- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi TamBirMerve
O olaydayda böyle tutarsizciklar vardi sankim :/Bilmemki:) ben inandim neden olmasin :)
Ben bi disciden hoslandim dedigini biliom ta dur herhlde karistirdim otobusteki muavini begeniyodu biri onlar cikmaya basladydi konulari karistirmis olabilirim :))O olaydayda böyle tutarsizciklar vardi sankim :/
Ayyyyy "Sayın jüri üyeleri, şimdi soruyorum size , sanık sandalyesinde oturan şu zavallı kadına bir kere daha bakın " repliği çok havalı değil mi ?
Bence hanım kızımız bütün duruşmaların bu havada geçtiğini sanıyor o yüzden bir avukat hayranlığı var...
Hiç bana sarma ablacım. Ben mühendis severim....
Biride yabancı bi garsona aşık olmuştuBen bi disciden hoslandim dedigini biliom ta dur herhlde karistirdim otobusteki muavini begeniyodu biri onlar cikmaya basladydi konulari karistirmis olabilirim :))
Kuzenimi zor ikna etmiştim bizim mahkemelerde jüri olmadığına
Kendisi Boğaziçi elektrik elektronik okuyordu o esnada
Bana da sen bilmiyorsun ilerleyen yıllarda öğrenirsin diyordu
Buraya konu açıp ona buna aşık oldum diye 100 sayfalık konu ilerletmediğim icin mi hayatım da hic birşey yolunda gitmiyor ya rabbel aleminBiride yabancı bi garsona aşık olmuştuo noldu acaba. Muavini hatırlıyorum, yazışıyorlardı goruseceklerdi keske herkes sonucuda paylassa
İşte düşünün artik her yer hukuk fakültesi her yer avukat kisi başına 5 avukat düşüyor,nasiplenmesin mi yavrucaklarValla konu sahibinin avukat olayini abartmasina yorumlari okuyunca hak verdim..atip tutuyorsunuz abartma diyorsunuz ama masallah hepinizde avukatla evlisiniz:)
Valla konu sahibinin avukat olayini abartmasina yorumlari okuyunca hak verdim..atip tutuyorsunuz abartma diyorsunuz ama masallah hepinizde avukatla evlisiniz:)
Hepsi tecrube etmis iste. Bu yuzden abartma diyor olamazlar mi?Valla konu sahibinin avukat olayini abartmasina yorumlari okuyunca hak verdim..atip tutuyorsunuz abartma diyorsunuz ama masallah hepinizde avukatla evlisiniz:)
Haha aynen cnm ya o garsonu bende hatirliorum . Buarada baya cesur kizlarimiz varmis :)Biride yabancı bi garsona aşık olmuştuo noldu acaba. Muavini hatırlıyorum, yazışıyorlardı goruseceklerdi keske herkes sonucuda paylassa
Niye abartı olsun ki... ben ne yana dönsem avukat şu ara. Yeni ayrıldığım işyerinde 4 tane avukat vardı. 2 si hem avukat hem noterdi. Ama 4 ü de çok alakasız başka işler yapıyordu. Avukat nüfusunda artış mı var nedir ? .. Ama avukat arkadaş sahibi olmak da insana güven veriyor yalan değil yani...Valla konu sahibinin avukat olayini abartmasina yorumlari okuyunca hak verdim..atip tutuyorsunuz abartma diyorsunuz ama masallah hepinizde avukatla evlisiniz:)
Kendine zıt birini seçmelisin canım benim. Yani imkansızı. Böyle yolda yürüyen herhangi biri. Sonra deli gibi aşık olmak. Takıntı haline getirmek. Cocuk kibarca reddetme çabasına girincede seninle konuştu diye umitlenmekBuraya konu açıp ona buna aşık oldum diye 100 sayfalık konu ilerletmediğim icin mi hayatım da hic birşey yolunda gitmiyor ya rabbel alemin
Niye abartı olsun ki... ben ne yana dönsem avukat şu ara. Yeni ayrıldığım işyerinde 4 tane avukat vardı. 2 si hem avukat hem noterdi. Ama 4 ü de çok alakasız başka işler yapıyordu. Avukat nüfusunda artış mı var nedir ? .. Ama avukat arkadaş sahibi olmak da insana güven veriyor yalan değil yani...
Sorma ya. Biri tıp okur hindistana gidip cocuk yapıp ev hanımı olur. Biri tunusa gider karsinda exotik bi koca yerine anakuzusu sutoglan bulur. Diğeri türkçe bilmeyen kendini anlamayan biriyle birlikte olurHaha aynen cnm ya o garsonu bende hatirliorum . Buarada baya cesur kizlarimiz varmis :)
Olmuyo be zor beğeniyorum ben,keşke bi hocama falan aşık olsaydim ekşın olurdu forumda amaaa yok nerde keder meder orda periKendine zıt birini seçmelisin canım benim. Yani imkansızı. Böyle yolda yürüyen herhangi biri. Sonra deli gibi aşık olmak. Takıntı haline getirmek. Cocuk kibarca reddetme çabasına girincede seninle konuştu diye umitlenmeksonra gel burda hepberaber ağlayalım
Su arabistana gidecek cesur kizimizida unutmayalim :) la biz turk erkekleriyle basa cikamiyoz bunlar asmislar kendilerini yeminlen :))Sorma ya. Biri tıp okur hindistana gidip cocuk yapıp ev hanımı olur. Biri tunusa gider karsinda exotik bi koca yerine anakuzusu sutoglan bulur. Diğeri türkçe bilmeyen kendini anlamayan biriyle birlikte oluracayip ekşin var burda aslında ben hep banlı olduğum icin denk gelemiyorum Allahtan hepsine
Dedim ya zaten yapmıyorlar diye. Hem noterlik belgesi hem diploma duvarda yanyana asılı duruyor. Yapılan iş ise o kadar başka.. Ne avukatlık ne noterlik...Avukat artışı olduğu doğru da
Hem avukat hem noter olunmaz
Noter olmanın önşartı avukatlık stajı yapmak da yıllar sonra noter olursan avukatlık ile ilişkin kesilir