• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizle ne sıklıkta gezmeye çıkıyorsunuz ?

kafamıza estikçe çıkıyoruz biz. bazen tüm hafta hiç gezmeye gitmem bazen 2-3 gün üst üste dışarı çıkarım. Tamamen aktiviteye, davetlere bağlı. Ama 2-3 günde 1 çıkmak istemeniz ona fazla geliyor olabilir. Ben eşinize hak verdim. Çalışan insan yorulur, işi ne olursa olsun. Oturduğu yerden çalışıyor diye küçük görmeniz yanlış.
Ben de oturduğum yerden 8 saat çalışıyorum ve yoruluyordum. Pandemi öncesi haftasonu hariç dışarı çıkmak istemezdim hatta bir çok haftasonu bile dinlenmek isterdim. Pandemi de evden çalışıyorum, ben de sıkılıyorum artık dışarı çıkmak istiyorum. Bence eşinizde değil, sizde problem var. Evde durduğunuz için sık gezmek istiyorsunuz.

ben de bu düşünceye sinir oluyorum gerçekten. bilgisayar başında oyun oynayıp keyif çatıyoruz sanıyorlar zaar. ama işin aslı hiç de öyle değil.

Merhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?

3.5 aydır bir kere çıktık. Onda da herkesten uzakta pikniğe. Dışarda çay içmek falan çok korkutucu değil mi?

Normal şartlara gelirsek, gezmek için eşimizi beklemiyoruz. eşiniz haklı. Çıkmak istiyorsanız çıkıp gezin. Arada da yorgun olmadığı zaman eşinizle çıkarsınız.

ben de bu düşünceye sinir oluyorum gerçekten. bilgisayar başında oyun oynayıp keyif çatıyoruz sanıyorlar zaar. ama işin aslı hiç de öyle değil.
aynen öyle. Ki bilgisayardan yayılan radyasyonlar ve sabit oturma şekli insanı cidden aptala çeviriyor. çalışmayan bilmez tabi konuşması kolay geliyo ;)

Bir rutini yok ama ben sıkıldıysam kırmaz çıkar 2 yürür geliriz en kötü. Maksat hava almak. Çay içmeye arkadaşlara gideriz ya da onlar gelir. Evdeysek de film, dizi takılırız. Bunlar korona öncesine göre örneklendirdiğim şeyler. Şu anda evdeyiz biz de.

Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
Çalışma tecrübeniz var mı bilmiyorum ama oturduğu yerden çalışıyor diyerek adamın işini basite indirgemeyin. Çalışmak her türlü zordur.

Biz corona oncesi her hafta sonu kari koca ve kizimiz (3yas) bir gun cikardik. Esimin evden cikip calisip eve donmesi tam 12 saat i buluyor. Ailecek hafta da 1, ama kizimla birlikte hergun en gec gun asirj cikardik.

Simdi kizimla sadece sitenin bahcesine iniyoruz, mart ayindan beri de ilk defa dun, ailem geldi kahvalti yaptik(evde) , hep birlikte kvalidemlere gectik. Yine uzun bir zaman cikmayiz.

Ama kizim aksamlari uyku saati 20.30 olmasaydi, yada cocugum olmasaydi, aksam yada gece bos bos yuuryup temIz hava almak isterdim tenhalarda.

Bir pazarı var eşimin ondada virüsten dolayı market yapıp eve geliyoruz,
virüsten önce ihtiyaç olunca iki haftada bir bazen ayda AVM ye gider yemek yer ihtiyacı alır eve gelirdik,senede iki üç defa mangala giderdik,
çocuklarla ayda bı kere sinemaya gotururdum ardından yemek yer eve donerdik,haftada bir iki kere tek başıma evin yakınlarında çocukların okul saatlerine gezer alışveriş yapar gelirdim.ozledim valla eski rutunini😔

Sizde eşiniz gelmiyorsa tek gezin yada arkadaşla gezin alışveriş yapın herzaman eşe gerek yok bence,tek takılmayi gezmeyi deneyin .

Birde çocuk yok galiba çalışmıyorsaniz iş bulup çalışın.hem çevreniz olur hem vakit geçer.

Aynı durumdayız desenize😄 Elimde olsa eve girmem, o derece. Eşim ama sevmez fazla gezip tozmayı. Bişde işten yorgun geliyor. İlk yılımızda nerdeyse hiçbişey yapmadık başbaşa. Sinirlerim bozulmuşdu. Zamanla orta yolu bulduk şükür. Canımlz isteyince, çok yorgun değilse parka falan gidip dolaşırız.
Sorun etmeyin bunu kendinize.

