• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizle ne sıklıkta gezmeye çıkıyorsunuz ?

Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
Size de bütün gün evin içindesin, binbir iş var nasıl sıkılıyorsun demeli bence size eşiniz bunu hakediyorsunuz.
27 Şubat tarihine kadar aklımıza her estikçe şehir dışı dahil gezdik. En son dışarıda yemeğimiz çayımız 27 Subat. Korona geldi geliyor kapıda kalabalığa girmeyelim dedik o günden sonra. Bu kadar vaka sayısı varken iyi cesaret sizinki. 👏

Hafta ici bi gün iş çıkışı bi yerde buluşur yeri yerdik . Haftasonları da kisin sinemaya yazın da gene gezmeye çıkardık. Ama benim eşim de çok hevesli değil çıkmaya zorla şerle çıkarırdım şimdi bahane oldu korona

Eşimin arkadaşları ne zaman gelirse o zaman 😂 yani 40 yılda 1

Valla bende bu aralar bütün gün bilgisayar başında oturuyorum işte ama inanır mısın bilmem yoruluyorum. Bazen yemek yapacak halim bile kalmıyor. Çünkü beyniniz meşgul. Biraz anlayışlı olun. Arkadaşlarınızla çıkın, eşinizle haftasonları çıkın. Ortayı bulun ama başkalarıyla kendinizi kıyaslamayın. Bunun ne faydası var ki? Sorunuzun cevabına gelirsek korona harici zamanlarda hafta da birkaç kez çıkardık. Ama bu şart değil tabii ki. Haftalarca çıkmadığımız da olurdu.

İnsaf ya. Kendiniz çıkın gezin madem. Sabah kalkıp işe gidip akşam gelen insan birdaha çıkıp neden dışarda çay içsin evinde dinlenmek varken, yani eşim bana böyle bir baskı yapsa kendin git derim kimse eve gelince beni cikaramaz

Gezmeyi bende çok severim ama benim eşimde işten gelip uzanır hiç biyere getmek istemezdi önceden.sonra zamanla alıştı iş nedeniyle memleketmzdw değildik orada gezebilecegimiz çok yer vardı alışveriş merkezi flnda birden fazlaydı çocuk olduktan sonra dahada alıştı çocuğu gezdirme bahanesiyle fln yazın hep akşamları parka çıkardık eşim çıkmak istemese bile ben kendim çıkardım memleketmixe geri döndük burada çok fazla gezebilecegimiz yer yok bide hastalık çıktı.. ama çokta eşten beklememek gerekiyor şimdiki aklım olsa daha önceki yaşadığım yerde daha çok gezerdim. Eşim beni gezdirsin diye bakmazdim...tabi eşle gezmekde ayrı insan vakit geçirmek istiyor ama her insan bir olmuyor bekli gerçekten işte çok yoruluyordur o yüzden zor geliyordr dışarı çıkmak

Merhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Bu dönem bittiğinde (pandemi dönemi) arkadaşlarınızla çıkın,günlük sabahları yürüyüş yapın

Back