- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
arkadaş edinin. gündüz gezin. eşiniz h.içi yorgun geliyor olabilir. ben de h.içi çok yorgun oluyorum. eşinizle h.sonu aktivite ayarlayın. h.içi de akşam için film gecesi düzenleyebilirsiniz. güzel zevkli ev oyunları var. twister vs gibi zevkinize göre. maddi imkan varsa konsol kurun. siz bile dışarı çıkmak istemezsinizMerhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Ben ayda bir bile çıkmıyorum valla eşim gezmeyi sevmez ailemle geziyorum ben.Merhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Siz 8 saat bilgisayar kullandınız mı hiç?Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
Cocugunuz yokmu....cocuklardan sıkılmaya vakit bulamıyoz valla bizMerhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
İnanın o daha çok yoruyor. Tavsiyem haftsonları için plan yapın. Çünkü hafta içi akşam yorgun gelip bir yere gitmeye insanın mecali olmuyor. Mesela şu an bu mesajı yatağa uzanmış yazıyorum.Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
Korona var bizim burda. Biz çıkmıyoruzMerhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?