Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Kaç yıllık avukatım savcıdan başka iddianame hazirlayanını da görmedim neyse duzenlemissiniz zaten.

Bu adam mesleğinin "ismini" kullanarak seni, egosunu tatmin etmek amaciyla kullanmaya çalışıyor. Ama kocaman bir "tırt". Neyse icinde kalmamis buluşmuşsun, bi daha bulaşma buna bence

Olabilir herkesin hayalinde evlenecegi kisinin hayali olmuyormu. Soyle olsun biyle olsun meslegi su olsun gibisinden.ben burdan yola cikarak hak verdim
Yanlış yolda dogru gidilmez
Bizim konu sahibine anlatmak istediğimiz şey adamın yanlış olduğu,sırf mesleği için yanlışlığa kollarını açarak kosmaması adama kendini yem etmemesi. Çünkü adam bu kizin baktığı gibi bakmiyor bariz bu. He ikisinin de beklentileri bir olur o zzaman kimseye laf düşmez. Ama beklentiler farklı,yanlış insanla doğru yola cikilmaz

+1

Herneyse artik millet biraz dalgaya aldi da olabilir yani insanlik hali. Bu verdigin cevaba soylenecek sozun yok

Aynı şeyi yaptım , dayanamayıp yorum yazdım bununla ilgili , sizin yorumunuzu şimdi gördüm.Boşver çok da önemli değil der mi insan ya , anahtarlarımı kaybettim diye bir iki bakınır en azından.Kurguyu zayıf buldum ben açıkcası.

Dimi dimi aslında beni çok sever ama neredeyse ölecektim gerçekten şaka gibi bazı konular bu kızda yarın bir gün gelir konuyu aklar adama nasıl tekme vurduğunu anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…