Eşim gitmez. Ama istese de bir iki kere git derim. Sonra peşine takılır giderim ben de evde sıkılıyorum diye. Gider ben de oynarım biliyor huyumu. Onsuz evi napayım? Hele ki bunu alışkanlık haline getirmek hiç olmaz. Zaten gündüz benimle mi? Hayır işte. E akşam? O zaman da arkadaşlarıyla. Bana ne zaman gelecek? Uyumaya. Gitsin otelde kalsın bana ne, otel işletmeni miyim ben?hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Bende diyorum gitmiyor yorgun geliyor adam napsin:)Ben bazen allah aşkına git arkadaşlarınla dışarı diyorum :) Ama yok adam ev biti
Bizde oyleyiz haber vermek çok güzel bişey. İzin gerek yok:)Biz birbirimizden izin almıyoruz haber veriyoruz sadece.
Eşim genelde pek dışarı çıkmaz ben daha çok çıkarım arkadaşlarımla ona göre. Beni saat 12-1 artık kaçta eğlencem biterse gel al diyorum o kadar.
hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
kesinlikleAdamları nikahladik esir almadık caniim
Haber verirse sorun olmaz :)hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Dışarıya zorla yolluyorsunuz ama facebook gibi sanal hesaplar sorun oluyor aranızda .Evet tabiki hatta bazen ben zorla gönderirim
Gece 11den sonra bitmiştir gibi bi yorum okudum, 12 ile 11 in farkı ne,ya da 12 ile 1in? 11 de olmayıp 12de olacak olan felaket ne? 11de aldatmaz ama 12 oldum mu içine şeytan mı kaçar, eşler birbirine haber verir ve gider, benim için sıkıntı sıklığı olur sanırım, adam haftanın 5 günü dışarda kalıyorsa bizim paylaşacak bir şeyimiz kalmadı demektir, ya da olağanüstü bir durum varsa hastaysam oğlumuz hastaysa ya da hamilelik vs gibi bir durum varsa makul saatlerde evde olmasını beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?