esmer olmak kötü birşey mi ?

Ya bak işte konudaki kızı bilmem esmerdir sarışındır ama beyaz tenli ve koyu renk kıllı insanlar niye deliriyor anlayabiliyorum. Ben delirmedim çünkü esmersin deseler mutlu olurum da insanın beyaz tenli olduğunu ispatlamaya çalışması cidden çok sinir bozucu.

Beyazız cirillacım, sarışın değil beyazız. Sadece tenimiz beyaz. İlk sayfalarda koymuşlar ya anne hathaway fotosu öyle beyaz. Bir delikten üç tane fışkıran kıllarımız var sadece 😂 Lazercilerin en sevdiği kombinasyondur beyaz ten siyah kıl. Dünyanın her yerinde de tenimiz beyaz (benim en azından) sarışın değiliz sadece. Sarışın sevmem ben zaten 😂

Tamam en hayalet beyaz siz olun. 😁 Ne diyebilirim illa beyazim diyene.

Tamam en hayalet beyaz siz olun. 😁 Ne diyebilirim illa beyazim diyene.
Yok canım estağfurullah, senden beyaz olamayız. Sitedeki en beyaz ve en sarışın kadın sensin, kimse eline su dökemez. Bizim ten rengimizi de sen bizden daha iyi bilirsin tabi ki, bizim ne haddimize 😂

Yoo olur. Beyaz tenli ince sarı tüylü yani sarışın diye tabir ettiğimiz insanlarda kıl kökleri görünmez. Ancak beyaz tenli koyu renk saçlı, kalın siyah tüylü insanlarda kıl kökü görünür. Bu tenle değil tüy yapısıyla alakalı daha çok. Esmer ve kalın tüylülerde de kıl kökü görünür, esmer ama az ve ince tüylülerde görünmez. Teni beyaz olan kılsız olur diye bişey yok ki.
O benim işte. Spor yaparken "çok beyazsın hiç mi güneş görmedin" laflarından tiksindim artık
Ablam beyaz tenli kaşı saçı simsiyah. Tüy çıkarken kökünden belli oluyor. Ben aynaya iyice yapışıp ışık tuttuğumda görüyorum. Öffff ne övdüm kendim bee :KK70:

O benim işte. Spor yaparken "çok beyazsın hiç mi güneş görmedin" laflarından tiksindim artık
Ablam beyaz tenli kaşı saçı simsiyah. Tüy çıkarken kökünden belli oluyor. Ben aynaya iyice yapışıp ışık tuttuğumda görüyorum. Öffff ne övdüm kendim bee :KK70:
Övme kendini sen de yeterince beyaz ve sarışın değilsindir bi kerem.

Benim de bir arkadaşım var, koyu kahverengi saçları,uçlarını kendi actiriyor. Israrla ben sarışınım diyor 😂😂
Başka bir arkadaşımın da çocuğu beyaz tenli ve kahverengi saçlı,kahverengi gözlü. Böyle güneşe bakarsa (çok ışık vurursa) hafif rengi açılıyor bal rengi oluyor. O da mesela çocuğundan sarışın, renkli gözlü diye bahsediyor:)
Bir başka arkadaşım,kocası yeşil gözlü. Çocuğunun da renkli gözlü olduğunu iddia eder, belki bebekken bir süre öyledir ama sonra döndü yani gözü kahverengiye. Post paylaşırken falan çocuğun gözüyle oynardi. Çocuk storide kahve rengi,postta yeşil gözlüydü🙈🙈🥰
Nedense sarışınlik statü gibi geliyor insanlara. Oysa hangi devirdeyiz yani 😅 bana komik geliyorlar
yazmayın böyle şeyler anılarım depreşiyor. =D
benim kızında gözleri bi yeşil bi mavi oluyor giydiği kıyafete göre. bende eşime bak farkediyor musun diye söyluyorum.
eşimde kızım bak mor giyersen mor, sarı giyersen sarı olur gözlerin diye dalga geçiyor. =D

