Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Ayyyyy "Sayın jüri üyeleri, şimdi soruyorum size , sanık sandalyesinde oturan şu zavallı kadına bir kere daha bakın " repliği çok havalı değil mi ?
Bence hanım kızımız bütün duruşmaların bu havada geçtiğini sanıyor o yüzden bir avukat hayranlığı var...
Hiç bana sarma ablacım. Ben mühendis severim....

Ayyyyy "Sayın jüri üyeleri, şimdi soruyorum size , sanık sandalyesinde oturan şu zavallı kadına bir kere daha bakın " repliği çok havalı değil mi ?
Bence hanım kızımız bütün duruşmaların bu havada geçtiğini sanıyor o yüzden bir avukat hayranlığı var...
Hiç bana sarma ablacım. Ben mühendis severim....

Kuzenimi zor ikna etmiştim bizim mahkemelerde jüri olmadığına

Kendisi Boğaziçi elektrik elektronik okuyordu o esnada

Bana da sen bilmiyorsun ilerleyen yıllarda öğrenirsin diyordu

Ben bi disciden hoslandim dedigini biliom ta dur herhlde karistirdim otobusteki muavini begeniyodu biri onlar cikmaya basladydi konulari karistirmis olabilirim :))
Biride yabancı bi garsona aşık olmuştu:KK70: o noldu acaba. Muavini hatırlıyorum, yazışıyorlardı goruseceklerdi :KK70: keske herkes sonucuda paylassa

Kuzenimi zor ikna etmiştim bizim mahkemelerde jüri olmadığına

Kendisi Boğaziçi elektrik elektronik okuyordu o esnada

Bana da sen bilmiyorsun ilerleyen yıllarda öğrenirsin diyordu

Hep Amerikan dizilerinden dolayı oluyor bunlar

Koyuyorlar havalı jürileri :)

Tam Better Call Saul izlerken bu konuya denk geldim :KK70:

Adamda bir yamukluk var bence

Valla konu sahibinin avukat olayini abartmasina yorumlari okuyunca hak verdim..atip tutuyorsunuz abartma diyorsunuz ama masallah hepinizde avukatla evlisiniz:)

Biride yabancı bi garsona aşık olmuştu:KK70: o noldu acaba. Muavini hatırlıyorum, yazışıyorlardı goruseceklerdi :KK70: keske herkes sonucuda paylassa
Buraya konu açıp ona buna aşık oldum diye 100 sayfalık konu ilerletmediğim icin mi hayatım da hic birşey yolunda gitmiyor ya rabbel alemin :KK70::KK70:

Valla konu sahibinin avukat olayini abartmasina yorumlari okuyunca hak verdim..atip tutuyorsunuz abartma diyorsunuz ama masallah hepinizde avukatla evlisiniz:)
İşte düşünün artik her yer hukuk fakültesi her yer avukat kisi başına 5 avukat düşüyor,nasiplenmesin mi yavrucaklar

E3B70E64-7BBA-4F3F-8B40-3D1E86F96F4D.jpeg

Barolar birliğinin sitesine gir, yandaki kısma isim soy isim yaz
Baro levhasına kayıtlı ise çıkar, ben gayet çıkıyorum

Niye abartı olsun ki... ben ne yana dönsem avukat şu ara. Yeni ayrıldığım işyerinde 4 tane avukat vardı. 2 si hem avukat hem noterdi. Ama 4 ü de çok alakasız başka işler yapıyordu. Avukat nüfusunda artış mı var nedir ? .. Ama avukat arkadaş sahibi olmak da insana güven veriyor yalan değil yani...:eğlence:

Buraya konu açıp ona buna aşık oldum diye 100 sayfalık konu ilerletmediğim icin mi hayatım da hic birşey yolunda gitmiyor ya rabbel alemin :KK70::KK70:
Kendine zıt birini seçmelisin canım benim. Yani imkansızı. Böyle yolda yürüyen herhangi biri. Sonra deli gibi aşık olmak. Takıntı haline getirmek. Cocuk kibarca reddetme çabasına girincede seninle konuştu diye umitlenmek :KK70: sonra gel burda hepberaber ağlayalım

Niye abartı olsun ki... ben ne yana dönsem avukat şu ara. Yeni ayrıldığım işyerinde 4 tane avukat vardı. 2 si hem avukat hem noterdi. Ama 4 ü de çok alakasız başka işler yapıyordu. Avukat nüfusunda artış mı var nedir ? .. Ama avukat arkadaş sahibi olmak da insana güven veriyor yalan değil yani...

Avukat artışı olduğu doğru da

Hem avukat hem noter olunmaz

Noter olmanın önşartı avukatlık stajı yapmak da yıllar sonra noter olursan avukatlık ile ilişkin kesilir

Haha aynen cnm ya o garsonu bende hatirliorum . Buarada baya cesur kizlarimiz varmis :)
Sorma ya. Biri tıp okur hindistana gidip cocuk yapıp ev hanımı olur. Biri tunusa gider karsinda exotik bi koca yerine anakuzusu sutoglan bulur. Diğeri türkçe bilmeyen kendini anlamayan biriyle birlikte olur :KK70: acayip ekşin var burda aslında:KK70: ben hep banlı olduğum icin denk gelemiyorum Allahtan hepsine :KK70:

Kendine zıt birini seçmelisin canım benim. Yani imkansızı. Böyle yolda yürüyen herhangi biri. Sonra deli gibi aşık olmak. Takıntı haline getirmek. Cocuk kibarca reddetme çabasına girincede seninle konuştu diye umitlenmek :KK70: sonra gel burda hepberaber ağlayalım
Olmuyo be zor beğeniyorum ben,keşke bi hocama falan aşık olsaydim ekşın olurdu forumda amaaa yok nerde keder meder orda peri:KK70:

Sorma ya. Biri tıp okur hindistana gidip cocuk yapıp ev hanımı olur. Biri tunusa gider karsinda exotik bi koca yerine anakuzusu sutoglan bulur. Diğeri türkçe bilmeyen kendini anlamayan biriyle birlikte olur :KK70: acayip ekşin var burda aslında:KK70: ben hep banlı olduğum icin denk gelemiyorum Allahtan hepsine :KK70:
Su arabistana gidecek cesur kizimizida unutmayalim :) la biz turk erkekleriyle basa cikamiyoz bunlar asmislar kendilerini yeminlen :))

Avukat artışı olduğu doğru da

Hem avukat hem noter olunmaz

Noter olmanın önşartı avukatlık stajı yapmak da yıllar sonra noter olursan avukatlık ile ilişkin kesilir
Dedim ya zaten yapmıyorlar diye. Hem noterlik belgesi hem diploma duvarda yanyana asılı duruyor. Yapılan iş ise o kadar başka.. Ne avukatlık ne noterlik...

X