- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
-
- Konu Sahibi TamBirMerve
Sorma ya. Biri tıp okur hindistana gidip cocuk yapıp ev hanımı olur. Biri tunusa gider karsinda exotik bi koca yerine anakuzusu sutoglan bulur. Diğeri türkçe bilmeyen kendini anlamayan biriyle birlikte oluracayip ekşin var burda aslında ben hep banlı olduğum icin denk gelemiyorum Allahtan hepsine
Birde şey vardı burda karadeniz tarafında çok adi bilinen bir ailenin bir oğlundan hamile kalan kız çocuk geleceğim geleceğim diyip gelmiyordu o noldu yaSorma ya. Biri tıp okur hindistana gidip cocuk yapıp ev hanımı olur. Biri tunusa gider karsinda exotik bi koca yerine anakuzusu sutoglan bulur. Diğeri türkçe bilmeyen kendini anlamayan biriyle birlikte oluracayip ekşin var burda aslında ben hep banlı olduğum icin denk gelemiyorum Allahtan hepsine
Hocayı beğeniyorum diye konu açta, kart herifle ne işin var diye senle dalga geçelimOlmuyo be zor beğeniyorum ben,keşke bi hocama falan aşık olsaydim ekşın olurdu forumda amaaa yok nerde keder meder orda peri
Şu arab tarzı makyaj yapan hırçın hanım kızımızmıSu arabistana gidecek cesur kizimizida unutmayalim :) la biz turk erkekleriyle basa cikamiyoz bunlar asmislar kendilerini yeminlen :))
Bencr o cocuk hic gelmediBirde şey vardı burda karadeniz tarafında çok adi bilinen bir ailenin bir oğlundan hamile kalan kız çocuk geleceğim geleceğim diyip gelmiyordu o noldu ya
Arsiv gibi oldum ben burdaBir tane hanım kızımız vardı. Patronuna ilanı aşk eden. Ona ne oldu sahi ? Cok romantik bulmustu durumu bir sürü arkadaş. Ben çoktandır okuyamadım Bdv.. Ama bunu cok merak ediyorum....
Kızın dediğine göre geldi ya da o kaçti düğünü falan olacaktı farklı hesaplardan iki konu daha açtı o kız banlandikcaBencr o cocuk hic gelmediAaa ben o konuyu nasil kaçırdım inan hiç bilmiyorum. Haber alırsan banada aktar bizede eğlence çıktı
Burda insanların üstüne gidildiğinde kendilerini aklamaya geçiyor hepsi zaten. Olmayacak şeylere oldu falan diyorlar burdaki kadınlara gıcıklık olsun diye. Ben çoğu şeye inanamiyorum. Hele şu süslü kelimelerle yazılan şeylere hic. Kadin aldatılmış ama kocasını şiir gibi anlatıyor anlamadim gittiKızın dediğine göre geldi ya da o kaçti düğünü falan olacaktı farklı hesaplardan iki konu daha açtı o kız banlandikca
Degistirin mademki iyi degiller bir fazlaliklari yok memnun degilsinuz degistirinNe yapalım kocayı mı değiştirelim
Bu arada sadece avukatla evli değilim avukatım da
Iste ondan bahsediyolar :) napsin hala trip atiodur patronuna:)patronuna odana girmem yasaklanmali diyen kiz ne yapti acaba
Yoooh artıkpatronuna odana girmem yasaklanmali diyen kiz ne yapti acaba
Tmm birakin konu sahibide tecrubelensin:)Hepsi tecrube etmis iste. Bu yuzden abartma diyor olamazlar mi?
He o bacimiz ustune bastin :)Hocayı beğeniyorum diye konu açta, kart herifle ne işin var diye senle dalga geçelimsen zor beğenmekten kaybediyorsun. Elalemin kızlarına bak çatır çatır sevgili buluyor
Şu arab tarzı makyaj yapan hırçın hanım kızımızmıona ödül vermek lazim zaten. Ama olsundu, o adam yüzük almıştı
Ee daha ne o zaman belki oda oyle hissedior:)guvenilir geliyor olabilir.senin isyerin avukat dolu olabilir herkeste o imkan yokNiye abartı olsun ki... ben ne yana dönsem avukat şu ara. Yeni ayrıldığım işyerinde 4 tane avukat vardı. 2 si hem avukat hem noterdi. Ama 4 ü de çok alakasız başka işler yapıyordu. Avukat nüfusunda artış mı var nedir ? .. Ama avukat arkadaş sahibi olmak da insana güven veriyor yalan değil yani...
Benim etrafimda dolu olmadigi icin ben yemistim:)bak buda salliyormusAvukat artışı olduğu doğru da
Hem avukat hem noter olunmaz
Noter olmanın önşartı avukatlık stajı yapmak da yıllar sonra noter olursan avukatlık ile ilişkin kesilir
Ben sizin yorumunuzu alıntılarken herhangi bir gaye gütmedim. Bu bir imkan ya da imkansızlık meselesi değil. Konu sahibinin önceki konularına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacağınıza eminim.Ee daha ne o zaman belki oda oyle hissedior:)guvenilir geliyor olabilir.senin isyerin avukat dolu olabilir herkeste o imkan yok
Bu söz bana ise ben bir şey sallamadım arkadaşım. Noterlerin çoğu belki de tamamı emin degilim avukat kökenlidir. Teyid etmek zor değil ki bunu.Benim etrafimda dolu olmadigi icin ben yemistim:)bak buda salliyormus
Olabilir herkesin hayalinde evlenecegi kisinin hayali olmuyormu. Soyle olsun biyle olsun meslegi su olsun gibisinden.ben burdan yola cikarak hak verdimBen sizin yorumunuzu alıntılarken herhangi bir gaye gütmedim. Bu bir imkan ya da imkansızlık meselesi değil. Konu sahibinin önceki konularına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacağınıza eminim.
Her aşamayı burada yaşaması ve sürekli mesleki vurgu yapması... Yani mesele konu sahibinin tavrı aslında...
:)Bu söz bana ise ben bir şey sallamadım arkadaşım. Noterlerin çoğu avukat kökenlidir. Teyid etmek zor değil ki bunu.
Yapmayın Allah aşkınıza yahu...