esmer olmak kötü birşey mi ?

Esmer ten çok severim 🤤 ben beyaz tenliyim ama yanarsam baya baya kararıp esmer olabiliyorum ve çok seviyorum arkadaşın biraz salakmış 🤣

Esmer olmak kötü bir şey değil ama beyaz tenli olmak bence muhteşem bir şey 😍
Çok seviyorum beyaz tenli olmayı. Beyaz olan her şeyi seviyorum.
Üç beyazın hastasıyım 😅 ama tabii az tüketiyorum.
Böyle insanlar var evet, kendinde olanı bir türlü sevmezler.
Bir de bizim toplumun yarısı "ben küçükken sarışındım" der 😅

güzellik de kişiden kişiye değişir.bana bebek yüzlü esmer kadınlar efsane geliyor.erkek olsaydım öyle bir kadın bulurdum kendime

Hazal esmer ya asla bembeyaz degil🤔
aynıyız ya kısmetse olur nur ve hazal babalık gibiyim ben de tenim bembeyaz beyaz peynir derler ama esmer de diyen çok oluyor. ben de sinirleniyorum biraz. teni buğday saçı sarı olan kendine sarışın diyor ben esmer oluyorum. iyi de ben esmer değilim ki. bizim gibilere de bir isim bulunmalı acilen. :skandal:

Ahahahahah krize girdim amca demiştir buğday ne 😂😂 aşırı güldüm yaa
adanalı : D

hatta birgün şöyle bişey olmuştu ben bunu sonradan hatırladım otobüste yaşlı bi amca nerelisin diye sordu arkadaşıma adanalı diyince amca belli esmerlikten anlaşılıyo dedi arkadaşım amcaya da ben esmer değilim buğday tenliyim demişti bunu unutmuştum ben tamamen üstünden zaman geçti şimdi siz yazınca hatırladım.

Saci siyahsa esmer demek biraz şey ya? Saçı doğal sariysa evet sarışındir ama beyaz tenli demek için saçımızin da beyaz mi olmasi gerekiyor. Saçım siyah, kaşım siyah, tenim beyaz. Beyaz tenli oluyor işte

Sacı siyahsa bende esmer diyorum. Ne diyecegim ki kumral mı?

Hiç de kötü değil. Ben bildiğiniz esmerim, tenim esmer saçım koyu kestane. Latin kadınlara çok benzetiyorlar beni hatta, öyle esmerim 😂 Çok da seviyorum, bence herkes kendi özellikleri ile güzel. Mesela o filtreleri falan deniyorum tenimi daha beyaz yapıyorlar başka birisi oluyorum. Sıradanlaşıyorum. Bronzlaşan beyaz tenli kadınlar da eğreti duruyor çoğu zaman mesela. Kendi ten renkleriyle çok güzeller. Bu kadar büyütecek kavgalar çıkaracak bir durum yok ortada. İnsanın kompleksi olabilir hepimizin var ama ortalığı katacak kadar tepki vermek sağlıklı gelmedi bana.

Malesef bazı insanlar esmer olmayı kötü biseymis gibi yererek söylüyor bu olay teyzemin gelininin başına geldi teyzemin kuzeni, gelinin iyi de esmer demis gelinde yanlarinda teyzem de evet esmer ne olmuş diyeceğine benm gelinim bugday tenli diye orda kadina patlamis sanki esmer olmak çirkinlik gibi düşünülüyor oysa çok güzel kızlar var arkadaşınız o yüzden alınmış olabilir.mesela ben kendime esmerim ben derim arkadaşlarım hayır beyazsin derler bende sanırım beyazligi kabuledemiyorum 😅

Saç rengi değil ten rengine bakılarak esmer denir aslında. Beyaz tenli biri esmer değldir. Benim saçlarım kaşlarım koyu kestane, ama ten rengim beyaz, peynir gibi derler hatta tenim için. Bana herkes beyaz tenlisin der. Hoş demeselerde kabak gibi ortaya çıkıyor yazın bacaklar, yan biraz diyorlar. Esmer tenle, koyu renk saç karıştırılıyor. Arkadaşınız esmer teni sevmiyor demek ki, buğday diyin geçin en kötü.
Ayrıca beyaz ten kusurları tamamen gösteriyor. En ince kıl, iz, leke, sivilce kökü, batık, damar hepsi ortada.
Bazı beyaz ten problems diyorsunuz yani😅
Beyaz tenliyim şöyle sorunlarım var diye anlatanlara da ayrı bitiyorum ya.:)

Kızlar bildiğiniz esmerim. Hem de epey esmerim. Ben çok seviyorum ten rengimi. Hatta vucudum yüzüme göre daha açık renk diye yazın malak gibi yatar güneşlenirim tatillerde.
Ama dediğiniz gibi maalesef ülkemizde beyaz tenli olmak bir statü. Hatta eski kayınvalidem sürekli şu kişinin bi gelini varmış bembeyaz çok güzelmiş diye örnek verirdi. Bazıları için beyazlık güzellik göstergesi 🤦
Ay bu arada saçlarım da kıvırcık. Sanırım ben zenciyim 😄
Aynı benim kayinvalide yalniz bizimkinde bi fark var bacak över.benim bacaklarım zayıf hatta biraz da carpiklik var benimki de yanımda hatta eşimin yanında abarta abarta millettin gelininin sütun gibi bacaklarını anlatir bi günde kendisi felç oldu o düzgün bacakları hic bir işe yaramıyor artık o zamana kadar çok üzülürdüm şimdi sukrediyorum.bu haliyle hala bacaktan bahseder...

Aklima geldi yazayım bende😅
Ben hamileyken konuşuyorduk kizim sarı mı olur esmer mi vs diye.
Kv de kendini gosterip, babannesine benzerse sarı olur dedi.
Kvmi görseniz saçları simsiyah yüzü öyle koyu değil ama beyaz da değil ve onların sülalesinden sarışın hickimse yok.
Böyle bir baktım, sen sarışın degilsinki dedim. Olur mu ben küçükken saçlarım altın gibiymiş sonradan dönmüşüm dedi. :KK53: gülsem mi ağlasam mi😬
Eşimi de hep sarı kanaryam diye sever ama esimin de sarışınlıkla uzaktan yakından alakasi yok, ayni kendine benziyor teni falan.
Bu da böyle bir anımdır 🤣🤣
Benim eşim baya baya esmer Yani baya koyu benim kayinvalidemgil onun sarisin olduğunu iddia eder hep 🤣oysa ben esmer olduğu icin çok beğendim 😅

X