Eslerinize izin veriyor musunuz?

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????

Bence bi sorun yok, herşeyi birlikte yapmak mümkün değil zaten. Ben playstation oynamayı sevmiyorum mesela ee o da seviyorsa gidip oynayacak bu kadar basit aslında.

Bayır izin vermiyorum.Zaten soramıyor da.Çünkü ben de aynısını yapacagım diye kendi böyle birşey soramıyor bile.Kişi kendinden bilir işi bana izin vermiyorsa o da gidemez diyorum gitmiyor da zaten.

Bizde her yere beraber gidiyoruz ben git desemde gitmiyor. Bir kere hadi bensiz git yorgunum dedim tam çıkacak evi su bastı gidemedi garibim

İzin değil de dışarı çıkma konusunda uyumluyuzdur diyelim.En kötü ihtimalle 15 günde çıkar içer hatta,eve en geç giriş saati de 02:00'dir . O saatten sonra giremez eve.
Ben de kızım doğmadan önceye kadar aynıydım. Çıkardım dışarı en geç ikide evde olurdum.
Şimdi kızım iki yaşında ve kızımı eşime bırakarak yavaş yavaş ben de gece çıkmaya başlayacağım.

Ben anne baba ve eş sıfatından ayrı birey sıfatımızı unutmamamız gerektiğini düşünüyorum. Öyle çok sık gitmez zaten ama tam bu konuya rast geldi gitmesi:)
Tabi herkes bir birey ama ben bensiz bir tatile gitmesini istemem. Herkes esleriyle gelsin topluca gidelim:)

Tabi herkes bir birey ama ben bensiz bir tatile gitmesini istemem. Herkes esleriyle gelsin topluca gidelim:)
Onu da ben sevmiyorum nedense, belkide sevmediğimden hiç öyle bi organizasyona katılmadığımdandır:)
Herkeste 1-2 çocuk, herkes başka kafada başka alemde. Zaten yılda 1 öyle uzun (uzun dediğim maç 1 hafta) tatile çıkıyoruz onuda kocamla başbaşa geçirmek isterim.

Hani ben kotu birsey yapar falan diye degil dusuncem. Yapmak isteyen adam her yerde yapar.
Ben esime hayati paylasmayi seviyorum biz ailelerden herkesden uzak 3 sene gecirdik bu yuzden heralde boyle dusunmem.

Şükür öyle erkek erkege takilalim havasinda olan bi arkadas grubu yok. Hep eslerle toplaniriz. Ayrica diger turlu olsaydida gonlum razi olmazdi zira o ortamlarda ne konusuldugunu tahmin etmek zor degil

Şu adamların ipini bir salın bacım, sizinle her gün diz dize oturup pembe dizi mi seyretsin? Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır, evlendiniz diye adamın tapusunu almadın. Laçka bir arkadaş grubu varsa kusura bakmayın da eşiniz de öyledir ki anlaşabiliyorlar, olmasa anlaşamazlardı. Efendi bir grupsa da takılsın bırakın.

Eşim saat 10dan sonra eve gelmemi istemez ben de istemem, ama 10a kadar genel de ikimiz de karşılıklı birbirimizi hoş karşılarızç

Eşimin öyle takildigi arkadasi yok olsa napardim bilmem.

O da bana izin?! Verdiği sürece sorun olmaz. Kendisi bir halt karıştırmayan adam karşıdakini kısıtlama girişiminde bulunmaz genelde.

İzin vermek ne demek ya çocuğum mu o benim? İzin almayiz biz, iki çocuğumuz olduğu için yorgun değilsen biz arkadaşlarla çıkacağız deriz. Ama ikimizde abartmiyoruz çünkü çocuklar çok yoruyor, haftada bir falan nefes aldırırız birbirimize

Eşime bu konularda karışmam sadece plan yapılınca haber vermesini isterim. Son anda "ben bi saate çıkıyorum" yada telefonla "eve geç gelicem" demesini istemem.

Arada bir insanların tek kalmaya ihtiyacı oluyor yada stres atmak için ark. İhtiyac duyar o yüzden söylemesi yeterli ben izin alınma konuları büyük konularda bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…