Eşim ayda bir kere falan arkadasları ıle bılardo oynamaya cıkarhanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
tabiki veriyorum bence bi sakınca yok bunda benim eşimin en yakın arkadaşı 10 a kadar çalışan bir insan beraber çıkarlar genelde 10 da eşim arkadaşını alır işyerinden bi döner yerler çay kahve içerler 12 de 1 de falan gelirler ... bazen bizde eşler buluşuruz onlar gidince sonra eşler gelince herkes evine... tabiki herhgün de değil zaten hafta sonu giderler ya ayda 1 yada 2 olur bence bi sakıncası yok nereye gittiğini biliyosan ve güveniyosan .. tabi güvende önemlihanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Tabiiki. Benim tek şartım saat kaç olursa olsun eve dönmesi. Ben annemde kaldığım zamanlar oda arkadaşlarında kalaniliyor fakat ben evdeyken gece 4 te olsa eve dönmesini istiyorum. Oda beni hiç kırmıyor. Yeri geliyoe playstation oynamaya gidiyor yeri geliyor arkadaşlarıyla içip kafa dağıtıyor. Sınırlarını ve kendini bildikten sonra izin mevzusu söz konusu olmamalı bence. İlişkiyi bu şekilde sınırlamamak gerek.hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
bazen ben de diyorum valla :)Ben bazen allah aşkına git arkadaşlarınla dışarı diyorum :) Ama yok adam ev biti
arada memlekete gıderım aılemın yanına o zaman lar yalnız oldugu ıcın ıznı var gıdebılır yada ayda yılda bır okul yemegı vs olur ama onun dısında gıtmez yanı bu iş izin vermek gibi değil ama bana sormadan gitse ya da ben evde oturup onu beklerken o bensiz bir yerde gitse arıza çıkarırım orası kesinhanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Çok sık olmadğı sürece ben veririm. Yani sıklığına bağlı. Benm eşim gidiyor mesela maç yapmaya haftada birhanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Kimlerle ve nerede olduğunu bildiğim sürece evet. Buna izin demeyelim de onay vermek diyelim. Ayni şekilde ben de bazen arkadaşlarımla akşam görüşüyorum. Ama cok ekstrem durumlar dışında 11.30 12.00yi geçemez. İlk evlendiğimiz yıllar haftada 1 veya 2 mutlaka çıkardı. Garibim şimdi is yoğunluğundan ayda 1 ancak çıkabiliyor.hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
yuları arada bi çekip boyunlarını kıstırmak lazım.
bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?