Ablam da böyle teni bembeyaz ama saçı kaşı simsiyah. Kıza esmer diyorlar. Bir zaman sonra sinir bozucu olmaya başlıyor bu durum kişi açısından
İnsanlar her kara kaş kara gözlüyü esmer olarak nitelendiriyor zira Türkiye’nin çoğunluğu kara kaşlı kara gözlü buğday tenli, buğday tenli insanı tarif edin deyince herkes otomatik olarak kara kaşlı kara gözlü siyah saçlı insan profili çiziyor, sarışınlar renkli gözlü sarı kaşları ve sarı saçları olan insanlar, beyaz tenliler renkli gözlü açık kumral saçlı insanlar olarak nitelendirilir hep, oysa esmer veya buğday tenli olup açık kumral saçları ve renkli gözleri olan insanlar, kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli insanlar da var.
Ablanız ten renkleriyle bağdaştırılmış kaşının gözünün kurbanı oluyor :)))
Rahmetli kızkardeşim kara kaşlı kara gözlüydü ama beyaz tenliydi, ikimizin yan yana fotoğraflarında ten rengimizin farklılığı bariz şekilde göze çarpardı, ben röntgen filmi gibi kardeşim kağıda sadece kaş göz çizilmiş gibiydi😂

Sarışın olmadığım için tenimin beyaz olmadığını öğrendiğim bir gün oldu. Saçlarım o kadar koyu ki boya bile tutmaz (siyah değil ama asla😄) ama tenim de tam zıttı beyazdır. Dünyanın en büyük nüfusuna sahip uzakdoğululara biri siz beyaz tenli değilsiniz çünkü sarışın değilsiniz dese şok olurlar herhalde

Sarışın olmadığım için tenimin beyaz olmadığını öğrendiğim bir gün oldu. Saçlarım o kadar koyu ki boya bile tutmaz (siyah değil ama asla😄) ama tenim de tam zıttı beyazdır. Dünyanın en büyük nüfusuna sahip uzakdoğululara biri siz beyaz tenli değilsiniz çünkü sarışın değilsiniz dese şok olurlar herhalde
Senin tenin beyaz olamaz. Kıllısın bi kere 😂

Uzak doğulular da beyaz değil hep açık renk fondöten kullanıyorlar ondan beyaz sanıyorsun 🙄

İnsanlar her kara kaş kara gözlüyü esmer olarak nitelendiriyor zira Türkiye’nin çoğunluğu kara kaşlı kara gözlü buğday tenli, buğday tenli insanı tarif edin deyince herkes otomatik olarak kara kaşlı kara gözlü siyah saçlı insan profili çiziyor, sarışınlar renkli gözlü sarı kaşları ve sarı saçları olan insanlar, beyaz tenliler renkli gözlü açık kumral saçlı insanlar olarak nitelendirilir hep, oysa esmer veya buğday tenli olup açık kumral saçları ve renkli gözleri olan insanlar, kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli insanlar da var.
Ablanız ten renkleriyle bağdaştırılmış kaşının gözünün kurbanı oluyor :)))
Rahmetli kızkardeşim kara kaşlı kara gözlüydü ama beyaz tenliydi, ikimizin yan yana fotoğraflarında ten rengimizin farklılığı bariz şekilde göze çarpardı, ben röntgen filmi gibi kardeşim kağıda sadece kaş göz çizilmiş gibiydi😂
Allah rahmet eylesin. Biz de ablama öyleyiz yanyana gelince 😍

Allah rahmet eylesin. Biz de ablama öyleyiz yanyana gelince 😍
Amin.
Bizim insanlarımız göz alışkanlığına göre yorumluyor ten rengini, sokakta gördüğümüz insanların çoğunluğu buğday tenli, ki Türkiye’nin ten rengi istatistiği yapılmış, dünya genelindeki ten rengi dağılımına göre de bizde buğday ten rengi ağırlıklı, kara kaş kara göz görünce esmer diyoruz 😂

X