- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi TamBirMerve
Ne zormuş kiz o yok akademisyen yok hukuk mezunu. Benim anam iyiki ev hanımıAnnesi önce avukattı sonra akademisyen oldu
Bırak bu yaşta kızı olan akademisyeni bir aylık araştırma görevlisi dahi kendisinden akademisyen diye söz eder avukatım demez
Hukukçuyum der belki hukuk mezunuyum der ama asla avukatım demez kızı da onun hakkında annem de avukat demez annem de hukuk mezunu ama o akademisyen vs der hatta ünvan söyler
Evet bayağı seyler söylendi ama damarına colin basti galiba, en son patlamayı onda yaşadıBu kısmı ilk yorumumda ben de dedim; ama dikkate almadı sanırım. Bence adama inanası var, biz aksi bir şey diyince suçlu oluyoruz. Onaylayalım yeterdi.
Arkadaş biraz takıntı haline getirmiş bellikiAnnesi önce avukattı sonra akademisyen oldu
Bırak bu yaşta kızı olan akademisyeni bir aylık araştırma görevlisi dahi kendisinden akademisyen diye söz eder avukatım demez
Hukukçuyum der belki hukuk mezunuyum der ama asla avukatım demez kızı da onun hakkında annem de avukat demez annem de hukuk mezunu ama o akademisyen vs der hatta ünvan söyler
Ben şu an aynada kendimi öpüyorum.Arkadaş biraz takıntı haline getirmiş belliki
Annesi avukat değil bu zaten net,kendi de adamı gözünde büyütmüş neden büyüttüğünü anlamış değilim,kendi ebeveynim de avukat,aynı meslek dalından sevgililerimde oldu hic bu kadar yere goge sigdirmama durumu olmadi
İçeri gidipte sarılayım bari bu kadar matah madem
Arkadaş biraz takıntı haline getirmiş belliki
Annesi avukat değil bu zaten net,kendi de adamı gözünde büyütmüş neden büyüttüğünü anlamış değilim,kendi ebeveynim de avukat,aynı meslek dalından sevgililerimde oldu hic bu kadar yere goge sigdirmama durumu olmadi
İçeri gidipte sarılayım bari bu kadar matah madem
Eski sevgilim de mesaj atmıştı 3 saat önce terslemiştim eee artık beştaş fotoğrafı atmanın zamanı geldi,subliminali verelim alttan alttanBen şu an aynada kendimi öpüyorum.
Bizdeki hergun bu mesleği seçtiği güne lanet ediyo ama konu sahibi kendi bilir tabiÖbür konusuna da yazdım zaten
Ne var bu avukatlarda ben neden göremiyorum bir artısını diye ama o avukatlığı böyle statülü bir meslek sanıyor
Belki Cidden adalet mezunu olup büyük heveslerle DGS ile hukuk okumak isteyen bu arada da kendince böyle meşgaleler bulan genç bir kardeşimizdir
Bizdeki hergun bu mesleği seçtiği güne lanet ediyo ama konu sahibi kendi bilir tabi
Zaten bu şekilde yüceltip sadece statusel olarak bakan kadınlar olduğu için çoğu meslek dalına sahip erkekler özellikle genç standartlardaki erkeklerden bahsediyorum ukala bencil çok bilmiş tavırlara bürünüp karşısındakine fuckbuddy ile one night stand tarzı ilişkisel bakarak kızı iltifatlarla yağlayıp işi bağlamaya bakıyor.Meslek zaten beter halde de
Avukat Adam diye özel statü yaptı
Aha bizimki yayıldı koltuğa diyorum ama hiç bana o konuda yorum yapmıyor konu sahibi, avukat olunca hayatımızda ne değişiyor aynı insan işte
Önemli olan mesleği değil insanlığı
Başka bir konuda bir gelinimiz 26 bileziği bizatihi burada fotoğraflafla belgelenmiştir 28ooooov 26 mı 28 mi
hay maşallah bedavaya gitmişiz resmenBaşka bir konuda bir gelinimiz 26 bileziği bizatihi burada fotoğraflafla belgelenmiştir 28
Bir acı kayfeye gittim deseneAvukat damattan 28 Bilezik mi isteniyor
Ayyyy biz bedava gittik desene
Bir acı kayfeye gittim desene
Bilmemki:) ben inandim neden olmasin :)Hee canim kesin öyleydiben pek inanmadiydimda
Bilemeyeceğim bak ismi yetiyorOlur mu ya çalıştım kendime set aldım düğünde de taktım
Hatta düğünden kalan tek şey kasada duruyor
Avukat adamlar darphane değil ki
Beni nasil da dogruladin.Benim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.