Eşlerinizle ne sıklıkta gezmeye çıkıyorsunuz ?

arkadaş edinin. gündüz gezin. eşiniz h.içi yorgun geliyor olabilir. ben de h.içi çok yorgun oluyorum. eşinizle h.sonu aktivite ayarlayın. h.içi de akşam için film gecesi düzenleyebilirsiniz. güzel zevkli ev oyunları var. twister vs gibi zevkinize göre. maddi imkan varsa konsol kurun. siz bile dışarı çıkmak istemezsiniz

Ben ayda bir bile çıkmıyorum valla eşim gezmeyi sevmez ailemle geziyorum ben.

bazen gece 11 den sonra çıkıyoruz ,

dinleniyor ,biraz uyuyor , kendine geliyor sonra sahile gezmeye gidiyoruz- duk ,

ama artık gitmiyoruz

Karantina döneminde evlendiğim için hiç dışarı çıkıp gezmedik diyebilirim. Üç aydır dört beş kez ancak yürüyüşe çıkabilmişizdir. Şimdi de artık işleri çok yoğun olduğu için yedi gibi ancak geliyor eve yine çıkamıyoruz bir yere. Kısaca şimdiye kadar çıkmadık bundan sonrada çıkacağa benzemiyoruz

Bazen her gün bazen 2 - 3 günde bir bisiklet sürmeye çıkarız. 10 - 20 km sürer geliriz. Genelde köy yollarına gitmeyi severiz. Yaşadığımız yerde merkeze yakın çok fazla köy var. Kafe kültürümüz yoktur pek. Dışarıda da pek yemeyiz. Zaten korona var. Bu sene dışarıda yiyeceğimizi sanmıyorum. Bizimkini gezmekten sayarsanız epey geziyoruz.

Hafta içi çok tercih etmiyoruz ama genede 1 sefer çıkabiliyoruz genelde h.sonu tercih ediyoruz

Biz sık sık çıkıyordum karantinadan önce.. Haftada 3 diğer günler akşamları çıkıyorduk. Ama yoğun çalışıyorsa bence sadece haftasonları çıkın akşamları da birlikte yürüyüş yapabilirsiniz.

Valla bir denk gelirdi üst üste 5 gün çıkardık. Bi uymazdı. 3 hafta adım atmazdık. Ama gezmek istiyorsam gezerim ben, eşim gelmek zorunda değil.

Normal şartlarda olsaydik haftanın 7 günü bile çıkılır derdim ama etkinliklerinizi kocanizla evinizde yapmanızı öneririm. Puzzle alın yeni bir diziye başlayın arkadaşlarınızla Skype yapın vs..

Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.

Oturduğu yerden dediğiniz iş öyle küçümsediğiniz kadar da basit olmuyor maalesef. Bende oturarak çalışıyorum 11 saat ama gözlerim, başım, belim, boynum, ayaklarım o kadar yorgun oluyor ki hiçte dışarıdan göründüğü gibi değil. Şu masa başı çalışanları oturuyor sanki ne yapıyor diye küçümsemekten vazgeçsek keşke toplumca. Çok çirkin bence. Ben eşinizi anlayabiliyorum yorgun oluyodur haklı, fakat ayda 1 de çok az yani sonuçta bende dediğim gibi o şekilde çalışıyorum ve yoruluyorum ama haftada 2-3 kere çıksam dışarı çıkarım bu bence istekle alakalı daha çok. Eşiniz evcimen demek ki yapacak bir şey yok en azından sizi kısıtlamıyor siz de arkadaşlarınızla gezin, ayda 1 de eşinizle.

Cocugunuz yokmu....cocuklardan sıkılmaya vakit bulamıyoz valla biz

cocuk yokken cok cikardik disari, hele ki guzel bahar-yaz aksamlarinda, sehirdeki butcemize uyan aktiviteleri de takip ederdim. Bir de merkezde otururduk, cay kahve icmeye bile ciktigimiz cok olurdu.

cocuklardan sonra, hem biraaz sehir disina yerlestik hem de cocuklarin uyku saati erken oldugu icin hic cikmaz olduk, ya da birimiz cocuklara bakarken digerimiz tek basina ya da arkadaslari ile plan yapar olduk.
Haftasonu da yine cocuklara bagli oldu simdilik.

Cocuk yoksa eger cikin cikin gezin, kis icin bir sey diyemiyorum, genelde ev kusu olurum ben de,
ama bu guzel havalari degerlendirmek gerekir.

Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
İnanın o daha çok yoruyor. Tavsiyem haftsonları için plan yapın. Çünkü hafta içi akşam yorgun gelip bir yere gitmeye insanın mecali olmuyor. Mesela şu an bu mesajı yatağa uzanmış yazıyorum.

Korona var bizim burda. Biz çıkmıyoruz

Gecen cuma yemege gidelim dedik, aylardir cikmiyorduk haliyle..
Aksam oldu, arabada birbirimize baktik restauranta giderken, ayni anda kasap kofte alip evde yapalim mi diyiverdik
Eve bir geri donusumuz var cok komik
Butun gun pert olmusuz isyerinde, sirtimizda tas tasimasak da yorgunduk, evi istedik yani..
Esinin evde kalmak istemesi abes degil, gercekten yorgundur.

Ne şanslısınız benim eşimin işi yüzümden biz 2 senelik evlilik hayatımızda 2 gün faalan çıktık heralde kendi dükkanı var bakıcak güvenicek kimsesi yok sabah 7 gece 11 de gelir eve ne yıllık izin ne tatil kız ben kocanın yüzüne hasretim anskdjdksk

Millet çıldırmış ya kaç aydır ben cikmadim eşimle bir yere. Corona gecene kadar bekle gezmemezlikten hastalanmazsin korkma. Nasıl bu kadar rahatsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…