- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
-
- Konu Sahibi TamBirMerve
Ay bencede ya bende bi killandim bu avukat beydenİş arkadaşı ile konuşuyor sanki. G..zekalı. esmer mesmer de adamda tat yok.
Kimse takmamış ama sormadan duramayacağım :) anahtarlığı neden arama zahmetine girmedi, içinde anahtar yok muydu? Hadi yoktu diyelim, boş anahtarlığın masanın üstünde ne işi vardı?
Ve bir insan neden yanında hiçbir işe yaramayan bir anahtarlık taşır? Demekki önemli ama kaybedip arama zahmetine bile girmiyorsa çok da önemli değilmiş.
!
Kimse takmamış ama sormadan duramayacağım :) anahtarlığı neden arama zahmetine girmedi, içinde anahtar yok muydu? Hadi yoktu diyelim, boş anahtarlığın masanın üstünde ne işi vardı?
Ve bir insan neden yanında hiçbir işe yaramayan bir anahtarlık taşır? Demekki önemli ama kaybedip arama zahmetine bile girmiyorsa çok da önemli değilmiş.
!
aaa evet bende hatırladım onu ne oldu acepBitane daha vardi. Dişçiye gitmişti doktor buna aşık olmuştu güya noldu ki osen bilirsin
Benim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.
Bizim bir merve vardi sıkısınca hakaret ederdi. Uslubunu ona benzettim.
yurtta kalirken biri vardi adi merve fesatin onde gideniydi ...namaz kiliyordu birde ... ezan okunuyordu duymadi sandim seslendim duyuyorum diye beni azarlamisti aklima geldi birden
!
colin mi sabit fikirli ve sıkıcıBenim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.
Ben üç avukat reddetmiş biri olaraktan bu konuya yorum yapma hakkımı kullanıcamGüzelim bak önceki konunun sonunda özetle demişsin ki "siz beni kıskandınız, ondan böyle yorumlar yaptınız, bana da sen kimsin ki avukat sana baksın, demeye getirdiniz."
Oysaki kimse seni böyle aşağılamadı. Senin bu konuda kompleksin var bence ve sen bu adamı bu yüzden bu kadar takıyorsun, adamın davranışlarını da göz ardı edip, sağlıklı bir değerlendirmeye giremiyorsun. Önce bu konuyu bir psikolog yardımı ile aş, sonra kafa dengi ve mutlu olabileceğin birini bulursun, bu da benden sana abla tavsiyesi.
Yuhhh sana. Hiçte eğlenceli komik cici bir kız degilmissinBenim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.
Anneniz avukat ve baro levhasını bilmiyor muSonrasında aldığım cevap bana gayet mantıklı geldi ya da kötü gelmedi... herkesin görüşüne saygı duyuyorum konu benim yanlış anlatımımdan dolayı buralara sürüklendi. Dediğiniz gibi de olabilir pek tabi ama ben hiç sanmıyorum. O dedikleri siteye girdim baktım sadece adını soyadını bide ilçeyi yazdım arattım bir sonuç çıkmadı ama o sitede çıkıyorsa veya çıkmıyorsa kesin avukattır veya değildir diyemezmişiz bunuda bu arkadaşlar söyledi... annemede sordum öyle bir site bilmiyorum dedi. o site kesin bir sonuç vermiyormuş yani. başka şekilde çözücem durumu sırf sizin için
Bu kısmı ilk yorumumda ben de dedim; ama dikkate almadı sanırım. Bence adama inanası var, biz aksi bir şey diyince suçlu oluyoruz. Onaylayalım yeterdi.gideceği yere kadar bırakmakta ısrar eder deli gibi.
Çok teşekkür ederim efenim.
Kız eviyiz bikere öyle basit olmaz son gelinimiz 26 bilezikliydi Artırıyorum damat avukat bikerem 28 diyorum aşağı olmaz
Anneniz avukat ve baro levhasını bilmiyor mu
Nerden mezun acaba oxfordyus sallamasos üniversitesinden falan mı?
Kız eviyiz bikere öyle basit olmaz son gelinimiz 26 bilezikliydi Artırıyorum damat avukat bikerem 28 diyorum aşağı olmaz
ooooov 26 mı 28 miKız eviyiz bikere öyle basit olmaz son gelinimiz 26 bilezikliydi Artırıyorum damat avukat bikerem 28 diyorum aşağı olmaz