• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerinize izin veriyor musunuz?

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Eşim ayda bir kere falan arkadasları ıle bılardo oynamaya cıkar
gündüz cıkar, aksam da cıkabılır istese ama ben sanırım gece 12-1 i bulsa saat söylenebilirim :)

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
tabiki veriyorum bence bi sakınca yok bunda benim eşimin en yakın arkadaşı 10 a kadar çalışan bir insan beraber çıkarlar genelde 10 da eşim arkadaşını alır işyerinden bi döner yerler çay kahve içerler 12 de 1 de falan gelirler ... bazen bizde eşler buluşuruz onlar gidince sonra eşler gelince herkes evine... tabiki herhgün de değil zaten hafta sonu giderler ya ayda 1 yada 2 olur bence bi sakıncası yok nereye gittiğini biliyosan ve güveniyosan .. tabi güvende önemli

Nerede olduğu belliyse yani hangi arkadaşında, aradığında rahatça ulaşabiliyorsan sorun yok erkek erkeğe görüşüp oyun oynayabilirler ki o oyun baya çekişmeli ve uzun sürüyor normal yani evlenmiş olmak o kadar müdahale etmeyi gerektirmiyr bende bayan arkadaşlarımla iş çıkışı sinemaya tiyatroya gidebiliyorum mesela hatta bir günlüğüne şehir dışına geziye bile gidiyorum.

Izin vermiyorum çünkü arkadaşlariyla geceleri buluşmaz ev kuşudur kendisi :)) ihtiyac duymuyor.Bulusulacaksa beraber bulusulur arkadaslari evli de olsa bekar da olsa ben esimin gece cikmasini istemem. Ama cikan kisilerin de 11 12yi gecmemesi lazim bence.

Tabiki. Esim ayda iki kez falan gece 2 gibi gelir eve nerde kimle oldugunu herzaman bilirim. Ben evde oldugum halde beni merak eder :KK39:

Tabiiki. Benim tek şartım saat kaç olursa olsun eve dönmesi. Ben annemde kaldığım zamanlar oda arkadaşlarında kalaniliyor fakat ben evdeyken gece 4 te olsa eve dönmesini istiyorum. Oda beni hiç kırmıyor. Yeri geliyoe playstation oynamaya gidiyor yeri geliyor arkadaşlarıyla içip kafa dağıtıyor. Sınırlarını ve kendini bildikten sonra izin mevzusu söz konusu olmamalı bence. İlişkiyi bu şekilde sınırlamamak gerek.

ben fanusta büyütüyorum kocişimi arada bir balkona çıkarıp hava aldırıyorum yemini suyunu veriyorum o kadar.

izin vermek izin almak ne saçma tabirler.geç geleceğini haber verdikten sonra arada bir tabiki arkadaşlarıyla takılır.

İzin vermek ne demek?
Sözünüzü dinlemezse poposuna şaplak atıp odasına mı göndereceksiniz?

arada memlekete gıderım aılemın yanına o zaman lar yalnız oldugu ıcın ıznı var gıdebılır yada ayda yılda bır okul yemegı vs olur ama onun dısında gıtmez yanı bu iş izin vermek gibi değil ama bana sormadan gitse ya da ben evde oturup onu beklerken o bensiz bir yerde gitse arıza çıkarırım orası kesin

İzin istemez benimki,zaten gerek yok.... ben şuraya gidecem desin yeter,ama nerde ,benimki koltuguyla büyük ask yaşıyor,ayıramıyorum ikisini:mad:

Çok sık olmadğı sürece ben veririm. Yani sıklığına bağlı. Benm eşim gidiyor mesela maç yapmaya haftada bir

ben izin verdim de ne oldu?
arkadaşlarıyla benim haberim dahilinde ama mekan olarak; "pavyona" gittiğini yakaladım :sinirli::sinirli::sinirli:

ilk bi ay sokağa çıkmasını bile istemedim, haklısın dedi oturdu totosunun üstüne, şimdi sinirim geçtikçe mesela çıkabiliyo "bazı" arkadaşlarıyla amaaa akşam 9,30 - 10a kadar eve girdi girdi, girmedi kilidi değiştiririm bi daha da asla yüzümü göremezsin! dedim..

bitti yani bende ultimatomlar. :işsiz:

yuları arada bi çekip boyunlarını kıstırmak lazım.
bence!

Benim eşim halı saha maçından başka bişeye gitmiyor ama isteseydi daha erken saatte dönmesini isterdim sıkılıyorum yoksa evde ...

Güven olduktan sonra çok takılmamak gerekli, sonuçta onlarında arkadaşlarıyla vakit geçirmeleri hakları.. evli değilim ama çok kısıtlama huzursuzluk doğurur, güven ve saygı önemli olan..

Kimlerle ve nerede olduğunu bildiğim sürece evet. Buna izin demeyelim de onay vermek diyelim. Ayni şekilde ben de bazen arkadaşlarımla akşam görüşüyorum. Ama cok ekstrem durumlar dışında 11.30 12.00yi geçemez. İlk evlendiğimiz yıllar haftada 1 veya 2 mutlaka çıkardı. Garibim şimdi is yoğunluğundan ayda 1 ancak çıkabiliyor.

Back