İkimizde çalışıyoruz. Hafta içi enkaz gibiyiz vallahi. Terasımızda çayımızı içer, öpüşür koklaşır sonra koltukta bayılırız. Hafta sonu 1 gün gezeriz 1 gün temizlik yaparız. Ha bir de benim tezim var ders çalışırım falan filan. Şimdi korona da var keyfen çıkmıyoruz. 2 günde 1 bencede fazla. Gereksiz harcama bence ve yorgunluk. Eğer balkonunuz varsa çıkın oturun hava alırsınız işte. Gündüzden bir kek yapın çayın yanına ohhh mis

En son ne zaman dışarı çıktım hatırlamıyorum dün eşim piknik yapalım dedi ama ben hiç o modda değildim buradaki uyumsuzda benim sanırım . Nedeni içimden gelmiyor evimde rahatım ,oysaki evliliğimizin ilk yılları ben gidelim gezelim diye diretirdim şuan birbirimizi anlar olduk.. Ama dışarı çıkmak istemiyen kişide zorlanmamalı nasil ki siz evde durmaktan sıkılıyorsunuz evde kalmak isteyende dışarıdan sıkılıyor. Hem emin olun keyif alamazsinizda yanınızdaki istemeye istemeye geldiyse..

Yazın gündüz sıcağında dışarı çıkmak benim için eziyet, sıcaktan hiç hoşlanmıyorum. Eşiniz yoruluyordur o yüzden akşam çıkmak istememekte çokta haksız değil. Siz kendiniz çıkabilirsiniz madem gezmeyi seviyorsunuz beklemeyin eşinizi

Merhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Benim eşimin görevi gereği evde pek olmuyor ama olduğunda her akşam çıktığımız da oluyo çünkü birlikte biseyler yapmayı özlüyoruz. Çocuk var bazen ben uygun olamıyorum o tek başına çıkıyo. Ama eğer eşiniz sevmiyorsa bence ona o yönde baskı yapmak çok doğru değil . Arkadaşlarınızla çıkın bence

Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.

İnanın kafa yorgunluğu bedensel yorgunluktan bin beter. Bir yaz satış danışmanı olarak çalıştım öğrenciyken oturmamız yasaktı çok yoruluyordum sonraki yaz çağrı merkezinde çalıştım hayatımın en yorucu işiydi. Bir daha asla diye tövbe etmiştim. Bütün gün mağazada ayakta durmak o oturduğum yerden bilgisayar ekranına bakıp çağrı cevaplamaktan daha iyidir. İşten çıkınca kimseyle tek kelime konuşmak istemiyordum, sürekli başım ağrıyordu çok zordu. Oturduğu yerden çalışıyor olmak sandığınızdan daha yorucu aslında, biraz eşinizi anlamaya çalışın

Eskiden haftasonları çıkardık, çocuk olduktan sonra da aynı şekil devam etti ama haftasonu 1 gün filan. Şimdi hiç çıkmıyoruz neredeyse zaten :D Bir de çalışırken insan gerçekten yoruluyor, ben koltukta uzanmak istiyorum yalnızca :D

Çalışırken ben de öyle 2 3 güne çıkmak istemiyordum. Zaten yoruluyorum. Eve gel yemek ye tekrar hazırlan. İnsanlar kalabalık yoruyordu benı. Şimdi evdeyim alışveriş yapasım var ama coronadan dolayı gitmiyorum. Siz de dikkat edin. Dışarı çıkmasaniz ölmezsiniz.

Bu aralar koronadan dolayı sadece market ve manavlara gidiyoruz. Sporcu olduğum içinse antrenmanlara gidiyorum. Önceden ise 2-3 haftada bir çıkardık gezme amaçlı. Biz de bilgisayar başında çalışıyoruz ve başımız inanılmaz ağrıyor gün sonunda. Masa başında olmak da çok yorucu

Çocuklardan önce eve girmiyorduk. Hatta ben bazen yeter bu akşam evde oturalım diyordum. Çocuklardan sonra azalmıştı baya, pandemide iyice azaldı. Ancak son zamanlarda hafta içi 2-3 kere, mahallede kısa bir yürüyüş, mahalledeki dondurmacı amcada ufak bir dondurma molası, sonra site içerisinde diğer çocuklarla kısa bir oyun şeklinde hem çocukları çıkarıyoruz hem biz çıkıyoruz. Maskelerimizi takıyoruz, dondurmacıda sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Çok şükür, mahalledeki çoğu kişi aynı şekilde davranıyor.

Haftasonu eve girmeyiz. Haftaiçide kafamıza göre canımız isterse bi plan varsa çıkarız

Back