- 28 Aralık 2017
- 175
- 278
-
- Konu Sahibi TamBirMerve
gidip avukat mi diye bakmiyorsunuz eger gercekten oyle biri olsaydi baktim kizlar avukat yada degil derdin ... burdakilerde var saniyor aslinda kafadan atiyorsun ...yok eglencelisin dedi yok bilmem ne ?
Arkadaşım baktım ve yorum yazdım bir üstte oku ve öyle yorum yap hey allahım ya
Yok birde ağzını açıyorsun adam çürük dişini çekiyor yani romantizme bak. Ağız açık, salyalar akıyorben dişçiye gittiğimde stresten bişey görmüyorum. İnsanlarda ne azim varya:))
Canim sen kac yasindasin? Neden boyle konusuyorsun sen? Iki kelimenden biri rezillik. Yazim dilin cok basit. Nasil desem sanki 18 yas alti biri gibi. Annesi akademisyen olan bir kiz icin sence de fazla ergence degil mi konusmalarin? Bu konu bana fake geliyor o yuzden. Kusura bakma.Kendi kendimi rezil edip olmadık durumlara sokma konusunda bir numarayımdır. Şuanda da konu buna doğru gidiyor sanırım bugün olduğu gibi pöff
Dava iddianame kabul görürse açılmış oluyor, ne biliyor kabul olacağını da hazırlık yapacak, iddianamenin kabul olmama durumu olursa peki o dilekçe nolacak ya da iddianamede beklemediği şeyler yazıyorsa? Iddinanamede ne yazdığını bilmeden neye göre savunma yapacak? Dilekçeyi gelen iddianameye göre hazırlaması gerekir. Çok alakasız diyorum, hala ısrar ediyorsunuz. Aksine hukuk okumamış olma ihtimali olan avukattır, daha davanın açılacağı bile belli olmadan savunma hazırlığı yapmaya çalışıyorsa.Pardon siz avukat mısınız ? Adamın bana dediği şu; iddianame hazırlanacak benimde büroda işlerim var gitmem gerek. Masada otururken iddianame hakkında bir şeyler konuşmuştuk belkide aklına o yüzden böyle bişey geldi kandırıyorsa. Kandırmıyorsa da gayet normal dediği. iddianame hazırlanıyorsa ve müvekkili varsa avukatta kendi işine başlayabilir nasıl bir savunma gereklidir diye. Yani belki çalışkan bir avukattır, dava iyidir, kovuşturma aşamasını bekleyemiyor olabilir... bla bla çok şey sayabiliriz
Dava iddianame kabul görürse açılmış oluyor, ne biliyor kabul olacağını da hazırlık yapacak, iddianamenin kabul olmama durumu olursa peki o dilekçe nolacak ya da iddianamede beklemediği şeyler yazıyorsa? Iddinanamede ne yazdığını bilmeden neye göre savunma yapacak? Dilekçeyi gelen iddianameye göre hazırlaması gerekir. Çok alakasız diyorum, hala ısrar ediyorsunuz. Aksine hukuk okumamış olma ihtimali olan avukattır, daha davanın açılacağı bile belli olmadan savunma hazırlığı yapmaya çalışıyorsa.
Canim sen kac yasindasin? Neden boyle konusuyorsun sen? Iki kelimenden biri rezillik. Yazim dilin cok basit. Nasil desem sanki 18 yas alti biri gibi. Annesi akademisyen olan bir kiz icin sence de fazla ergence degil mi konusmalarin? Bu konu bana fake geliyor o yuzden. Kusura bakma.
Pardon siz avukat mısınız ? Adamın bana dediği şu; iddianame hazırlanacak benimde büroda işlerim var gitmem gerek. Masada otururken iddianame hakkında bir şeyler konuşmuştuk belkide aklına o yüzden böyle bişey geldi kandırıyorsa. Kandırmıyorsa da gayet normal dediği. iddianame hazırlanıyorsa ve müvekkili varsa avukatta kendi işine başlayabilir nasıl bir savunma gereklidir diye. Yani belki çalışkan bir avukattır, dava iyidir, kovuşturma aşamasını bekleyemiyor olabilir... bla bla çok şey sayabiliriz
Dava iddianame kabul görürse açılmış oluyor, ne biliyor kabul olacağını da hazırlık yapacak, iddianamenin kabul olmama durumu olursa peki o dilekçe nolacak ya da iddianamede beklemediği şeyler yazıyorsa? Iddinanamede ne yazdığını bilmeden neye göre savunma yapacak? Dilekçeyi gelen iddianameye göre hazırlaması gerekir. Çok alakasız diyorum, hala ısrar ediyorsunuz. Aksine hukuk okumamış olma ihtimali olan avukattır, daha davanın açılacağı bile belli olmadan savunma hazırlığı yapmaya çalışıyorsa.
Ama İddianame hazırlanırken suçlama belli değil ki savunma yazılsın
Savunma yazacaksa savunma yazacağım der
Dosyaya bakacağım der
Savcı İddianame hazırlanış mı adliyeye gidip bunu sorgulatacağım der
Ama sana ilk dediği yahut sonra mesajla dediği gibi demez
Hoş o cümleyi avukat katibi de demez olağan şartlarda adalet mezunu da bunları yemez
Aynen öyle, ben 3 senelik avukatım iddianame yazan avukat görmedim.. canı savcılık oynamak istemişse bilememsavunma filan dese tamam da ne bileyim, ortada bi yalan var bence ama kim yalancı çözemedim.. bi de avukatları neden bu kadar gözünde büyütüyorsun ki.. benim eski sevgilim de avukattı ve beş parasızdı.. öyle giyimine, ofisine filan bakıp aldanma yani.. ayrıca bu adam avukat olmayabilir, iddianameyi kimin yazacağını bile bilmiyor.. baro levhasına gir bak bakalım avukat mı:)
Ay konu nerelere geldi valla bezdiriyorsunuz insanı anlatıyorum anlatıyorum yokkk tamam hepiniz on numara avukatlarsınız biz salağız.Mune konum saçma sapan saptırılıyor, kapanmasını istiyorum.
niye öyle dedin ya erkek kardeşim avukatAkli olan avukatla cikmaz. Bi avukatla cikacagina git kendini bi yerden asagi at.