Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

gidip avukat mi diye bakmiyorsunuz eger gercekten oyle biri olsaydi baktim kizlar avukat yada degil derdin ... burdakilerde var saniyor aslinda kafadan atiyorsun ...yok eglencelisin dedi yok bilmem ne ?

Arkadaşım baktım ve yorum yazdım bir üstte oku ve öyle yorum yap hey allahım ya

Kendi kendimi rezil edip olmadık durumlara sokma konusunda bir numarayımdır. Şuanda da konu buna doğru gidiyor sanırım bugün olduğu gibi pöff
Canim sen kac yasindasin? Neden boyle konusuyorsun sen? Iki kelimenden biri rezillik. Yazim dilin cok basit. Nasil desem sanki 18 yas alti biri gibi. Annesi akademisyen olan bir kiz icin sence de fazla ergence degil mi konusmalarin? Bu konu bana fake geliyor o yuzden. Kusura bakma.

Dava iddianame kabul görürse açılmış oluyor, ne biliyor kabul olacağını da hazırlık yapacak, iddianamenin kabul olmama durumu olursa peki o dilekçe nolacak ya da iddianamede beklemediği şeyler yazıyorsa? Iddinanamede ne yazdığını bilmeden neye göre savunma yapacak? Dilekçeyi gelen iddianameye göre hazırlaması gerekir. Çok alakasız diyorum, hala ısrar ediyorsunuz. Aksine hukuk okumamış olma ihtimali olan avukattır, daha davanın açılacağı bile belli olmadan savunma hazırlığı yapmaya çalışıyorsa.

hayali arkadasinin soylediklerini kabul edecek bosuna ugrasmayin

Adam seni beğenmemiş .beğense bırakıyım falan illaki derdi . Bahane uydurmazdı .ee watsaptan yazdımı sana şimdiye kadar ? Gelsin dedikodular

Benim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.

11 sayfanin tamamini okudum kafamda 50 anpul yandi
Anneniz avukat ama yapmiyo ogretim gorevlisi baro kaydina nasil ulasilacagini bilmiyo siz dgsden hukuka gecisi ogretim gorevlisi annenize degil esmer arkadasa soruyosunuz

Adalet okumussunuz ama iddianameyi bilmiyosunuz ? Burada arkadaslar yazinca oan israr etmedi kismina takiliyosunuz

Hic tanimadiginiz biriyle tavirlari konusmasi hosunuza gitmedigi halde bulusuyosunuz ama anahtarlik dusuyo ?

Ne anahtarligi bu ? Anahtar komple dusmemis anahtarlik dusmus garson carpti vs bisey dustu diyosunuz zink anahtarligi geliyo aklina ?

Ah be canim kactane erkek oyle kalpli malpli anahtari alipta araba anahtarina takarda masaya koyar ? o dedigin lisede olur o da cepte durur

Ama İddianame hazırlanırken suçlama belli değil ki savunma yazılsın

Savunma yazacaksa savunma yazacağım der

Dosyaya bakacağım der

Savcı İddianame hazırlanış mı adliyeye gidip bunu sorgulatacağım der

Ama sana ilk dediği yahut sonra mesajla dediği gibi demez

Hoş o cümleyi avukat katibi de demez olağan şartlarda adalet mezunu da bunları yemez

Aynen öyle, ben 3 senelik avukatım iddianame yazan avukat görmedim.. canı savcılık oynamak istemişse bilemem savunma filan dese tamam da ne bileyim, ortada bi yalan var bence ama kim yalancı çözemedim.. bi de avukatları neden bu kadar gözünde büyütüyorsun ki.. benim eski sevgilim de avukattı ve beş parasızdı.. öyle giyimine, ofisine filan bakıp aldanma yani.. ayrıca bu adam avukat olmayabilir, iddianameyi kimin yazacağını bile bilmiyor.. baro levhasına gir bak bakalım avukat mı:)

Tamam :)

Kim ama kim ?

+ Anahtarlik orada kaldi , anahtar var miydi uzerinde. Hobi olsun diye mi tasiniyordu.

Ay konu nerelere geldi valla bezdiriyorsunuz insanı anlatıyorum anlatıyorum yokkk tamam hepiniz on numara avukatlarsınız biz salağız. Mune konum saçma sapan saptırılıyor, kapanmasını istiyorum.

Ay konu nerelere geldi valla bezdiriyorsunuz insanı anlatıyorum anlatıyorum yokkk tamam hepiniz on numara avukatlarsınız biz salağız. Mune konum saçma sapan saptırılıyor, kapanmasını istiyorum.

Hukuki bilgiden once bence psikolojik destek alin.
Hayalalemi insanin basina ciddi problemler acabilir

Kimse takmamış ama sormadan duramayacağım :) anahtarlığı neden arama zahmetine girmedi, içinde anahtar yok muydu? Hadi yoktu diyelim, boş anahtarlığın masanın üstünde ne işi vardı?
Ve bir insan neden yanında hiçbir işe yaramayan bir anahtarlık taşır? Demekki önemli ama kaybedip arama zahmetine bile girmiyorsa çok da önemli değilmiş.
!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…