Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Kimse takmamış ama sormadan duramayacağım :) anahtarlığı neden arama zahmetine girmedi, içinde anahtar yok muydu? Hadi yoktu diyelim, boş anahtarlığın masanın üstünde ne işi vardı?
Ve bir insan neden yanında hiçbir işe yaramayan bir anahtarlık taşır? Demekki önemli ama kaybedip arama zahmetine bile girmiyorsa çok da önemli değilmiş.
!

Ya konu sahibi esasen konu böyle dallanır budaklanır sanmıştı da biz adama taktık

Malum kıskandık avukat sevgilisini

O benim yan koltukta yatan avukatı görse bir daha avukat sevgili ister mi bilinmez

Kimse takmamış ama sormadan duramayacağım :) anahtarlığı neden arama zahmetine girmedi, içinde anahtar yok muydu? Hadi yoktu diyelim, boş anahtarlığın masanın üstünde ne işi vardı?
Ve bir insan neden yanında hiçbir işe yaramayan bir anahtarlık taşır? Demekki önemli ama kaybedip arama zahmetine bile girmiyorsa çok da önemli değilmiş.
!

Anahtarlik kalpliymis onu kurcalarken dusurmus
Ev anahtari olmayacagina gore araba anahtari
Zira evin anahtarini masaya koyan psikopat gormedim ben
Ama kucucuk sey av arkadasin aklina hemen gelmis ne anahtarligim mi demis

Benim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.

Bizim bir merve vardi sıkısınca hakaret ederdi. Uslubunu ona benzettim.

!
:super:
Sırf şu soruyu soran oldu mu diye bütün sayfaları okudum yaa:KK53:

Cidden şu anahtar mevzunu açıklasanıza?
İnsan anahtarını aramaz mı?
Ve ya boş anahtarlık taşır mı?
Nedir aslı astarı?:süslü:

Benim nasıl konuşacağıma kimse karar veremez küfür de ederim canımın istediği gibide konuşurum . Sende sabit fikirli, sıkıcı bir tipsin. Senin gibilerle çok karşılaştım söyledikleriniz zerre umrumda değil bakın uzakta da köpek havlıyor gidip soruyor muyum neden havlıyorsun diye. Onun havlaması bile benim için daha önemli ya açsa, ya deprem olacaksa. Kısaca boş yapma, vaktimide çalma.
colin mi sabit fikirli ve sıkıcı :KK48: emin misin????

Güzelim bak önceki konunun sonunda özetle demişsin ki "siz beni kıskandınız, ondan böyle yorumlar yaptınız, bana da sen kimsin ki avukat sana baksın, demeye getirdiniz."
Oysaki kimse seni böyle aşağılamadı. Senin bu konuda kompleksin var bence ve sen bu adamı bu yüzden bu kadar takıyorsun, adamın davranışlarını da göz ardı edip, sağlıklı bir değerlendirmeye giremiyorsun. Önce bu konuyu bir psikolog yardımı ile aş, sonra kafa dengi ve mutlu olabileceğin birini bulursun, bu da benden sana abla tavsiyesi.
Ben üç avukat reddetmiş biri olaraktan bu konuya yorum yapma hakkımı kullanıcam:KK70: ayol adam hoşlansa zaten geceye kadar oturur yada gideceği yere kadar bırakmakta ısrar eder deli gibi. Çok tatlısın söylesin böylesin diyorsa okadar ilgisizlikten sonra, kafasında birseyler kuruyordur. Yani bu kiz beni begendi. Yedekte dursun. Belli birseyler olur diyey
Yuhhh sana. Hiçte eğlenceli komik cici bir kız degilmissin :KK20:

Konu sahibesi arkadaş ben de diğer arkadaşlar gibi yazdıklarınızın pek çoğunu tutarsız buldum. Sizi kıskanıyor da değilim, zaten eşim avukat.

Adamın ismini Google’a yazar yazmaz avukat olup olmadığı zaten çıkıyor, ben oraya takılmadım diyelim ki adam avukat ama yine sizden olmaz.

Adamların beklentileri bir kere genel olarak yüksek oluyor. Çevrelerinde avukat kadınlar ya da başka alanlardan pek çok kültürlü bilgili kadın oluyor. Pek çoğunun başta meslek olmak üzere yüksek beklentileri oluyor. Adamın sizinle ciddi ilgilenmesi için ya kendisinin çok çirkin olması gerek ya da sizin çok güzel, bilgili ya da hatrı sayılır bir meslek sahibi olmanız gerek.

Ya da adamın uzun zamandır avukatlık yapıyor olması gerek ki, ancak uzun zamandır avukatlık yapanlar bu mesleğin dışarıdan göründüğü gibi değil de zor, sıkıcı, bir an önce kurtulmalık bir meslek olduğunu düşünüyorlar ve o havalı halleri bir nebze törpülenmiş oluyor.

Yine de ben birazcık bu adamları tanıyorsam, bu adam sizinle asla ciddi bir ilişki düşünmüyor, düşünmez de.

Üzgünüm.

Sonrasında aldığım cevap bana gayet mantıklı geldi ya da kötü gelmedi... herkesin görüşüne saygı duyuyorum konu benim yanlış anlatımımdan dolayı buralara sürüklendi. Dediğiniz gibi de olabilir pek tabi ama ben hiç sanmıyorum. O dedikleri siteye girdim baktım sadece adını soyadını bide ilçeyi yazdım arattım bir sonuç çıkmadı ama o sitede çıkıyorsa veya çıkmıyorsa kesin avukattır veya değildir diyemezmişiz bunuda bu arkadaşlar söyledi... annemede sordum öyle bir site bilmiyorum dedi. o site kesin bir sonuç vermiyormuş yani. başka şekilde çözücem durumu sırf sizin için
Anneniz avukat ve baro levhasını bilmiyor mu
Nerden mezun acaba oxfordyus sallamasos üniversitesinden falan mı?

Tadini cikarin boyle duygularin.
Sizin iciniz kipir kipirsa daha ne olsun.
O da sizden hoslandiysa arar sorar, hoslanmadiysa aramaz zaten.

Anneniz avukat ve baro levhasını bilmiyor mu
Nerden mezun acaba oxfordyus sallamasos üniversitesinden falan mı?

Annesi önce avukattı sonra akademisyen oldu

Bırak bu yaşta kızı olan akademisyeni bir aylık araştırma görevlisi dahi kendisinden akademisyen diye söz eder avukatım demez

Hukukçuyum der belki hukuk mezunuyum der ama asla avukatım demez kızı da onun hakkında annem de avukat demez annem de hukuk mezunu ama o akademisyen vs der hatta ünvan söyler

X