Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

TamBirMerve

Yay ♐
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
175
278
Hepinize merhaba kızlarr esmerle buluştuk aktarıyorum uzun olursa artık kusura bakmayın...
Cumartesi günü buluşmayı teklif etmişti ya hani aradan zaman geçti düşündüm düşündüm burada bir çoğunuzun verdiği tavsiyeler üzerinede ilkten gitmemeyi düşündüm. Sonra yine düşündüm iyice ve madem durum buraya kadar geldi o kadar konuştuk ettik sizlerle ve arkadaşlarımlada paylaştım en iyisi gideyim alt tarafı bir buluşma yani olursa olur, olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya hem içimi dökerim uslubun pek hoş değil vs diye ne olacaksa olur içimde kalmasından iyidir sonuçta yüzyüze konuşmak daha iyi... amacı başkaysada zaten ulaşamaz dedim ve sizin dediğiniz gibi onu zorlamaya karar verdim önce

Mesaj attım dedim ki cumartesi işim var perşembe ancak müsaitim o gün buluşsak olur mu. Pazar olsa ? dedi. Yok dedim perşembe boşum sadece (halbuki boşum). Sonra işim var mı bir düşüneyim, yok olur dedi. Ayarladık.

Bugün buluşma yerimize gittim saat 2 de buluşacaktık ben 13.20 de ordaydım yolu hesap edemedim yoksa biraz geç gidecektim ve hala kafamda deli sorular... ekip gitsem mi acaba gününü görsün yok ya geldim şimdi o kadar... bi yerde takılayım da bir saat sonra mı gelsem beklesin beni falan diye kendimle cebelleşirken gidip bir yerde bekleyip sonda gelmeye karar verdim kalktım ayağa tam kapıdan çıkıyordum onu gördüm tam resimdeki gibi aynı kaşlar gözler tip... bazısı resimde farklıdır ya bu hiç öyle değil. O da beni tanıdı. Merhaba gidiyordun sanırım dedi. Yoo ben dışarda hava alacaktım çok sıcak burası merhaba. İstersen terasa çıkalım dedi. (rezillik ya tam oturduğum masanın yakınında da teras var durumu toparlayamadım anladı kesin) Olurr dedim çıktık terasa oturduk hava buz gibi dondumm çocukta üşüyor belli ama ses çıkmıyor tabi ikimizdende aklıma yanayım konuşmaya başladık hepsini yazamayacağım gereksiz uzun olur. Bir 15 dk falan terasta kaldık dedim içeri geçelim mi. Geçtik neyse hukuk sistemi, benim sınavlarım falan konuştuk kendimizden bahsettik. Artık bir yerden konuya girelim dedim ve dedim ki ya sen çok içi dışı bir birine benziyorsun konuşma tarzın çok rahat.. hep böyle misin ? Evet öyleyim sende gayet hoş ve sevimli bir kıza benziyorsun konuşman tavrın dikkatimi çekti dedi. Teşekkür ederim dedim.

Kahve içiyorduk. ben hemen geliyorum dedi kalktı gitti heralde lavaboya. Bende o ara telimle oynuyorum gözlerimi kaldırdığımda baktım ki telefonunu kulaklığını ve yanında küçük bir anahtarlık masaya bırakmış. Asla huyum değildir ama o küçük anahtarlık dikkatimi çekti kalp gibi bişeydi yoksa acaba sevgilisi mi var hediye mi diye aldım elime tam bakıcam düşürdüm yere. Yer yarıldı içine girdi sanki kızlar arıyorum arıyorum yok eğildim masanın altlarına baktım resmen sürüngenler gibi yerde süründüm millet bana bakıyor bu mal ne yapıyor diye eminim allahım nolur nolur bulayım diyorum o sırada esmer geldi hemen kalktım oturdum. Bir sorun mu var dedi. Yok dedim (söyleyemedim tabi anahtarlığına izinsiz baktım yere düşürdüm diye) Sonra konuşmaya başladık fark etmedi anahtarlığı ama benim içim içimi yiyor konuyada odaklanamıyorum en sonunda dedim ki bişey söylüycem garson burdan geçerken eli çarptı masadan bişey düştü böyle küçük bişeydi sanırım dedim. Anahtarlık mı nereye düştü dedi. Görmedim ki görsem kaldırırdım dedim. Biraz bakında sağa sola neyse artık o kadar da önemli bişey değildi boşverelim dedi. Anlamış mıdır kızlar ya ? nedir bu şanssızlığım ikinci rezillik

Kızlar bişey fark ettim ben bir ara başka şeylere odaklanmışken birden esmerin beni izlediğini fark ettim. o an gerçekten bir hoş oldum hissettim ya ama çaktırmadım. Bu an aklımdan çıkmıyor...

Buluşma sonunda birbirimizin numarasını aldık dedi ki whattsappın var mı ordan konuşuruz... sonra cafeden çıktık. İşte tam da burda tüm o hissettigim güzel duygular gitti. Bana aynen dedi ki: Benim biraz işim var büroya geçicem seni bırakayım mı yoksa kendin gider misin. e tabi böyle sorunca yok sen işine bak ben giderim dedim hiçte ısrar etmedi peki dedi. sonradan düşündüm daha ilk buluşmamız eve bırakmaması normaldir belki ne diye bıraksın ki. bilmiyorum

Buluşma böyle geçti kızlar sizce nasıl ? Eve bırakmak istememesi normal mi ? Benim içimde çok garip bir şekilde sıcaklık hissi oluştu... ama buna takıldım. anahtarlıkta kayboldu benim yüzümden

Son düzenleme:
Aklıma taktınız şimdi bakk ama ben kesinlikle şüphelenmedim sahtekar bir tipe benzemiyor mesaj atıcam bakim işlerin nasıl hazırladın mı bişey sorucaktım müsaitsen diye ağzını arayayım
Bu kadar düşüneceğinize baro levhasindan aratın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…