esmer mi kumrall mı sarışınlardan mı hoslanırlar?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Kızlar selam, sizce erkekler esmer mi kumrall mı sarışınlardan mı hoslanırlar?
Siz sarışın mı esmer mı yoksa kumral mısınız, eşiniz nasıl sevıyor nasıl memnunsunuz?

ben sarışınım ama kumral daha yakısıyor dedı bır ıkı arkadasım,
sizin sacınız nasıll erkekler sizce ne renk saclı bayanları daha cekıcı buluyrlar?
:içelim:

• Konu Sahibi EU1
Bence saçının rengiyle bir erkek bir kadını çekici bulmaz...Beyninin çekiciliği daha önemli!!(Kocam hep böyle der)..........

• Konu Sahibi EU1
Bence saçının rengiyle bir erkek bir kadını çekici bulmaz...Beyninin çekiciliği daha önemli!!(Kocam hep böyle der)..........

keske herkes kocan gibi düsünse ablacim :roflol: paris hilton oldu olali beyin mi kaldi erkeklerde :roflol::roflol::roflol:

• Konu Sahibi EU1
oncelıkle senı sen oldugun ıcın huylarınla,ruh guzellıgınle sevmelı.ayrıca bu erkeklerın ne ıstedıklerı hıc bellı olmaz canım.onların herseyı ıstedıklerı tecrubeyle sabıttır.yeterkı kadın olsun onlara.cıddı ılıskı ıcınse zaten senı sevecek kısı sen oldugun ıcın sever merak etme.sonrasını ona sorarsın.

• Konu Sahibi EU1
ben sarışınım
bu soruyu sorduğum tum erkek arkadaşlarım da doğal olarak sarışınlardan hoşlandığını söylediler.
ama bence bu net bir sonuca varılabilecek bir şey değil.
yani hem herkesin düşüncesi farklıdır
hem de sarışınları beğenen bir insan esmer bi bayana aşık olabilir, yani kalıpları yoktur.

• Konu Sahibi EU1
vallhi, benim ağabeyim hep esmerlerden hoşlandı. ben mesela sarı saça bayılırım, bir de açık göze.. hatta ağabeyime bir gün masmavi gözlü bir genç kız gösterip gözleri ne güzel dediğimde , ne o öyle , bence çok itici demişti. zavallı ağabeyciğim, insanın hoşlanmadığı ot dibinde biter, bir baktıkı kızkardeşi, mavi lensler ve sarı saçlarla tam bir mutasyona uğramış vaziyette dolaşıyor..kumral kardeş gitmiş, platin saçlı kardeş gelmiş... beni kırmamak adına neyseki bana öyle laflar etmedi... ama bu ağabeyim için geçerli.. bazı erkek arkadaşlarım, sakın yanlış anlamayın, heyyyy. kankilerimmmm.sarışına bayılır, kimide zenci beğenir. naomi sevdalısıdır. yani anlayacağınız, erkekler de zevk, çeşit, çeşittir. ama şunu çok iyi biliyorum ki, güzel olana da pek bir düşkünler.

• Konu Sahibi EU1
canım o belli olmaz ki kimi erkek kumral sever kimi sarışın kimi esmer kişiye bağlı bi durum he gözlemlerime göre bizim türk erkeklerinde bi sarı saç merakıda yok değil

• Konu Sahibi EU1
benim erkekim beni beğeniyor ya gerisi fossssss

• Konu Sahibi EU1
hepsı farklı , ben cevremdekı erkeklerden mını bır arastırma yaptım kumral didiler,
ben hala sarıyım walla sevıyorum bunu dıger turlu mutlu olamıyorum su anda

selam:) ben sarışınım,,,, IQ'um tescilli olmasına rağmen,,erkeklerden hep şimdiye kadar aptal sarışın muamelesi gördüm:)) sarışın olmayı göze almak gerçekten zor bi durum:1no2:,,,,, şunu kesinlikle söyleyebilirm ki; sarışınlar aniden ve çok hızlı bir şekilde dikkat çekiyorlar ama ciddi ilşkiler için gerçekten pek tercih edilmiyorlar:),,,, şimdiye kadar güzelliğime çok iltifat duydum ama tescilli zekam hiç prim yapmadı erkekler üzerinde,,,harbiden bunlar kendileri de inanıyorlar sarışınların aptal olduklarına:dilcikar:

kişiye göre
renge göre değişir
sana uyması lazım
ama dikkat ceken kızları seviyolar erkekler
her ne kdar istemeselerde
bi abim sana kızıl cok yakısır demişti.
kumralım ben hafif kızıl attırdım sacıma
gayette hoş oldu

vallaha ben sarışınım ve cok mutluyum bu durumdan ayrıca sarışınların daha cekıcı oldugu acık ara farkla bellı yaneeeeee tartışmaya gerek yoooooooooookkkkkkkkkkk.........

kızlar, angelina jolie yi , catherine zeta jones ı,julia roberts ı,jennifer lopez i,,brooke shields ı, elizabeth taylorı, ava gardner ı, rita haywordu,vivien leigh,vb unutmayalım......bunları saydım sanmayın esmer yada kumralım. sarışınım. sadece zevkler çok görecelidir. ama şu saydığım bayanlar da ...inanılmaz çekici ve güzeller...........

Son düzenleyen: Moderatör:
benim saçlarım siyah sewgülümde böle seviyo sarışınları beğenmediğini söylüyo
kişiye göre degisen bi olay tabi saçalrımı boyatmamada engel oluyo
burda sarısınlar böle esmerler şöyle gibi tartısmaya gerek yok arkadaslar

amanın yetişin sitede erkek var :mymeka:

aptal erkekler sarısınların sexi olduklarını sanıyorlar.sırf bu yüzden sarışınlar bakıp esmerle evlenirler bu türkiye gerceçeği. cünkü yapı ve coğrafi bölge itibari ile esmer tenli insalarız bu yüzden esmerin esmere uyumu kolay olduguyndan hep erkelerimiz esmerlerle evliyorlar.sonradan sarı olanlarda zaten sahte sarısınlar.

ONLARA kız olsun eli yüzü düzgün olsun biraz yeter o zamn bütün kızlara aynı değeri verirler daha 17 yasında ne olduklarını anladım kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…