipte sarılayım bari bu kadar matah madem

Ben şu an aynada kendimi öpüyorum.

Öbür konusuna da yazdım zaten

Ne var bu avukatlarda ben neden göremiyorum bir artısını diye ama o avukatlığı böyle statülü bir meslek sanıyor

Belki Cidden adalet mezunu olup büyük heveslerle DGS ile hukuk okumak isteyen bu arada da kendince böyle meşgaleler bulan genç bir kardeşimizdir

Bizdeki hergun bu mesleği seçtiği güne lanet ediyo ama konu sahibi kendi bilir tabi

Bizdeki hergun bu mesleği seçtiği güne lanet ediyo ama konu sahibi kendi bilir tabi

Meslek zaten beter halde de

Avukat Adam diye özel statü yaptı

Aha bizimki yayıldı koltuğa diyorum ama hiç bana o konuda yorum yapmıyor konu sahibi, avukat olunca hayatımızda ne değişiyor aynı insan işte

Önemli olan mesleği değil insanlığı

Zaten bu şekilde yüceltip sadece statusel olarak bakan kadınlar olduğu için çoğu meslek dalına sahip erkekler özellikle genç standartlardaki erkeklerden bahsediyorum ukala bencil çok bilmiş tavırlara bürünüp karşısındakine fuckbuddy ile one night stand tarzı ilişkisel bakarak kızı iltifatlarla yağlayıp işi bağlamaya bakıyor.
Allah karakter iyi niyet güzellik versin inşallah,gerisi zaten hallolur.

Daha ilk buluşmanızda biraz fazla detay düşünmüşsünüz bence. Önce doluyum demişsiniz sonra geçmi gitsem felan..bence bu tür tribal davranışlara hiç gerek yok erkekler sevmiyorlar ve kafaları da basmıyor bu kadar detaya. Siz ince ince herşeyi düşünüyorsunuz, onlar yaşayıp gidiyor. anın tadını çıkarın bence. Çok hoşlandığı biri olsaydı bence eve kadar birlikte gitmek isterdi

Vaktiyle arkadaşlarımdan biri statüye epey ehemmiyet verirdi, sürekli bir statü arayışı içindeydi. Statü sahibi olmayanları da aşağılar dururdu, kendisi neydi diyecek olursanız, aslında herhangi bir vasfı filan da yoktu. Sonrasında yakın civardaki bir hastanede görev yapan doktora kafayı taktı, yok evli mi bekar mı, yok bana şöyle yandan baktı kesin bana bayıldı, yok geçerken kaşını kaşıdı kesin evlenme teklif edecek falan filan kurdukça kurdu, kendisi kurdukça kurduklarına inandı, sürekli doktorun yanına gidip takılmaya başladı, birkaç ay sonra gene yalandan bir mevzuyla yanına gitti, doktor efendi odada göğsünü tutmak istemiş bunun, dediğine göre bizimki böyle bir ilişki istemediğini filan söylemiş, adam da evli olduğunu eğer yatmak istiyorsa yatabileceklerini söylemiş. Demem o ki bu işler öyle tatlı bitmiyor çoğunlukla. işinize gücünüze bakın, statüye de bunca anlam yüklemeyin.Başkasının sırtından kolay yoldan statü kazanmaya çalışmak kötü sonuçlar doğurur.

Beni nasil da dogruladin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…