- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
kafamıza estikçe çıkıyoruz biz. bazen tüm hafta hiç gezmeye gitmem bazen 2-3 gün üst üste dışarı çıkarım. Tamamen aktiviteye, davetlere bağlı. Ama 2-3 günde 1 çıkmak istemeniz ona fazla geliyor olabilir. Ben eşinize hak verdim. Çalışan insan yorulur, işi ne olursa olsun. Oturduğu yerden çalışıyor diye küçük görmeniz yanlış.
Ben de oturduğum yerden 8 saat çalışıyorum ve yoruluyordum. Pandemi öncesi haftasonu hariç dışarı çıkmak istemezdim hatta bir çok haftasonu bile dinlenmek isterdim. Pandemi de evden çalışıyorum, ben de sıkılıyorum artık dışarı çıkmak istiyorum. Bence eşinizde değil, sizde problem var. Evde durduğunuz için sık gezmek istiyorsunuz.
Merhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
aynen öyle. Ki bilgisayardan yayılan radyasyonlar ve sabit oturma şekli insanı cidden aptala çeviriyor. çalışmayan bilmez tabi konuşması kolay geliyoben de bu düşünceye sinir oluyorum gerçekten. bilgisayar başında oyun oynayıp keyif çatıyoruz sanıyorlar zaar. ama işin aslı hiç de öyle değil.
Çalışma tecrübeniz var mı bilmiyorum ama oturduğu yerden çalışıyor diyerek adamın işini basite indirgemeyin. Çalışmak her türlü zordur.Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
Benim eşimin görevi gereği evde pek olmuyor ama olduğunda her akşam çıktığımız da oluyo çünkü birlikte biseyler yapmayı özlüyoruz. Çocuk var bazen ben uygun olamıyorum o tek başına çıkıyo. Ama eğer eşiniz sevmiyorsa bence ona o yönde baskı yapmak çok doğru değil . Arkadaşlarınızla çıkın benceMerhaba hanımlar, yazları günler uzun hava sıcak oldugu ıcın ıster ıstemez evde sıkılıyoruz bütün gün aksam esım geldıgınde dısarı en azından bır cay ıcmeye hava almaya cıkmak ıstıyorum bırlıkte 2 bazen 3 günde bir benim için bir sıkıntı yok ben gezmeyı sevıyorum fakat esım cok sık dısarı cıkmak ıstedıgımı evde dınlenmek ıstedıgını onu hıc dusunmedıgımı soyluyor her defasında ayda bır cıkıyor herkes dıyor sen cok abartıyorsun gezmeyı dıyor sızce ben mı abartıyor esıme haksızlıkmı yapıyorum sızce ne sıklıkta Yazları dısarı cıkılır ? Kısın zaten sogukta evdeyız yazın ben cok sıkılıyorum evde. Kendın cık gez gunduz dıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Oturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
haklı , masabaşı bilgisayara 8 saat bakınca kafan yerinden kopuyo neden ille yorgun olmak için taş taşımak gerektiğini düşünüyorsunuz ki çalışmıyorsunuz sanırım empati yapamıyorsunuz çünküOturdugu yerden bilgisayar basında 8 saat calısıyor basım agrıyor dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?